Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
American Nightmare
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 8062" data-attributes="member: 85"><p><span style="font-size: 17px"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]05vwKMySzKw[/MEDIA]</p><p></span><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]456[/ATTACH]<span style="font-size: 17px">Cody girişte beliriyor ve o meşhur "WOOOOAAAHHHHH" taunt'unu yapıyor. Seyircilerin uzattığı elleri geri çevirmeyen Cody yavas yavas ringe geliyor. Yavaş yavaş ringe gelen Cody mikrofonunu alıyor ve konuşmaya başlıyor.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 17px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 17px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 17px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 17px"><strong>Cody Rhodes:</strong>Merhaba millet. Öncelikle burada olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyorum. Bu yeni şirkette sizinle birlikte olmak benim için gerçekten gurur verici bir an. Sizi görmek, bu kadar coşkulu ve destekleyici bir kalabalıkla karşılaşmak, beni daha da motive etti. O tarihin tozlu sayfalarında kalmış eski şirketlerden, eski anlayışlardan bağımsız olarak American Nightmare ruhunu buraya taşıdım. Ve bu yeni şirkette bize büyük bir fırsat sunuldu. Birlikte yeni hikayeler yaratma, sınırları zorlama ve güreş dünyasına yeni bir soluk getirme şansımız var. Ben, bu yolculukta sizinle birlikte olmak istiyorum. Sizlerin desteğiyle, burada büyük şeylere imza atacağıma inanıyorum. Babam Dusty Rhodes sayısız başarı kazandı sayısız kemer kazandı. Onun tuttuğu kemerleri tutma şansım yok, evet onlar tarih oldu evet onlar artık yok. Ama yeni nihai hedefler var. Babam şu an burada olsa eminim ki benimle buraya geldiğim için tozlu sayfaları arkamda bıraktığım için gurur duyardı. Her zaman her nesle ait yeni kahramanlar çıktı bu geçmişte Dustin oldu şimdi Cody olabilir bunu inanın hiç konuşmuyorum ama her şeyden önce ben buraya her cümlemin bedelini ödeyerek geldim her yaptığımın arkasında durarak sonuçlarına katlanarak geldim en önemlisi ben buraya yeni bir bakışla geldim. Buradakilerin lanet tarzda tipler olduğunu biliyorum PGW'ya gelenlerin de boş olmadığını biliyorum ancak onların da şunu bilmesi gerekiyor! CODY RHODES GERÇEĞİNİ KABUL EDECEKLER.</span> </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 17px"><strong>Cody kendi kendini süzüyor gözleriyle. Seyirci o sırada tauntlar atıyor ve Cody gene mikrofonu eline alıyor.</strong></span></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]457[/ATTACH] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 17px"><strong>Cody Rhodes:</strong> Ben bu yeleği şaşalı arenalarda iyi gözükmek için ihtiyaç duyarak giymiyorum. İnanın ki burada insanların nasıl gözüktüğü veya ne imajı verdiği umurumda değil, burada şaklabanlık yaparak giysilerle jnsanların gözüne eğlence malzemesi vermek veya birileri gibi olmak için bunlara ihtiyacım yok. Kendi cübbe vari elbisemden bahsetmiyorum, mavi renkli bir takım elbiseli adamların şirket yönettiğinden bahsediyorum o adamların bu hokkabazlar hakkında düşüncesinden bahsetmiyorum. Ve bunu giymemin nedeni önemli biri olduğumu düşündüğüm için değil, önemli biri olmak istediğim için. Buraya! PGW'ye adımı altın harflerle yazdırmak istediğim için! Bu kadim ringlerin bir ağırlığı var bir gerçekliği var! Benim hedefimin ne olduğunu siz biliyorsunuz. PGW arenalarında o en büyük an geldiği zaman burada "VE YENİ PRESTİGE GRAND ŞAMPİYONU CODY RHODES!!!" diye adımı burada yankılamak olacak.