- Konular
- 36
- Beğeni sayısı
- 1,685
- PG Nakit
- 250
- RPG Karakteri
- Velveteen Dream
- Favori Güreşçi
- Eddie Guerrero
Velveteen parmağını şıklattığında kendisini bir özel bir etkinlikte görüyoruz. Üzerinde kadife bir fular, rengarenk bandanasıyla insanlara moda konusunda adeta ders veriyor. Suratında kibirli bir ifade hiç bir şeyden korkusu yokmuşçasına yürüyor. Neden korkusu olsun ki? Artık hayalini kurduğu kişinin ta kendisi. Girdiği en zor savaştan galip çıkması hayata daha gözüpek bakmasını sağlıyor.
Velveteen: Cleveland... Tarihi boyunca Lebron James ile birlikte misafir edebileceği en değerli kişi, Velveteen burda. Bu gördüğünüz taht sadece bir canlıya ait. Gerçek bir meleğe. Meleklerin meleğine. Christopher ben de senin gibi düştüğümde ne kadar zayıf olduğumu bizzat kendin gördün, kendi oyununu oynadın ama oyun bitti. Günün sonunda biz birleştik ve kazandık. İçinin bir nehir gibi akması saf, temiz ve berrak olmak. Christopher, bu senin uzun yıllar önce unuttuğun bir şey. Kafamın içinde beraber bir gezintiye çıktığımızda pişmanlıklarımı, hatalarımı, nefretimi gördün. Her şeyimi gördün ki zaten sorsan söylerdim bunun için bu denli uğraşmana gerek yoktu. Aramızdaki ilişkiii... Eksik kaldı. Mütekabiliyet esasına dayalı karşılıklı ilişkilerde birbirimizi daha iyi görmeliyiz. Benim kafamın içine girdin bu doğru, şimdi senin kafanın içinde neler var onu da ben görmek istiyorum. Senin kafanın içinde bu sefer de ben gezmek istiyorum. Düşmüş melek, bana düşüncelerinin kapılarını açacak mısın yoksa ona da mı kafa atıp kırayım?
Velveteen: Zaman geliyor ve bilirsin ki zamanı geldiğinde herkes bedelini öder. Ben bu bedeli en ağır şekilde ödedim. İnsanlar bana deli dediler, yıllarımı çaldılar ki belki de ben senin yüzünden üç yıl yatmışımdır Christopher. Bu seninle yollarımızın ilk kesişmesi değil. Bu senin ilk düşüşün değil. Tıpkı resmini çizdiğim gibi, kaderini de ben çizeceğim. Üçlü olan maçımızda benim kafam çok karışıktı ve en zayıf rakip üzerinden galip geldin. Kurnazlığı zekanın bir ürünü olarak gördün. Bu taktik ona karşı işe yaramış olabilir; ama Velveteen için? Yok yok yok... Velveteen'e bu sökmez. Karşında kot pantolon giyen, bakımsız bir sokak serserisi bulunmamakta. Christopher sen yücesin, kendine göre bir mental mastermindsın. Ne olursan ol çok büyük bir hata yaptın. Yücelerin yücesini uyandırdın ve o burada. Sen megastarı geri getirdin, kendinde eksik olan ihtişamın en azından yansımasını görebilmen için beni dürttün. Siyah bir meleği kimse ışıltılı görmeyecekti Christopher. Bu sebeple bana seslendin, ben de seni aradım; ama yapmak istediğin tek şey bana tuzak kurup benim geçmişteki ihtişamımı nasıl elde ettiğimi öğrenip yerime geçmekti. Artık dünyamız mosmor Christopher ve seni elime geçirdiğimde senin suratın da mosmor olacak. Sana tavsiyem akıl oyunları, hipnoz gibi boş boş işlerle uğraşma. Dövüşelim. Teke tek.
Velveteen: Senin belirlediğin günde, bu saatte. Sahip olduğun en değerli şeyle sınandığının hiç farkında değilsin. Benden kurtulmak için her şeyi deniyorsun. Velveteen dövüşmeyi sevmez, o bir melektir diyorsan Velveteen onunla bir bütün. Velveteen de dövüşür, güreşmeyi daha çok sever tabi ki. Saate bak.. 21.34; ama sen madalyonun öbür tarafına bakarak 09.34 de diyebilirsin. Sana istediğini vereceğim, sana ihtişamlı olmayı öğreteceğim. Atmosferi nasıl kullanabileceğini, ortama nasıl bir ambiyans verebileceğini öğreteceğim. Seni süperstar yapacağım, seni megastar yapacağım. Sadece saldırmayı biliyorsun. Karizma, çekicilik, estetik ne bilmiyorsun. Cazibeli birisi nasıl giyinir hiç bir fikrin yok. Sana gerçek bir melek nasıl olur onu öğreteceğim. Mor ışıkların altında seninle dans edeceğiz. Ellerinden tutacağım, hayatına neşe katacağım ve barbaros. Önce öleceksin sonra seni ben doğuracağım. Bütün bu emeğin karşında aslında senden alacağım tek ama tek bir şeyim var.
Velveteen: Bu gördüğün replikanın gerçeği. Televizyonlara yakışan bu cazibe makinesinin elinde kumanda var. Kumandanın açacağı televizyonu bulmaya çalışıyor. Dünya'ya ait bir ağırsiklet olmak istemiyor. PGW'nin bel askısıyla da ilgilenmiyor. Televizyona en çok yakışan unsurun kendisi olduğunu tescillemek istiyor. Aslında sahip olduğun şeylerin ne kadar dünyevi olduğunu sana göstermek istiyorum. Yenilmezlik serisi, şampiyonluk kemeri. Sence bir güreşçiyi güreşçi yapan şeyler bunlar mı? Senin gibiler için evet; ama ben yenilmezlik serilerine, şampiyonluk kemerlerine anlam veren olguyum. Jack Swagger, ben ve senin yer aldığı maçta insanlar resmi olarak benim kaybettiğimi görünce gerçekten anladılar ki Christopher Daniels ilk gerçek kemer savunmasına çıktı. Hayır hayır, Christopher Daniels, güçsüz birisinin zaafını kullandı. Güçlü olanın karşısına dahi çıkamadan en çok değer verdiği nadide incisini korudu. Eğer sen çıkmış olduğun 10 müsabakada da bütün işi kendinin yaptığını düşünüyorsan.. RÜYA GÖRÜYOR OLMALISIN! Rüya görmene izin vereceğim, senin görmüş olduğun rüyaya ben de katılacağım ve seni kendi evinde ismi acı olan en değerli öğretmenin dersine sokacağım. Bir daha görüşene dek...