Fastlane 2023 | Şov İncelemesi


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Hazırlayan: Bero
1697139952766.png

Şov Hakkında Bilgiler
Şirket: WWE
Şov: Fastlane 2023
Tarih: 7 Ekim 2023
Yer: Indianapolis, Indiana
Arena: Gainbridge Fieldhouse


Fastlane 2023 şov İncelemesi


PYROLAR PATLIYOR VE FASTLANE BAŞLIYOR!!!

Takım kemerleri maçı ile açılışı yapacağız. Şampiyonlar Judgment Day ringe giriyor. Ardından Cody ve Jey'de giriyor. Her Şey Hazır!

WWE Tartışmasız Takımlar Şampiyonluğu
Judgment Day (c) vs. Cody Rhodes Jey Uso

Balor jey'e headlock yaparak maça başlıyor. Balor çok geçmeden tag veriyor. Priest Jey'e vuruyor. Balor'a tag veriyor Balor kafa kilidi uygular. Rhodes sonunda tag alıyor ve Balor'a yumruklarla karşılık verir. Balor bir powerslam yapıyor. ardından Disaster Kick Balor'dan ama cody atıyor! Rhodes kaçar ancak Balor ona bir sling blade vurur ardından da bir Dropkick! Balor Turnbuckle'a çıkar ama Rhodes tutar Rhodes'den bir stalling suplex! Balor yerde!Rhodes onun boynunu kavrıyor. Şimdi ikiside tag veriyor Priest ve Jey ringe giriyor. Jey Samoan Drop yapmak istiyor yapamıyor. Priest Jey'in kafasına vuruyor ama Jey'den bir enzugiri yiyiyor. Jey Turnbuckle'a çıkıyor crossbody yapıyor balor bozuyor. Priest, Jey'i yüz üstü yere vuruyor. Priest, Razor's Edge için Jey'i yakalar ama Jey kaçar ve Balor'a aprondan vurur. Priest iplerin üzerinden düşüyor ve ardından Jey üzerlerine atlıyor!!! JEY BALOR'U RİNGE ATIYOR VE SPEAR YAPIYOR!!!! JEY TURNBUCKLE'A ÇIKIYOR AMA O DA NE! DOMİNİK VE RHEA RİPLEY GELİYOR! JD MCDONAGH DA VAR. Jey iniyor Turnbuckle'dan ringin dışında Dominik'e bir Superkick! Ripley ile bakışıp tekrar Turnbuckle'a çıkıyor Jey fakat damian onu tutuyor aşağı atıyor finn Balor'dan Coup De Grace! Tuşa gidiyor balor!! CODY GELİP BOZUYOR!!! RİNGDE JEY VE DAMİAN VAR RİPLEY HAKEM GÖRMEDEN MİTB ÇANTASINI RİNGİN DIŞINDAN JEY'İN KAFASINA GEÇİRİYOR!!! DAMİAN 'DA ROLL UP YAPIYOR! 1! 2! JEY ATIYOR!! RİNGİN DIŞINDA DAMİAN SPİKER MASASINI BOŞALTIYOR VE CODY'İ TUTUP MASAYA ÇIKARIYOR. JD MCDONAGH ÇANTAYLA CODY'E VURMAK İSTİYOR FAKAT DAMİAN'A VURUYOR YANLIŞLIKLA. RİNGDE JEY USO BALOR'A SUPERKİCK'İ VURUYOR VE KUCAKLIYOR CODY'DE GELİYOR BİR CODY CUTTER!!!!! ARDINDAN DA CROSS RHODES!!!! CODY TUŞA GİDİYOR 1! 2! 3!!!!!!!!

