- Konular
- 36
- Beğeni sayısı
- 287
- PG Nakit
- 0
- RPG Karakteri
- Dark STG
Kameralar karanlık bir ormanın ortasında açılıyor. Bir ağacın dibinde balta ve maske görüyoruz. Ardından kamera açısına kahkaha atarak Crazzy Steve dahil oluyor.
Crazzy Steve: Ölüm meleği kapıda, Payback'te avını arıyor, kapıyı kim açacak? Et parçaları! Ölüm meleğiniz burada. Sizler benim için balta girmemiş ormanlarsınız, bedeniniz birer ağaç. Birlikte bolca eğleneceğiz. Çocukken herkes eğlenirdi, oyunlar oynardı. Neden? Birbirleri ile kaynaşıp gülebilmek için. Oynadığınız tüm oyunları uzaktan izledim. Herkes gülüyordu. Herkes koşuyordu. Herkes ama herkes gülüyordu! Bir kişi hariç! Küçük Steve. Beni dışladınız. Steve hastaydı, Steve sizinle oynayamazdı. Toplumun körü körüne bağlı olduğu o aptal idealler için beni dışladınız. Çocuklar tatlı olmalıydı, çocuklar sizin oyun aracınızdı! Steve asla sizin kriterlerinize uymuyordu. Herkesten uzakta yaşadım. Kimse bana elini uzatmadı. "Ah ne kadar güzel gözlerin var, yanakların ne kadar tatlı" etrafımdaki herkesi sevdiniz. Onlara şeker uzattınız, para verip istediğini almasını sağladınız. Steve kimdi? Hasta bir anne ve bir memurun çocuğuydu. Gözleri göremeyecek kadar hastaydı. Bana hasta dediler. Steve, hastaydı. Steve, yetersizdi. Onu çirkin olarak kodladınız! Beni toplumdan kopardınız! Küçük Steve, akranlarından uzakta ve yapayalnız büyüdü. Hayatı boyunca yalnız bir çocuktu. (Crazzy Steve bir yandan ağaçta asılı olan fotoğrafları çıkarıp ateşe atıyor.)
Crazzy Steve: Geçmişin getirdiği acıları, kederi ancak gelecek değiştirebilir. Payback'te herkes acı çekecek, ben hariç. Toplumun benden aldıklarını teker teker sizden alacağım. Sizi sevdiklerinizden koparacağım, başarılarınızın kökünü kazıyacağım, gururunuzu paramparça edeceğim. Arınma yaklaşıyor. Kimin soyundan geldiğiniz veya toplumun size kattığı anlamları birer birer mahvedeceğim. İnsanlık tarihine adım yazılacak. Toplum, bana saygı duyacak. Hiçbiriniz benim dostum olmadınız, olmayacaksınız! Asla sizden yardım istemeyeceğim. Dökülen her bir kan arınmamı sağlayacak. Geçmişin kirli izlerini birer birer sileceğim. Beni yarı yolda bırakan herkese Steve'in kim olduğunu göstereceğim. Hayır, hayır Crazzy Steve unutulmayacak. Tarih kitapları beni anlatacak, başarılarımı konuşacak. Yalnızdım, yalnız kalacağım ve yalnız başaracağım. Tüm bu ikiyüzlü insanlara yaranmaya çalışan herkesin kanı ile ringi boyayacağım. Topluma sırtını dayayan o sahte insanları yok edeceğim. Şu etrafıma bakın! Tek bir insan yok, yalan yok, sahte gülücükler yok. Daha fazla insan, daha fazla yalanı getirir. Sizler hayatlarını yalanlar üzerine kurmuş canlılarsınız. Vaat ettiklerini tam olarak yerine getiren hangi büyüğü hatırlıyorsunuz? Herkes birbirine yalan söylüyor ve bunu bile bile boyun eğiyorsunuz. Daha fazla acı, daha fazla keder, daha fazla kan. Hepsini istiyorum. Sizlere umut aşılayıp kederinizle baş başa bırakacağım. Yaşanacak tüm acılar kulaklarınızdan ve hafızanızdan çıkmayacak. Payback! Hiç kimse güvende değil. Kimin kapısı ne zaman çalacak, kim bilir? Acı, keder, eziyet. Çok farklı bir gelecek kapıda. Bu oyunu kim oynamak ister?
Crazzy Steve kahkaha atarken kameralar kapanıyor.