Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sana Bekaretimi Nasıl Kaybettiğimi Anlatayım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 105972" data-attributes="member: 126"><p style="text-align: center"><span style="color: rgb(226, 80, 65)"><em><strong>Johnny Mayhem : </strong></em></span><span style="color: rgb(0, 0, 0)"><em><strong>Bilmiyorum Val, inan en ufak bir fikrim yok. Sanki birisi sağ kulağımdan Mayhem'in peşinden git diyor da diğeri eskisi gibi ol diyor. Kafam çok karışık. Ama haklısın düzen değişti, biz değiştik, her şey değişti. Hiçbir şey eskisi gibi değil, PGW artık eski PGW değil. Ne yapmalıyız artık kestiremiyorum. Önümde belirgin bir rota yok. Tek bildiğim bu insanların bizden hoşlanmadığı. Düşünsene dostum. Biz, Mayhem'in yüzüydük. Rakip brandin en sevilen, en çok destek gören 2 adamı. Artık eskide kaldı dostum. O güzel günler, yarınları düşünmeden yaptıklarımız. Geride kaldılar... Superstars devrimini biz yaptık lan, bu şirketteki belki de en büyük olay bizim eksenimizde gerçekleşti. Bizim sayemizde kimsenin umursamadığı insanlar spot ışığı aldı, ilk kez. Biz yaptık oğlum lan biz. Free-Style'da neden PGW War maçı oldu? Çünkü ben Dragon L- pardon Booker T'yi davet etmeyi unutmuştum. Görmüyor musun dostum? Bizim etkimiz sayesinde şovlar, PVV'ler şekilleniyor. Belki o gün... </strong></em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>(Derin bir nefes alır)</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong>Mayhem'i kurtarabilseydim. C4'ü yapabildeydim, belki de kaderi değiştirecektim. Bu sefer belki yüzümüz gülecek ve hakettiğimiz saygıyı görecektik. Ama başaramadım. Bu yüzden artık asla çabalamaktan vazgeçmeyeceğim, Mayhem için. Geri gelmeyecek belki ama en azından mirasını yaşatacağım. </strong></em><strong><em>Düzen ile beraber bizim de değişmemiz lazım dostum. Çünkü mücadele etmemiz , hayatta kalmamız lazım. Bizim için, Mayhem için.</em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 105972, member: 126"] [CENTER][COLOR=rgb(226, 80, 65)][I][B]Johnny Mayhem : [/B][/I][/COLOR][COLOR=rgb(0, 0, 0)][I][B]Bilmiyorum Val, inan en ufak bir fikrim yok. Sanki birisi sağ kulağımdan Mayhem'in peşinden git diyor da diğeri eskisi gibi ol diyor. Kafam çok karışık. Ama haklısın düzen değişti, biz değiştik, her şey değişti. Hiçbir şey eskisi gibi değil, PGW artık eski PGW değil. Ne yapmalıyız artık kestiremiyorum. Önümde belirgin bir rota yok. Tek bildiğim bu insanların bizden hoşlanmadığı. Düşünsene dostum. Biz, Mayhem'in yüzüydük. Rakip brandin en sevilen, en çok destek gören 2 adamı. Artık eskide kaldı dostum. O güzel günler, yarınları düşünmeden yaptıklarımız. Geride kaldılar... Superstars devrimini biz yaptık lan, bu şirketteki belki de en büyük olay bizim eksenimizde gerçekleşti. Bizim sayemizde kimsenin umursamadığı insanlar spot ışığı aldı, ilk kez. Biz yaptık oğlum lan biz. Free-Style'da neden PGW War maçı oldu? Çünkü ben Dragon L- pardon Booker T'yi davet etmeyi unutmuştum. Görmüyor musun dostum? Bizim etkimiz sayesinde şovlar, PVV'ler şekilleniyor. Belki o gün... [/B][/I][/COLOR] [I](Derin bir nefes alır) [B]Mayhem'i kurtarabilseydim. C4'ü yapabildeydim, belki de kaderi değiştirecektim. Bu sefer belki yüzümüz gülecek ve hakettiğimiz saygıyı görecektik. Ama başaramadım. Bu yüzden artık asla çabalamaktan vazgeçmeyeceğim, Mayhem için. Geri gelmeyecek belki ama en azından mirasını yaşatacağım. [/B][/I][B][I]Düzen ile beraber bizim de değişmemiz lazım dostum. Çünkü mücadele etmemiz , hayatta kalmamız lazım. Bizim için, Mayhem için.[/I][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sana Bekaretimi Nasıl Kaybettiğimi Anlatayım
Menü
Giriş yap