Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
yol ayrımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 103229" data-attributes="member: 126"><p style="text-align: center">John, bir gece uykusundan kabus görmüş gibi uyanır. Saçlarından tutmuş şekilde zemine doğru bakar bir süre. Kendine gelmeye çalışır. Sonrasında lavabonun yolunu tutar, elini yüzünü yıkar. Havluyla kurulandıktan sonra aynadan bir ses gelir.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(184, 49, 47)">"Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez John, en ateşli aşklar, en sağlam dostluklar, en büyük düşmanlıklar. Her şeyin bir zamanı var. Sen de miladını dolduruyorsun Johhny"</span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><em>"Dostum, kendine gel! Sen bu değilsin. Parti, afterparty sonra bir daha parti. Bu sensin Johnny. Sex, uyuşturucu, alkol... Bu senin hayat üçgenin. Ölü bir brandin peşinden koşmak değil."</em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Siz kimsiniz?"</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(184, 49, 47)">"Ben, senim Johnny. Olmaktan korktuğun ama hep olmak istediğin yavaş yavaş da dönüştüğün adamım Johnny, ben Mayhemim.</span></em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(147, 101, 184)">"Bu aptalı dinleme John, sen kim olmak istediğini biliyorsun. Ben gerçek senim John. Hayatını ölü bir brand için çöpe atmadığın halinim. Ben Morrisonum.</span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"İkinizden biri mi olmak zorundayım, hem hayatın zevkini çıkarırken, hem de Mayhem için savaşamaz mıyım ha?"</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)">"Şirketin hem en çok nefret edilen adamı"</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(147, 101, 184)">"Hem de sempatik çocuğu olamazsın John."</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>"Ama ben gidersem Venis yalnız kalır. The Sex için yaptığımız onca şey, biriktirdiğimiz o kadar anı. Hepsi anlamsızlaşır."</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(184, 49, 47)">"Cidden bu zamana kadar yaptığın şaklabanlıklara devam mı etmek istiyorsun ha? Kimsenin ciddiye almadığı, Venis'in</span></em> <em><span style="color: rgb(184, 49, 47)">gölgesinden kurtulamayan bir adam olmaya devam mı etmek istiyorsun? Ya da bu şirketin en iyisi olduğunu herkese kanıtlamak ve Mayhem'in mirasını korumak mı istiyorsun?"</span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><em>"Damn boyy, Venis'in hiçbir zaman gölgesinde kalmadın, o adam seni her yere düştüğünde elinden tutup ayağa kaldırdı. Sana asla sırtını dönmedi. Peki sen ona ilk fırsatta arkanı mı döneceksin? Beraber yaptıklarınızı hemencecik çöpe atıp üstüne benzin mi dökeceksin? Sen bu değilsin adamım. Dostu için sonuna kadar savaşacak ve SABAHA KADAR PARTİLEYECEK ADAMSINN MA BOYYY!"</em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(0, 0, 0)"><strong>"Mayhem... ölmemeli. Dostluk... bitmemeli. İkisi bir arada nasıl gidebilir ki? Patronu yüzüstü bırakamam, dostumu da. Bir çıkış yolu olmalı."</strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><em>"Ortak bir çıkış yok, bir seçim yapma zamanı geliyor..."</em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><em>"Ve çok yakında..."</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(147, 101, 184)"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><strong>HAY</strong></span><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>IR! HA</strong></span><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><strong>YIR! SİZ</strong></span><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>DEN KURT</strong></span><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><strong>ULACAĞIM! </strong></span><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>BİR </strong></span><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><strong>ÇIKIŞ</strong></span><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong> YOLU </strong></span><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><strong>BULACAĞIM</strong></span><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>!</strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(0, 0, 0)"><em>John, aynayı ve gördüklerini deli gibi yumruklamaya başlar. Ayna paramparça hale gelmişken nefes nefese kalır. Yere çömelir ve sinirden ağlamaya başlar.</em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Bir </strong></span><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><strong>yolu</strong></span><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong> olmalı.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 103229, member: 126"] [CENTER]John, bir gece uykusundan kabus görmüş gibi uyanır. Saçlarından tutmuş şekilde zemine doğru bakar bir süre. Kendine gelmeye çalışır. Sonrasında lavabonun yolunu tutar, elini yüzünü yıkar. Havluyla kurulandıktan sonra aynadan bir ses gelir. [I][COLOR=rgb(184, 49, 47)]"Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez John, en ateşli aşklar, en sağlam dostluklar, en büyük düşmanlıklar. Her şeyin bir zamanı var. Sen de miladını dolduruyorsun Johhny"[/COLOR][/I] [COLOR=rgb(147, 101, 184)][I]"Dostum, kendine gel! Sen bu değilsin. Parti, afterparty sonra bir daha parti. Bu sensin Johnny. Sex, uyuşturucu, alkol... Bu senin hayat üçgenin. Ölü bir brandin peşinden koşmak değil."[/I][/COLOR] [B]"Siz kimsiniz?"[/B] [I][COLOR=rgb(184, 49, 47)]"Ben, senim Johnny. Olmaktan korktuğun ama hep olmak istediğin yavaş yavaş da dönüştüğün adamım Johnny, ben Mayhemim.[/COLOR] [COLOR=rgb(147, 101, 184)]"Bu aptalı dinleme John, sen kim olmak istediğini biliyorsun. Ben gerçek senim John. Hayatını ölü bir brand için çöpe atmadığın halinim. Ben Morrisonum.[/COLOR][/I] [B]"İkinizden biri mi olmak zorundayım, hem hayatın zevkini çıkarırken, hem de Mayhem için savaşamaz mıyım ha?"[/B] [COLOR=rgb(184, 49, 47)]"Şirketin hem en çok nefret edilen adamı"[/COLOR] [COLOR=rgb(147, 101, 184)]"Hem de sempatik çocuğu olamazsın John."[/COLOR] [B]"Ama ben gidersem Venis yalnız kalır. The Sex için yaptığımız onca şey, biriktirdiğimiz o kadar anı. Hepsi anlamsızlaşır."[/B] [I][COLOR=rgb(184, 49, 47)]"Cidden bu zamana kadar yaptığın şaklabanlıklara devam mı etmek istiyorsun ha? Kimsenin ciddiye almadığı, Venis'in[/COLOR][/I] [I][COLOR=rgb(184, 49, 47)]gölgesinden kurtulamayan bir adam olmaya devam mı etmek istiyorsun? Ya da bu şirketin en iyisi olduğunu herkese kanıtlamak ve Mayhem'in mirasını korumak mı istiyorsun?"[/COLOR][/I] [COLOR=rgb(147, 101, 184)][I]"Damn boyy, Venis'in hiçbir zaman gölgesinde kalmadın, o adam seni her yere düştüğünde elinden tutup ayağa kaldırdı. Sana asla sırtını dönmedi. Peki sen ona ilk fırsatta arkanı mı döneceksin? Beraber yaptıklarınızı hemencecik çöpe atıp üstüne benzin mi dökeceksin? Sen bu değilsin adamım. Dostu için sonuna kadar savaşacak ve SABAHA KADAR PARTİLEYECEK ADAMSINN MA BOYYY!"[/I][/COLOR] [COLOR=rgb(0, 0, 0)][B]"Mayhem... ölmemeli. Dostluk... bitmemeli. İkisi bir arada nasıl gidebilir ki? Patronu yüzüstü bırakamam, dostumu da. Bir çıkış yolu olmalı."[/B][/COLOR] [COLOR=rgb(184, 49, 47)][I]"Ortak bir çıkış yok, bir seçim yapma zamanı geliyor..."[/I][/COLOR] [COLOR=rgb(147, 101, 184)][I]"Ve çok yakında..."[/I] [B]HAY[/B][/COLOR][COLOR=rgb(184, 49, 47)][B]IR! HA[/B][/COLOR][COLOR=rgb(147, 101, 184)][B]YIR! SİZ[/B][/COLOR][COLOR=rgb(184, 49, 47)][B]DEN KURT[/B][/COLOR][COLOR=rgb(147, 101, 184)][B]ULACAĞIM! [/B][/COLOR][COLOR=rgb(184, 49, 47)][B]BİR [/B][/COLOR][COLOR=rgb(147, 101, 184)][B]ÇIKIŞ[/B][/COLOR][COLOR=rgb(184, 49, 47)][B] YOLU [/B][/COLOR][COLOR=rgb(147, 101, 184)][B]BULACAĞIM[/B][/COLOR][COLOR=rgb(184, 49, 47)][B]![/B][/COLOR] [COLOR=rgb(0, 0, 0)][I]John, aynayı ve gördüklerini deli gibi yumruklamaya başlar. Ayna paramparça hale gelmişken nefes nefese kalır. Yere çömelir ve sinirden ağlamaya başlar.[/I][/COLOR] [COLOR=rgb(184, 49, 47)][B]Bir [/B][/COLOR][COLOR=rgb(147, 101, 184)][B]yolu[/B][/COLOR][COLOR=rgb(184, 49, 47)][B] olmalı.[/B][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
yol ayrımı
Menü
Giriş yap