</span> </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 17px"><strong>Seyirci bu konuşmadan hoşnut kalmış gibi gözüküyor ve Cody seyirciye baktıktan sonra mikrofonunu yere koyuyor ve arka alanın yoluna gidiyor ciddi bir ifadeyle.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 8062, member: 85"] [SIZE=17px][CENTER][MEDIA=youtube]05vwKMySzKw[/MEDIA][/CENTER][/SIZE][CENTER] [ATTACH type="full"]456[/ATTACH][SIZE=17px]Cody girişte beliriyor ve o meşhur "WOOOOAAAHHHHH" taunt'unu yapıyor. Seyircilerin uzattığı elleri geri çevirmeyen Cody yavas yavas ringe geliyor. Yavaş yavaş ringe gelen Cody mikrofonunu alıyor ve konuşmaya başlıyor. [B]Cody Rhodes:[/B]Merhaba millet. Öncelikle burada olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyorum. Bu yeni şirkette sizinle birlikte olmak benim için gerçekten gurur verici bir an. Sizi görmek, bu kadar coşkulu ve destekleyici bir kalabalıkla karşılaşmak, beni daha da motive etti. O tarihin tozlu sayfalarında kalmış eski şirketlerden, eski anlayışlardan bağımsız olarak American Nightmare ruhunu buraya taşıdım. Ve bu yeni şirkette bize büyük bir fırsat sunuldu. Birlikte yeni hikayeler yaratma, sınırları zorlama ve güreş dünyasına yeni bir soluk getirme şansımız var. Ben, bu yolculukta sizinle birlikte olmak istiyorum. Sizlerin desteğiyle, burada büyük şeylere imza atacağıma inanıyorum. Babam Dusty Rhodes sayısız başarı kazandı sayısız kemer kazandı. Onun tuttuğu kemerleri tutma şansım yok, evet onlar tarih oldu evet onlar artık yok. Ama yeni nihai hedefler var. Babam şu an burada olsa eminim ki benimle buraya geldiğim için tozlu sayfaları arkamda bıraktığım için gurur duyardı. Her zaman her nesle ait yeni kahramanlar çıktı bu geçmişte Dustin oldu şimdi Cody olabilir bunu inanın hiç konuşmuyorum ama her şeyden önce ben buraya her cümlemin bedelini ödeyerek geldim her yaptığımın arkasında durarak sonuçlarına katlanarak geldim en önemlisi ben buraya yeni bir bakışla geldim. Buradakilerin lanet tarzda tipler olduğunu biliyorum PGW'ya gelenlerin de boş olmadığını biliyorum ancak onların da şunu bilmesi gerekiyor! CODY RHODES GERÇEĞİNİ KABUL EDECEKLER.[/SIZE] [SIZE=17px][B]Cody kendi kendini süzüyor gözleriyle. Seyirci o sırada tauntlar atıyor ve Cody gene mikrofonu eline alıyor.[/B][/SIZE] [ATTACH type="full"]457[/ATTACH] [SIZE=17px][B]Cody Rhodes:[/B] Ben bu yeleği şaşalı arenalarda iyi gözükmek için ihtiyaç duyarak giymiyorum. İnanın ki burada insanların nasıl gözüktüğü veya ne imajı verdiği umurumda değil, burada şaklabanlık yaparak giysilerle jnsanların gözüne eğlence malzemesi vermek veya birileri gibi olmak için bunlara ihtiyacım yok. Kendi cübbe vari elbisemden bahsetmiyorum, mavi renkli bir takım elbiseli adamların şirket yönettiğinden bahsediyorum o adamların bu hokkabazlar hakkında düşüncesinden bahsetmiyorum. Ve bunu giymemin nedeni önemli biri olduğumu düşündüğüm için değil, önemli biri olmak istediğim için. Buraya! PGW'ye adımı altın harflerle yazdırmak istediğim için! Bu kadim ringlerin bir ağırlığı var bir gerçekliği var! Benim hedefimin ne olduğunu siz biliyorsunuz. PGW arenalarında o en büyük an geldiği zaman burada "VE YENİ PRESTİGE GRAND ŞAMPİYONU CODY RHODES!!!" diye adımı burada yankılamak olacak.[/SIZE] [SIZE=17px][B]Seyirci bu konuşmadan hoşnut kalmış gibi gözüküyor ve Cody seyirciye baktıktan sonra mikrofonunu yere koyuyor ve arka alanın yoluna gidiyor ciddi bir ifadeyle.[/B][/SIZE][/CENTER][SIZE=17px][/SIZE] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
American Nightmare
Menü
Giriş yap