Kazanan Ve Yeni Tartışmasız Takımlar Şampiyonu: Cody Rhodes & Jey Uso (20:40)

1697138974539.png

----

Booker T, Wade Barrett ve Xavier Woods arasında Pizza Hut sponsorluğunda bir sahne arkası etkileşimi görüyoruz. Sıradaki maç Pizza Hut sponsorluğunda

??? & Rey Mysterio & Santos Escobar vs. Bobby Lashley & Street Profits

Maç gizemli ortak olmadan başladı. Ford başlangıçta Escobar'a saldırır ama Escobar, Ford'un ters taklasına karşı dizlerini kaldırır. Escobar Ford'a tepeden bir hurricanrana ile vuruyor tuşa gidiyor ama Lashley tuşu bozuyor. Lashley ringe girer ve Escobar'a swinging neckbreaker yapıyor!!! Hurt Lock'a gidiyor ama Escobar kaçıyor. Lashley Dawkins'e tag veriyor. Rey, Dawkins'i 619 pozisyonuna getiriyor Rey 619'a koşarken Lashley Dawkins'i taglar. Lashley Rey'i yere gönderirken Dawkins ucuz bir vuruş yapar. İçeri dönen Lashley, Rey'i yere seriyor. Ford'a tag veriyor FORD FROG SPLASH YAPIYOR TUŞA GİDİYOR FAKAT REY ATIYOR. Rey köşesine doğru sürünmeye başlarken CARLİTO'NUN MÜZİĞİ DUYULUR!!!!!!CARLİTO TAG ALIYOR VE MONTEZ'E CLOTHESLİNE YAPIŞTIRIYOR!! ARDINDAN DA MONTEZ'E BACKSTABBER!!!! TUŞA GİDİYOR CARLİTO! 1! 2! 3!

Kazanan: Carlito & Rey Mysterio & Santos Escobar (10)

1697139154042.png

-----


Jade Cargill'in Kickoff bölümünde debut yaptığı ekranlara geliyor. Triple H ile El sıkışıyor.

1697139288635.png

WWE Kadınlar Şampiyonluğu
Iyo Sky (c) vs. Asuka vs. Charlotte Flair


Maç başlar başlamaz Charlotte bir tekme ile Sky'i ringin dışına gönderiyor. Asuka'da Charlotte'un yüzüne boya üflüyor!!!! Maçta Diskalifiye yok! Asuka tuşa gidiyor ama Iyo Sky gelio bozuyor! Charlotte ringin dışına gidiyor. Asuka ve Iyo ringde birbirlerini çeviriyorlar. Asuka tutuyor kafasından Iyo'nun yere vuruyor. Bu sırada Charlotte havluyla yüzünü siliyor. Asuka Turnbuckle'a zıplıyor ve Iyo'ya Dropkick!!! Iyo roll up yapıyor şimdi ard arda ama asuka atıyor her seferinde. Asuka iplere koşuyor Charlotte RİNGE GİRİP ASUKA'NIN KAFASINA TEKMEYİ YAPIŞTIRIYOR!!! ARDINDAN ARD ARDA VURMAYA BAŞLIYOR. IYO SKY CHARLOTTE'UN KAFASINI SIKMAYA ÇALIŞIYOR AMA CHARLOTTE ATIYOR. Charlotte Asuka'ya da back Suplex yapıyor. Iyo ve asuka beraber Charlotte'u yere seriyor. Ama Charlotte çok geçmeden ikisinin de içinden geçiyor. Maç bir süre böyle geçiyor. Şimdi Iyo ringin dışında. Charlotte ve asuka aynı anda iplere koştu ve Charlotte Spear yapıyor!!! Tuşa gidiyor Charlotte asuka atıyor!!! Bayley ringe geliyor şimdi Iyo Sky'i kaldırıp ringe sokuyor. Destekliyor onu. Charlotte bir tekme ile tekrar ringin dışına gönderiyor ıyo'yu. Charlotte arkasını döndüğünde Asuka Turnbuckle'dan üstüne atlıyor! Tuşa gidiyor Asuka! 1! 2! Charlotte atıyor! Charlotte Asuka'ya karşı kendi lehine çevirdi maçı VE CHARLOTTE FİGURE FOUR LEG LOCK BAĞLIYOR ASUKA'YA ASUKA PES EDİYOR FAKAT BAYLEY HAKEMİN DİKKATİNİ DAĞITIYOR HAKEMLE TARTIŞIYOR. HAKEM ASUKA'NIN PES ETTİĞİNİ GÖRMÜYOR. IYO SKY FLAİR VE ASUKA'NIN ÜSTÜNE MOONSAULT!!! SKY TUŞA GİDİP KEMERİNİ KORUYOR!

Kazanan Ve Hâlâ WWE Kadınlar Şampiyonu: Iyo Sky (17:20)

-----


Pat McAfee ringde beliriyor ve WrestleMania'nın Indy'ye geleceğini söylüyor. Pat daha sonra Cena'yı tanıttıktan sonra spiker masasına katılıyor.

La Knight & John Cena vs. Solo Sikoa & Jimmy Uso


La Knight için yoğun tezahürat yapılıyor. Cena maça Jimmy ile başlıyor ama Solo Jimmy'ye beşlik çakmıyor. Uso, Cena'ya bir headlock uygularken kalabalık Solo'nun içeri girmesini istiyor. Cena'nın The Bloodline tarafından ikili sıkıştırmaya maruz kalması uzun sürmez. Jimmy de Cena'yı yere sererken kalabalığa sataşıyor. Solo geri döner ve dövmeye devam eder. Cena neredeyse tag verecekti ama Jimmy onun önünü kesti ve bir headlock yaptı. Sikoa ringe giriyor ve köşede saldırıyor.. Jimmy'ye tag vermeden önce Cena'yı tekrar yere seriyor. Cena aniden Jimmy'ye bir Attitude Adjustment için kaldırıyor ama omzunda yere düşüyorlar. Cena tekrar sürünmeye başlar ve Sikoa tag'ı engellemek için Knight'ı aprondan fırlatır. Knight hakemle tartışırken Solo Cena'yı geri sürükler. Jimmy, Knight'ı sinirlendirmek için ona biraz çöp atıyor. Bu sırada Heyman telefonuyla maçı yorumluyor. Cena biraz boşluk kazanmak için Solo'nun dizlerini kaldırmayı başarıyor. Cena sürünür ve La Knight'a sonunda tag veriyor. Knight bir clothesline ve leg sweep yapıyor ardından da. Swinging neckbreaker!! Knight Solo'ya vuruyor. Knight Solo'yu bir DDT ile yere seriyor. Jimmy geliyor Superkick vuruyor! Knight Jimmy'ye powerslam yapıyor ve büyük bir dirsek darbesi indiriyor. SİKOA, KNİGHT'A SAMOAN DROP VURUYOR CENA DA ONA CROSSBODY YAPIYOR! JİMMY DE USO SPLASH VURUYOR!!!Cena Solo'yu kaldırırken Jimmy Knight'ı ringin dışına atar. Uso, onları ayırmak için Cena'ya Superkick atar. Knight Solo'nun düşmesi için ipi aşağı çeker. La Knight Jimmy Uso'ya bir süperplex vurur!! Cena Five Knuckle Shuffle'a yapıyor! LA KNİGHT İSE JİMMY'E BFT VURUP MAÇI KAZANDIRIR.

Kazanan: La Knight & John Cena (17:20)

-----

Main Event Vakti!

Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu İçin Last Man Standing Maçı
Seth Rollins (c) vs. Shinsuke Nakamura


Seth Rollins hemen bir tekme atıyor ve Nakamura ringin dışına gidiyor. Rollins daha sonra ringin dışına atlamak için hamle yapar ancak rakibi Rollins hamlesini yapmadan uzaklaşır. Nakamura "hadi" diye bağırdıktan sonra Rollins dışarı yuvarlanır ve bir kendostick alır. Nakamura Rollins'i rampaya götürür ve bir Suplex dener ama başarısız! Rollins nakamur'yı yere vuruyor. Rollins daha sonra minderleri söküyor ve beton zemini ortaya çıkarıyor. Nakamura'yı tutup bir powerbomb!. Rollins kaldırıyor ve Nakamura'nın yüzünü ring basamaklarına çarpıyor!. Rollins bir basamağı da yerdeki Nakamura'nın üstüne atıyor! Rollins başka bir kendostick alır ve ayrıca bir çöp tenekesi, sandalyeler ve iki masa çıkarır. Nakamura bu sırada yeniden toparlanır ve dizini apronda Rollins'in ensesine indirmeyi başarır. Nakamura mınçıkalarını çıkarır ve Rollins'in önce bacaklarına sonra da sırtına vurur. Nakamura Rollins'i bir tekme ve ardından german Suplex! Rollins ayağa kalkarken Nakamura üzerine bir çöp kutusu yerleştirir ve sopayla vurur! Rollins suplex'e karşı koyar ve bir slingblade!! Rollins, Nakamura'ya bir çöp kutusuna vurmadan önce kendostick ile defalarca vuruyor. Rollins iplere doğru koşuyor Ancak içeride Nakamura tekrar sopayı kullanır ve koşarak diz darbesi vuruyor! Nakamura köşeye bir masa koyuyor. Nakamura köşeye hücum eder ama SETH KARŞI KOYUYOR NAKAMURA MASAYI KIRIYOR!!. ROLLİNS BİR STOMP YAPIYOR VE SONRA APRONA YUVARLANIYOR. HAKEM NAKAMURA İÇİN SAYIYOR AMA NAKAMURA KALKMAYI BAŞARIYOR!! Nakamura ringin dışında şimdi Rollins onu barikata ve aprona çarptırıyor. Nakamura'yı seyircilerin içine atılıyor. Rollins elinde bir sandalyeyle onu takip eder ve sırtına vurur. Rollins, merdivenlerden yukarı çıkarken Nakamura'yı dövmeye devam eder. Nakamura Rollins'e LOW BLOW YAPIYOR!! SETH HAKEM 9'U SAYMADAN ÖNCE KALKMAYI BAŞARIYOR!! Nakamura sandalyeyle vurmak istiyor sandalyesi ring direğine çarpıyor. Rollins beton üzerinde bir pedigree yapmaya çalışır ama Nakamura onun yerine bir bodyslam yapıyor! Nakamura, Rollins'i ringin içine yuvarlar ama ROLLİNS BİR PEDİGREE VURUYOR!! HAKEM SAYIYOR FAKAT NAKAMURA KALKIYOR!!Nakamura zamanında ayağa kalkar ama yere yuvarlanır. Nakamura yeniden toparlanır ve Rollins'in omurgasını önce ring direğine geçirir. ONU RİNG KENARINDAKİ BİR MASANIN ÜZERİNE YERLEŞTİRİR VE DİZİYLE ÜSTÜNE ATLIYOR!!! HAKEM SAYIYOR AMA ROLLİNS KALKIYOR! Nakamura sırtına sandalye darbeleri indiriyor seth'in. Seth tutuyor Nakamura'yı ringin demirine çarpıyor. SETH NAKAMURA'YI SPİKER MASASINA KOYDU HEMEN YANINDAKİ MERDİVENE ÇIKTI FAKAT NAKAMURA'DA DİĞER TARAFINDAN ÇIKTI. SETH NAKAMURA'YI TUTUYOR NAKAMURA SETH'İN YÜZÜNE KIRMIZI TOZ ÜFLÜYOR!!!!!!!! VE SPİKER MASASINA İTTİRİYOR!!!!! MASA KIRILIYOR SETH YERDE HAKEM SAYIYOR! SETH KALKMAYI BAŞARIYOR!! Nakamura Seth'i ringe atıyor. NAKAMURA BİR KİNSHASA VURUYOR SETH KÖŞEDEKİ MASAYA GİRİYOR!!! MASA KIRILIYOR! HAKEM SAYIYOR AMA SETH TEKRAR KALKIYOR. İKİLİ RİNGİN DIŞINA GİDİYOR TEKRAR SEYİRCİLERİN ARASINDALAR PLATFORMA ÇIKIYORLAR SETH NAKAMURA'YA AŞAĞIDAKİ MASALARIN ÜSTÜNE FALCON ARROW YAPIYOR!!!! İKİSİDE YERDE HAKEM İKİSİ İÇİNDE SAYIYOR SETH KALKIYOR!!! HAKEM NAKAMURA İÇİN SAYIYOR!!! ......7! 8! 9! 10!!!!! NAKAMURA KALKAMIYOR!!!

Kazanan Ve Hâlâ WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonu: Seth Rollins (28:25)

Seth Rollins Kemerini Kaldırırken fastlane 2023 sona eriyor.

Fastlane 2023 Şov Değerlendirmesi

Şovun En İyi Maçı: Seth Rollins vs. Shinsuke Nakamura

Şovun En Kötü Maçı: Şovda kötü bir maç yoktu cevapsız kaldım.

Şova Puanım: 8/10

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: