RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟏 "𝘊𝘩𝘢𝘪𝘳𝘮𝘢𝘯 𝘬𝘪𝘮?"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,422
PG Nakit
0
3bh5mym.png

PAYBACK #11 "𝘊𝘩𝘢𝘪𝘳𝘮𝘢𝘯 𝘒𝘪𝘮?"
13 Ekim 2023 - 20.00 - C
Rocket Mortgage FieldHouse
Cleveland, Ohio

Şovu Takip Etmek İçin Nedenler!

Championship Carnival!
Jeff Hardy Ringlere Dönüyor!
"Başında Adam Cole gibi bir bela varken şehir dışına çıkmak mı Desmond?"
JEY ON FIRE!
Christopher Daniels vs. ??? - Non Title Match

"Mayhem mi, Sex mi? Brand mi, dostun mu? Biraz düşün... JoMa.

hqdefault.jpg

Invasion! Pyroları yararak gelen Goldberg, şovu açan isim oluyor. Goldberg ilerlerken geçen şovdaki maçı ve Ospreay'in, PGW Championship'i alışını tekrardan görüyoruz. Biz geçen şovun tekrarını görürken, Goldberg ise girişini tamamlamış bir şekilde ringde.

goldberg-2019-06-04b.jpg

Goldberg: Ben hala şampiyonum. Çok konuşmama gerek yok. Özellikle o sarı pipi için, hiç konuşmama gerek yok. Benim olanı, benden çaldın. Şimdi olacakları söyleyeyim sizlere. Buraya gelip yalvaracaksın İngiliz piçi. Ayaklarıma kapanacaksın. Kemerimi bana teslim edeceksin. Sonra diğer kemeri de bana teslim edeceksin. Sonra ise botlarımı yalayacak ve seni gebertmemen için, bana her türlü yalakalığı yapacaksın. Ve eğer ki bunları yaparsan, seni sadece hastanelik edene kadar döverim. Bu şansı sana bir kez veriyorum taklacı güvercin. Gel ve yalvar.

342386968_758949688945066_5761771283096596425_n.png

Bring It Down! PGW ve World Heavyweight Şampiyonlukları ile birlikte Will Ospreay'i girişte görüyoruz. Ospreay hızlıca ringe girip, Goldberg'in karşısına dikiliyor.

wp-header-logo-5469-1024x576.png

Will Ospreay: Bana bak demans hastası ihtiyar, PGW Şampiyonluğu benim. Ben kazandım. Seni tuşladım. 1... 2... ve 3! Bu kemer senin değildi. Cornette'e yalakalalık yaptığın için, kemeri sana verdi. Ama sen sadece ad doldurmalık bir şampiyondun. Chavo bile, onca eleştiriye karşın, kemeri savunmayı başarmışken, sen daha ilk maçında kaybettin. Layık değilsin. Ne kemere, ne bu seyircilerin karşısında olmaya, ne de PGW altında ekmek yemeye. Ve buraya gelip beni döveceğini söylüyorsun. Ne var biliyor musun? Bıktım. Senden de bıktım. Bana saygısızlık yapanlardan da bıktım. Benden iyi olduğunu düşünenlerden de bıktım. Tek yaptığınız, kaltaklar gibi söylenmek ve Bea üzerinden bana sallamak. Ama hiçbiriniz ringde beni deviremediniz. Ne Nigel, ne Joe, ne de sen. Benden bu kemerleri almak mı istiyorsunuz? Bunları ancak etimden söküp alırsınız.

"El Jefe" Angel Garza burada. Goldberg ve Ospreay şaşkınca Angel Garza'nın girişini izliyorlar. Angel Garza ise gülerek ringe giriyor ve konuşmaya başlıyor.

111111.JPG

Angel Garza: Ospreay, neler dediğine dikkat etmelisin. Sana ikidir ültimatom veriyoruz. Ama yine burnunun dikine gidiyorsun. İlla ki o burnunun kırılmasını istiyorsun. Sana bir mücadele sunduk. Sana El Patron'u sundum. Ama sen yine burada, şampiyonluk karnavalını devam ettiriyorsun. Öyle-

Will Ospreay: Nerede "Patron"un? Burada boş çene mi çalacaksın Angel?

Alberto-el-Patron-regresa-a-los-cuadrilateros-de-Lucha-Libre.jpg

Angel Garza: "El Patron" burada.

99.JPG

Alberto El Patron ringe doğru geliyor. Ama yüz ifadesine bakılırsa, konuşmaya gelmediği belli. Ospreay bir anlığına etrafına bakıyor ve 3 vs. 1 durumda kaldığını anlıyor. Bir saniyeliğine böyle şansın dercesine gülüyor ve World Heavyweight Championship'i Angel Garza'nın kafasına geçiriyor. Goldberg Spear için koşuyor ama onun da suratına bir tekme atıyor. Alberto'ya dönüyor ve onunla da yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlar. Ospreay, Alberto'nun karnına kaçak bir tekme vurup dizlerinin üstüne düşürüyor.

fasfaw.JPG

Angel Garza bu sefer kendisinin darbe yediği World Heavyweight Championship ile Ospreay'in ensesine vuruyor ve Ospreay yere yığılıyor. Alberto, Angel Garza ve Goldberg ayakta birbirlerine bakıyorlar. Ardından üçü birden yerdeki Ospreay'in üzerine çullanıyorlar. Ospreay savunmasız bir şekilde kalıyor.

blairinjury.jpg
images_-_2023-07-03T220250.913.jpg

Girişte Bea Priestley gözüküyor. Ringdeki isimler girişe doğru bakarken Aussie Open arkadan gelip Angel Garza ve Alberto'nun üzerine atlıyorlar. İkisi de arkadan gelen saldırıya karşı bir şey yapamıyorlar. Goldberg ise şaşkın bir halde etrafına bakarken Ospreay, Goldberg'in kasıklarına bir tane tekme atıyor. Goldberg acı ile dizlerinin üzerinde kalıyor. Ospreay ayağa kalkıyor ve dirseğini gösteriyor. Hidden Blade için işaret yapıyor Ospreay. Koşuyor ve...

121600749_107375017819841_3827671434561055668_n.png
20230703_223613.jpg

Alberto ve Angel Garza, son anda Goldberg'i ringin dışına çekiyorlar. İkili, United Empire karşısında alabilecekleri her türlü yardımı almak adına Goldberg'e yardım ediyorlar. Bea ve Ospreay kemerleri kaçan tarafa doğru gösterip gülerken, Aussie Open da köşede tauntlarını atıyorlar. Arenada Zenith of Gods yükselirken reklamlara gidiyoruz.

pybck.jpg

Arka alanda basının olduğu bir kalabalık görüyoruz. Kameramız yaklaştığında, Batista'nın röportaj verdiğini görüyoruz.

Dave-Bautista.jpg

Dave Batista: Evet bildiğiniz gibi en son Guardians of Galaxy 3'ü yaptık ve 2024 yılı için yine büyük işlerin içindeyim. Bu yoğun trafiğimin içinde, güreşe de vakit ayırmak hoşuma gidiyor. Bu iş, beni sektöre sokan iş. En dipten, en tepeye çıkmamı sağladı. O yüzden bu sektöre her zaman çok büyük saygı duydum. Hiçbir zaman kafamdan çıkmadı. Ve PGW yönetiminin bana sağladığı imkanlarla birlikte, ikisini de yapmayı başarıyorum. Ama güreşi burada bir anma hizmeti olarak değil, yeni kademelere çıkmak için arzuluyorum. İzlemişsinizdir, geçen şovda ben ve Bobby, çok yakındık. Ama ufak talihsizlikler yaşandı. Bunlar her zaman olur. Ama ben bu maceranın başındayım. PGW için heyecanlıyım ve denemeye devam edeceğim.

blback1.png

Batista cümlesini bitirdiği anda kalabalığı yararak gelen birisini görüyoruz. Bu Bobby Lashley. Batista ters ters bakıyor ama Lashley gayet ılıman bir şekilde yaklaşıyor.

Bobby Lashley: Dave, buraya kavga etmek için gelmedim. Aramızda bir yanlış anlaşılma kalsın istemem. Biliyorsun biz çok eskiden beri birbirimizi tanıyoruz. Dün evet bir şansımız vardı ama olmadı. Bu aramızda bir küslüğe sebep olsun istemem. O Spear tamamen bir hataydı. Kesinlikle kasıtlı bir şey değildi. Sana tekrar deneyelim diyemem elbette. Bu tamamen senin seçimin. Ama üzgünüm. Biliyorum burada olmamam lazım ama sana Hollywood'da başarılar dilemek istiyorum. Seneye vizyona girecek filmlerinden birisi de Dune 2, değil mi? Bekliyorum kesinlikle. Her neyse, eğer ister güreşte, ister Hollywood'da, yardım edebileceğim bir şey varsa, bana haber ver. Bu arada sizler de beni Youtube'dan takip etmeyi unutmayın. Ben kaçtım.

Bobby Lashley kadrajdan çıkarken, Batista'nın da gülümseyerek kafasını onaylar bir biçimde salladığını görüyoruz. Böylece reklamlara gidiyoruz.

pybck.jpg

jeff-hardy2.jpg

No More Words! Geçen şovda duyurulduğu gibi, Jeff Hardy ringe dönüyor. Hardy ringe girmeden ring kenarındaki herkesle tokalaşıyor. Sonrasında ringe girip köşeye çıkıyor ve kollarını açıyor. Seyircilerden kendisine büyük bir destek geliyor. Hardy girişini yaptıktan sonra rakibini bekliyor.

ezekiel_jackson8.jpg

,
Domination! Ezekiel Jackson girişte gözüküyor. Bugün Innocente ile uğraşmadan, kendi zaferinin peşinde. Ezekiel ringe giriyor ve hakem son kontrolleri yaptıktan sonra zili çalıyor.

Jeff Hardy vs. Ezekiel Jackson

Maçın başında ikili birbirlerine yavaşça yaklaşıyorlar. Zeke elini yukarı kaldırıyor. Jeff yakalıyor ve tek elde Test of Strenght yapıyorlar. İkisi de bastırıyor. Zeke ikinci eli de uzatıyor Jeff'e. Jeff onu da yakalıyor ve ikili tam bir güç mücadelesine giriyorlar. Fiziksel güçte Zeke üstün geliyor ve Jeff'e uyguladığı baskı ile onu tek dizi üzerine düşürmeyi başarıyor. Ancak Jeff Hardy aniden yere eğiliyor ve Monkey Flip yapıyor. Zeke sırtını vuruyor yere ama hızlı kalkıyor. Jeff Hardy arkadan üstüne atlıyor Zeke'nin. Sleeper Hold bağlıyor. Zeke zorlanıyor ama bir şekilde Hardy'i silkelemeyi başarıyor öne doğru. Zeke nefesini toplarken, Hardy ise ayaklanıyor. Zeke üzerine koşuyor Hardy'nin. Hardy'i tek koluyla yakaladığı gibi hızlıca BOOK OF EZEKIEL!

gawgfaw.JPG

Ama Hardy darbeyi yemeden dirsek vuruyor Zeke'ye. Zeke kulağını tutuyor acıyla. Hardy rakibini kendisine çeviriyor ve TWIST OF FATE! HARDY ARTIK HAZIR! HIZLICA KÖŞEYE ÇIKIYOR, KOLLARINI AÇIYOR VE ATLIYOR! SWANTON BOMB! SWANTON BOMB! HARDY VURMAYI BAŞARIYOR! Tuşa giderken bütün seyirciler de bağırarak tuşu sayıyor. 1... 2...

3!

Kazanan: Jeff Hardy

Hardy haftalarca süren başarısızlığı, bu galibiyet ile bölüyor. Hakem elini kaldırıyor ve Hardy sevinçle galibiyetini kutluyor. Ringin dışına çıkıyor ve küçük yaştaki seyircilere sarılıyor. Herkes sevinç içerisinde bağırırken...

hewhawtgfwa.JPG

Hangman Adam Page geliyor ringe. Page ringe doğru gelirken "Ringe gelmeden hemen önce 5 şişe bira bitirdi" nameplate gözümüze çarpıyor. Hangman, Jeff ile ilgilenmeden aprona çıkıyor ve ayağa yeni yeni kalkan Ezekiel Jackson'a BUCKSHOT LARIAT ile vuruyor! Zeke ringin dışına yuvarlanıyor. Hangman ise onu takiben ringin dışına çıkıyor ve ringin altından bir şey alıyor.

FEKeTHTXEAw0wZb.jpg

BU URGAN! Hangman, Ezekiel'e yaklaşarak "hak etmiyorsun, zayıflar hiçbir şeyi hak etmiyor" diye bağırıyor. Hangman Page, urganı Ezekiel Jackson'un boğazına geçiriyor ve ringe girip urganı çekmeye başlıyor. HANGMAN PAGE, EZEKIEL'İ ASIYOR! Herkes panik içinde. Hangman ise gülerek daha da çekiştiriyor. O sırada ringin dışındaki Jeff Hardy koşarak ringe geliyor ve Hangman'i durdurmaya çalışıyor. AMA HANGMAN'DEN, HARDY'E HEADBUTT! HARDY'NİN BURNUNDAN OLUK OLUK KANLAR AKIYOR! HERKES PANİK İÇİNDE. ÖN SIRADAKİ ÇOCUKLAR RESMEN ÇIĞLIK ATIYOR!

fwawfga.JPG

Hangman bir anlığına duruyor ve yerdeki Jeff Hardy'e, sonra da seyircilere bakıyor. Hangman resmen transtan çıkmış gibi. O sırada sağlık ekipleri koşarak geliyor ve hem Ezekiel Jackson ile, hem de Jeff Hardy ile ilgileniyorlar. Hangman ise sağlık ekipleri ile birlikte Jeff Hardy'le ilgileniyor. İki isim de sedyeye alınıyor ve arka alana doğru götürülüyor. Hangman, sedyedeki Jeff'e "bilerek yapmadım, istemeden oldu" diye sayıklıyor. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

pybck.jpg

Reklamlardan dönüyoruz, karşımızda ring yok. Bir görüntü ile geri dönüyoruz. Bu videoda neler olduğunu anlamak üzere dikkatle izliyoruz.

''Her şey iyi giderken, bir karanlık çöktü üzerime. Bu lanet karşı ne yapacağım? Bu kötü gidişatı nasıl durduracağım? Bunun bir yolunu bulmak zorundayım! Yanlış olanın ne olduğunu bulmak zorundayım! Çünkü artık Young Lion değil bir Lion'ım! Artık amatör değil uzmanım. Bunun bir yolunu bulmak zorundayım...''

Bu konuşma Yota Tsuji'ye aitti. Kendisinin yenildiği anların görüntüleri eşliğinde bu yaptığı konuşmayı dinledik. Ama Yota'nın konuştuğu ve yenilgi aldığı görüntüler bittiğinde, karşımızdaki video bir son bulmuyor...

GONG!

''Korku ve dehşetle dolu bir arenada, cesur ruhlar toplansın! Ölüm, tek kaçış yolunuz olacak. Unutmayın, bu sadece bir oyun değil, bu, kaderinizi belirleyeceğiniz bir savaş! Şimdi, karanlığın içinden gelen bu çağrıya cevap verin ve ölümün dansına katılın! Ölümün soğuk nefesini hissedin..."

Bu konuşma Undertaker'a aitti! Bu bir maç duyurusu! Karşı karşıya gelecek olan iki güreşçinin konuşmalarını dinledik! Sahne onların!

GENE BLAST VS. THE DEADMAN - SIRADAKİ PAYBACK ŞOVUNDA!

Bu görüntülerin ardından şov kaldığı yerden devam etmiyor, tekrardan reklamlara gidiyoruz.

pybck.jpg

BURN IT DOWN!

image.png

Seth Rollins geliyor. Klasik bir şekilde ortalığı yaka yaka taunt ata ata geliyor. Ardından her zamanki gibi merdivenden tırmanıp top rope'a çıkıyor ve taunt attıktan sonra ringden iniyor. İplerden sekiyor. Isınarak rakibini beklemeye başlıyor.

JEEY ON FIRE!
Büyük bir Cheer var!

image.png

Kevin Nash: Bu Cleveland seyircisi bir harika dostum!

image.png

Jey Uso stage'de beliriyor! Şarkının ritmine alkış tuta tuta stage'de yürüyor. Seyircilerde şarkının patlama kısmında JEEY ON FIRE chantleri atıyor. Jey ringe doğru hızlı hızlı yürüyor ve çelik merdivenden çıkıyor. Ardından Top Rope'a çıkıyor ve Jey On Fire chantleriyle dans ediyor. Ardından ringe iniyor. Hakem startı veriyor ve maç başlıyor.

Seth Rollins vs Jey Uso

Maç başladı. İkili birbirlerine kafa göz girişiyor. Seth üst üste yumruklarla üstünlük kuruyor. Jey'i köşeye taşıyor. Ardından bir çırpıda karşı köşeye koşup hızla üstüne koşuyor fakat Jey ayaklarıyla Seth'i engelliyor. Sonrasında Headscissors'la Seth'in boynundan kavrıyor ve ring dışına fırlatıyor. Seth hızla kalkıyor fakat Jey iplerden sekiyor ve iplerin arasından bir dropkick vuruyor. Seth sersemliyor. Jey iplerden tekrar sekiyor ve Suicide Dive! Jey, Seth'i ringe atıyor. Sonrasında top rope'a çıkıyor fakat Seth bir anda ipi çekiyor. Uso hayalarını köşeye çarpıp köşede kalıyor. Seth ipleri tutarak kalkıyor. Geri geri çekiliyor ve koşa koşa top rope'a çıkıyor. Superplex! Peşinden Falcon Arrow! Tuş deniyor! 1... 2...

image.png

KICKOUT! Seth kalkıyor ve hazırlık yapıyor. Jey'in kalkmasını bekliyor. Jey dizlerinin üstünde Seth ani bir Superkick'i oturtuyor! Fakat hayır! Jey bunu Seth'in bacağını tutarak karşılayıp çeviriyor ve Enzuigiri! Seth sersemliyor. Jey peşinden bir Superkick! Seth dizlerinin üstüne çöküyor. Jey bir Superkick daha!
Ardından Tuşa gidiyor! 1... 2...

image.png

KICKOUT! Jey şaşkın! Jey sürünerek aprona geçiyor. Ardından Top Rope'a çıkıyor. USO SPLASH!

image.png

Fakat hayır! Seth bundan kaçıyor. Jey karnını tutarak kalkıyor. Seth bir anda Powerbomb şeklinde kaldırıyor ve Buckle Bomb! Jey sırtını tutarak yere yığılıyor! Seth köşeye geçiyor ve Curb Stomp için hazırlık yapıyor. Hızla koşuyor ve CURB STOMP!

image.png
image.png

Fakat hayır Jey bunu School Boy Roll Up'a çeviriyor. 1... 2...

image.png

Rollins atıyor! Jey hemen ardından bir SUPERKICK! Sonrasında Top rope'a çıkıyor! Seyirciyi ateşliyor! Seyirciden JEY ON FIRE chantleri! Jey hazırlanıyor ve USO SPLASH!
Tuşa gidiyor! 1.. 2.. 3!!

Kazanan: Jey Uso
image.png

Jey Uso galibiyetini kutlarken o da ne!

image.png

Onları gören Jey gelin diyor. Local Wrestler'lar koşa koşa ringe dalıyorlar. Jey bir tanesini aprondayken yumrukla indiriyor. Diğer üçü Jey'i sayısal üstünlükle kavrayıp köşede sıkıştırıyor. İkisi tutarken bir tanesi de karnına karnına vuruyor.

image.png

Fakat o da ne!

image.png

image.png

SOLO SIKOA! Seyircilerin arasından geliyor! Tutan yerel güreşçilerin birini tutup ring dışına çekiyor ve SAMOAN SPIKE! Ardından Jey onu tutan iki yerel güreşçiyi yumruklarla indiriyor. Solo ringin altından bir sandalye alıyor ve Jey'e fırlatıyor! Jey sandalyeyi tutuyor ve yerel güreşçilerin birinin karnına geçiriyor. Sonrasında ötekinin de karnına geçiriyor! Sonrasında ilk vurduğunun sırtına geçiriyor ardından ötekinin! İkisine de sıra sıra yerde sandalyeyle seri darbeler vuruyor. Peşinden aprona çıkarken Jey'in yumruk atıp ringden postaladığı geliyor. Onun da kafasına sandalyeyi geçiriyor! Sandalye boynunda kalıyor. Jey o şekilde tutarak yerel güreşçiyi köşeye oturtuyor. Solo'yu ringe çağırıyor! Solo ringe giriyor! Delice tauntlar atıyor ve Running Corner Hip Attack!

image.png
image.png

Yerel güreşçi acıyla boynunu tutuyor.

image.png

Jey ve Solo gövde gösterisi yaparken kameralar kapanıyor.

pybck.jpg

londra
13 ekim 2023, 16:42

nbobno.png

Kameralarımız müstakil bir evin önünde açılıyor. Kamera bir süre ağaçlık alan ve araba garajını ardından tekrardan evin kapısını çekiyor. En sonunda kamera bir anda dönüyor ve karşımızda birisini görüyoruz.

hgjghk.png

ADAM COLE! Cole kendi tuttuğu kamerayı çevirdikten sonra kameralara sırıtıyor.

Adam Cole: Merhaba PGW! Londra'dan herkese selam! Geldiğimden beri hep ring içindeydim ve kendi kendime biraz düşündüm. Bana bir tatilin bana iyi gelebileceğini düşündüm. Haksız mıyım?

Cole kamerayı tekrardan çeviriyor.

Adam Cole: Tam zamanında geldin!

Cole kamerayı hafif sağa kaydırıyor ve tekrardan kapının olduğu bölümü gösteriyor. Bir çilingirin geldiğini ve kapıyı açmaya uğraştığını görüyoruzç

jhgjghj.png

En sonunda kapıyı açmayı başarıyor!

Adam Cole: Şunu al ve buradan uzaklaş.

Çilingirci, Cole'un elinden aldığı parayı alıp oradan uzaklaşırken Cole güleç bir ifadeyle hafifçe kapıyı ittiriyor ve içeriye adım atıyor.

Adam Cole: Merhaba bay ve bayan Wolfe! Kimse yok mu?

Cole bir cevap alamayınca sırıtıyor ve kendi evindeymişcesine rahat bir şekilde evin içinde dolanmaya ve eşyaları kurcalamaya başlıyor. Merdivenlerden çıkıyor ve merdivenlerden çıkarken Desmond Wolfe'un kariyerinde başardığı önemli anların fotoğraflarını astığı fotoğraf köşesini gösteriyor kameralara.

Adam Cole: Nereden nereye...

Cole üst kata çıkınca bir süre de üst katı dolaşıyor ardından bir odanın kapısını açıyor fakat bir anda çok ayıp bir şey yapmış gibi hemen kapıyı kapatıp geri adım atıyor.

Adam Cole: Mahremiyet en saygı duyduğum şeylerden birisidir. Rakibim bile olsa elimi kolumu sallaya sallaya yatak odasına giremem. İçeride birisi olsaydı belki farklı düşünebilirdim.

Cole'un yüzü gözükmemesine rağmen gülme sesi geliyor ve arkasını dönüp kenarda bulunan odada asılı olan Desmond'un kazandığı ROH Dünya ve PURE şampiyonlukları göze çarpıyor.

nbmbno.png

Adam Cole: Başında Adam Cole gibi bir bela varken şehir dışına çıkarak çok büyük bir hata yaptın Nigel! Ya da Desmond mı demeliyim? Adının ne olduğu umurumda bile değil. Nigel, Desmond, Stevem her ne s*kse! Fakat artık bu işi tamamen kökünden kazıyacağım! Seni öyle darmaduman edeceğim ki Survivor Series gecesi yaptığın gibi kaçabilecek bir fırsatın bile olmayacak! Belki... Belki de tüm bunlara bok kokan s*ikik kariyerinin bir göstergesi olan evinle başlamalıyım ha? Belki o zaman yakamı bırakman gerektiğini anlarsın.

Cole kamerayı bir kenara sabitliyor ve tüm alanı çekebildiğinden emin olduktan sonra arkadan çantasında getirdiği balyozunu çıkarıyor. Bir süre merdivenin orada dolanıyor ve Desmond'ın fotoğraflarını inceliyor. Nigel iken hem güreşçi hem spiker olarak kazandığı ödüllere bakıyor. Ardından MAYHEM'a ilk geldiği zamandan bir fotoğraf ve MAYHEM ile yaptıkları PAYBACK baskınlarından kalma fotoğraflara bakıyor. Cole sırıtıyor ve bir anda tüm fotoğraflara ve ödüllere balyoz ile geçirmeye başlıyor! Her şey paramparça oluyor!

Adam Cole: İşte yerdeki bu çer çöp ve kalıntılar senin ucuz kariyerinin bir yansıması!

Cole o kadar şiddetli vuruyor ki duvar bile parçalanıyor ardından geri gidiyor ve arka odada bulunan kemerlerin replikalarını eline alıp güldükten sonra yere atıp ikisine de balyoz ile vurmaya başlıyor! En sonunda Cole duruyor ve kameraya bakıyor.

Adam Cole: Ben kötü bir adam değilim fakat eğer beni öfkelendirirseniz ne olacağının kanıtı arkamda yatıyor. Bu sadece başlangıç! Yakında görüşürüz spiker! Biraz evini kullanmak zorunda kaldım umarım buna gücenmezsin.

Cole sırıtıp balyozu ve kamerayı alıp kaydı durdururken biz de reklamlara gidiyoruz.

pybck.jpg

Kameralar arka alanda çok az ışığın bulunduğu bir odada açılıyor. Odayı tek lamba ışığı aydınlatıyor ve bu ışık hepimizin gayet iyi bildiği bir lambadan geliyor.

fgdssdfsdf.png

Bray Wyatt'ın takım arkadaşı, gitmeden önce güçlerini birleştirdiği yoldaşı Crazzy Steve'in gaz lambasından çıkan ışık huzmelerini adeta hipnoz olmuşcasına dikkatli bir şekilde izlediğini görüyoruz.

1uijb9t.jpg

Crazzy Steve: Daha yeni başlamıştı... Böyle olmamalıydı... Böyle olmamalıydı! HAYIR!

Steve bir an kendine gelir gibi oluyor ve gaz lambasının yanında bulunan maskeye göz atıyor bir süre boyunca. Tekrardan gaz lambasına dönüyor fakat maske yeniden dikkatini çekince tüm odağını maskeye yöneltiyor. Ardından maskeyi eline alıp suratına takarcasına yakınlaştırıyor.

bocvnob.png

Crazzy Steve: Belki de böyle olması gerekiyordu. Belki de... Belki de tek ihtiyacımız olan bir arınmadır. Yeni başlangıçlar güzeldir, değil mi?

Steve maskeyi suratından çekiyor ve tüm dikkatini gaz lambasından kaybedip elindeki maskeyi incelerken bir anda arkasından bir el ona uzanıyor ve omzunu tutuyor. Steve ürpermişcesine arkasını dönüyor ve yine tanıdık bir yüz bizi karşılıyor.

fgfhjvv.png

Bu görüntüler ile kameralar kapanıyor.

pybck.jpg

Uzun süren reklamların bitmesiyle birlikte, kameralar yeniden ringimize dönüyor. Objektifimize birkaç farklı seyirci giriyor. Herkes şovun heyecanını yaşamayı sürdürüyor ve sıradaki olayı merakla bekliyor. Sırada ne var, biz de bunu merak ediyoruz. Nihayet merakımızı giderecek bir ilerleme oluyor çünkü bir maç duyurusu yapılıyor. Üstelik bu maç duyurusu şovdan önce de duyurulmuştu. Şovumuz maç ile kaldığı yerden devam edecek. Anonsu yapılan o maç...

Non Title Match
Christopher Daniels vs. ???

Kemerin ortada olmadığı ama Christopher Daniels'ın serisinin ortada olduğu o maç ile kaldığımız yerden devam ediyoruz! Christopher'ın serisi bugün bir son bulabilir mi? Serinin gidişatı ne olacak, şampiyon bugün tuşlanacak mı? Bunu göreceğiz hep birlikte, çünkü bu maçın ilk katılımcısı geliyor! Arenadaki izleyicilerin ayağa kalktığını ve o tarafa döndüklerini görüyoruz. Arenadaki sesler bir hayli yükseliyor! Şampiyon buraya geliyor!

kior4ly.jpg

Kameralar farklı seyircileri çektikten stage'ye dönüyor, stage'in orta noktasında arkası dönük bir şekilde kemerini kaldıran birisi var; Christopher Daniels var. Arkasını dönüyor ve kemerini kendisine negatif reaksiyonlarda bulunan seyircilere doğrultuyor. Kamera kendisine doğru yaklaşıyor ve taunt'unu yapıyor. Bu esnada Christopher'ın anonsu da gerçekleştiriliyor. Şampiyon etrafını izleyerek ringe doğru ilerliyor. Ringe vardığında belli bir müddet duraksıyor. Ardından sağ tarafına doğru ilerlemeyi sürdürüyor ve kameranın çektiği tarafa bakan apron'a çıkıyor ipleri tutarak. Apron'a çıktıktan sonra ellerini yana doğru açarak taunt'unu yapıyor ve sonrasında gözlüğünü çıkartıyor. Fazla beklemeden iplerin arasından ringe giriyor ve second-rope'ye çıkıp kemerini kaldırıyor! Uzun bir sürenin ardından oradan iniyor ve bekliyor köşede.

Şampiyon kendisine ayrılan köşeye geçtikten sonra, sırtını yaslayarak rakibini beklemeye başlıyor. Bir taraftan da hakemle bir şeyler konuştuğunu görüyoruz. Arenada nefesler tutulmuş durumda çünkü gelecek kişi bu serinin potansiyel bitiricisi konumunda. Christopher ile karşılaşacak kişi bu seriyi bitirebilecek mi, bunu göreceğiz. O ismin şarkısı sonunda duyulmaya başlıyor! Sesler birbirine karışıyor, sesler iyice yükseliyor. Çok yoğun bir ortam söz konusu şu anda!

maxresdefault_11.jpg

Üst üste gelen EKG cihazının (?) sesleri...

NO ONE WILL SURVIVE!

Şarkının sözlü kısmının başlamasıyla birlikte arka alandan, stage'ye gelen isim Tommaso Ciampa oluyor! Herkes ayakta! Ağır adımlarla stage'nin orta noktasına geldikten sonra, yüzünü ringe dönüyor. Aralarında uzak mesafe olmalarına rağmen birbirleriyle bakışıyor güreşçilerimiz. Tommaso'nun bir taraftan anonsu gerçekleştiriliyor. Tommaso, anonsu gerçekleştirildikten sonra ağır adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Yürüdüğü esnada etrafını süzüyor. Sonunda ringe varıyor Tommaso. Çelik basamaklara doğru ilerliyor ve çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor. Apron'un ortasına doğru gittikten sonra seyircilere doğru dönüyor ve kapüşonunu indirdikten sonra maskesini çıkartıyor. Seyircilerin kendisine reaksiyon verdiği sırada sağa, sola; etrafına bakıyor Tommaso. Hemen devamında ise iplerin arasından ringe içine giriyor ve ringin ortasına doğru ilerliyor.

Christopher'a dönüyor ve hatta biraz daha üstüne yürüyor. Christopher hiç istifini bozmuyor bile. Sadece bakışmayı sürdürüyor Tommaso'yla. Hakem bunun sonrasında Tommaso'ya kendi köşesine geçmesi gerektiğini söylüyor, Tommaso geri adımlarla kendi köşesine gidiyor. Christopher kemerini ringin dışındaki görevlilere verdikten sonra üstündekini de ringin dışına atıyor. Tommaso da aynı şekilde, o da üstündekini ringin dışına atıyor. Maçın başlaması için hiçbir sıkıntı kalmıyor artık, her şey hazır durumda. Hakemimiz sırasıyla güreşçilerin yanlarına gidip, kontrollerini gerçekleştirdikten sonra hızla ringin ortasına geçiyor. Hakem, güreşçilere son bir bakış daha attıktan sonra eliyle işareti veriyor. Hakemin el işaretiyle hemen birlikte zil sesini işitiyoruz, bu maçın başladığı anlamına geliyor. Maç başlıyor!

Non Title Match
Christopher Daniels vs. Tommaso Ciampa

dknjoz0.jpg

Tommaso hızlı adımlarla birlikte ringin ortasına doğru ilerliyor, Christopher harekete geçmiş değil. Tommaso, Test of Strength için elini üstten uzatıyor ve Christopher'ı bekliyor. Christopher da ağır adımlarla o bölgeye gidiyor ve o da elini uzatıyor... Hayır! Tam Tommaso'nun eliyle kendi elini kavuşturacağı esnada rakibinin karnına bir tekme atıyor! Tommaso karnını tutarken eğilirken, Christopher'ın rakibini Head Lock'a bağladığını görüyoruz. Bir taraftan negatif reaksiyonlar da söz konusu. Tommaso, rakibinin kollarının arasından kafasını çıkarmaya çalışıyor. Başaramıyor, en sonunda geri adımlarla geri gidiyor ve rakibinin sırtını iplere yaslıyor. İplerden de destek alarak rakibini karşı taraflarında yer alan iplere doğru ittiriyor, bu şekilde kurtulmuş oluyor. Christoper iplerden sekiyor... Hayır! Kollarını iplere sararak durmayı başarıyor fakat Tommaso çoktan Dropkick için havaya zıplamış oluyor. Christopher iplerden sekmediğinde de boşa zıplamış oluyor, Tommaso yere düşüyor! Sırtını tutarak ayağa kalktığını görüyoruz.

skysports-tommaso-ciampa-the-authors-of-pain-johnny-gargano-wwe-nxt_3827939.jpg

Bu esnada rakibinin ayağa kalkmasını gerilerek bekleyen Christopher, rakibi ayağa kalkar kalkmaz ona Big Boot yapıyor. Hemen üstüne bir tuş denemesi, 1... 2 olmadan Kickout geliyor. Christopher hız kesmeden ayağa kalktıktan sonra rakibini de ayağa kaldırıyor ve onu köşeye gönderiyor. Tommaso sırtını köşeye çarptıktan sonra sırtını oraya yaslayarak dinleniyor. Christopher koşmaya başlıyor ve Stinger Splash! Tommaso'nun çekilmesiyle birlikte Christopher çok sert bir biçimde köşeye çarpıyor. Christopher göğsünü tutarak geri adımlar atıyor. Bu esnada Tommaso'nun second-rope'ye çıktığını görüyoruz. Atlıyor, Missile Dropkick! Christopher yere düşmesiyle arka tarafına doğru ters takla atıyor, Tommaso'nun hareketinin şiddetinden kaynaklı. Christopher ters taklasından sonra ayağa kalkıyor, hemen ardından Tommaso'nun üstüne doğru koşuyor ve Clothesline! Olmadı, Tommaso eğilerek kurtulduktan sonra rakibini bırakmıyor; German Suplex'e bağlıyor! Oldu, German Suplex! Tuşa gidiyor Tomasso, 1... 2...

3 olmadı, Kickout geldi. Tommaso, rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Christopher nihayet ayakta, Tommaso'dan çok stiff bir şekilde Sicilian Barrage kombosu geliyor! Christopher yere yığılır gibi oluyor ama Tommaso onu ayakta tutuyor, durmuyor; Fisherman Suplex geliyor bir de! Tuş denemesinde bulunmadan rakibini bırakıyor. Christopher'ın iplerin altından yuvarlanarak ringin dışına kendisini bırakıverdiğini görüyoruz. Tommaso soğukkanlı tavırlarla iplerin altından kayarak ringin dışına çıkıyor. Rakibini ayağa kaldırdığı esnada karnına bir dirsek yiyor. Tommaso biraz eğiliyor karnını tutarak, bir dirsek daha! Tommaso karnını tutarak birkaç adım geriye savruluyor, o esnada Christopher ayağa kalkıyor. O da ne? Jumping Knee Strike geliyor Tommaso Ciampa'dan! Yok artık daha neler?! Knee Strike'nin etkisiyle bariyerlere kadar savrulan Christopher, bariyerlerden adeta iplerden sekermişçesine sekiyor ve rakibine Bicycle Kick yapıyor! Etkileyici bir no sell oldu bu!

danielsangelswings.jpg

Christopher, rakibini ayağa kaldırdıktan sonra onu ring-post'una gönderiyor! Tommaso çok sert bir şekilde kafasını ring-post'una vurduktan sonra yere yığılıyor! Bu tehlikeli bir çarpmaydı! Hakem yerdeki Tommaso'yla ilgilenmeye çalışıyor fakat Christopher buna müsaade etmeden yerdeki rakibini kaldırdıktan sonra onu ringin içine sokuyor. Durmuyor, kendisi de ringin içine giriyor. Tommaso yerde uzanırken dinlenmeye çalışıyor fakat Christopher buna izin verecekmiş gibi değil. Hızla Tommaso'yu kaldırıp bir STO yapıyor! Bu ona yeterli gelmiş gibi değil, rakibini ayağa kaldırıyor ve bu sefer de Brainbuster yapıyor! Ringin köşesine geçtikten sonra rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Tommaso ayağa kalkıyor ve Christopher'dan Angel's Wings geliyor! BAŞARILI! Bir tuş denemesi görüyoruz, hakem sayıyor. Bu seri devam mı ediyor yoksa? 1... 2...

Daniels_BME.jpg

3 OLMADI! 3 OLMADAN KICKOUT GELDİ! DEVAMI DA VAR, BME GELECEK! BME GELECEK! BEST MOONSAULT EVER!

Tommaso_Ciampa_with_Project_Ciampa.jpg

BAŞARISIZ! BAŞARISIZ! TOMMASO ÇEKİLDİ VE CHRISTOPHER BOŞA ATLADI. TOMMASO RAKİBİNİ HIZLA AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA KARNINA TEKME ATIYOR, HİÇ ARA VERMEDEN PROJECT CIAMPA! PROJECT CIAMPA! TUŞA DA GİTMİYOR, YERDE YÜZÜSTÜ YATAN RAKİBİNİN TEK KOLUNU YAKALIYOR! BU İŞ DEVAM EDECEK... BU SERİNİN DA SONU GELEBİLİR? TOMMASO CIAMPA'DAN SICILIAN STRETCH GELECEK!

nvc.jpg

ETRAF ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE MOR IŞIKLARIN ETKİSİNDE. ADETA SİSLENMİŞ GİBİ HER YER. RİNG İÇİNDEKİ TOMMASO TABİİ Kİ DE İLGİLENMEYİ KESİYOR CHRISTOPHER'LA. VELVETEEN SİSİN İÇİNDEN ÇIKIP ALAYCI TAVIRLARLA RİNGE DOĞRU İLERLİYOR. BU ESNADA TOMMASO İKİ ELİNİ DE YANLARA AÇARAK SİTEM EDİYOR... ŞARKININ GÜRÜLTÜSÜNÜ AŞACAK ŞEKİLDE BAĞIRDIĞINI İŞİTİYORUZ, ''BURADA NE İŞİN VAR, BU BENİM ŞOVUM!'' DEDİĞİNİ İŞİTİYORUZ. VELVETEEN SADECE GÜLÜYOR...

Şarkı kesiliyor ve ortam tekrardan eski haline dönüyor, Velveteen ringin dışında bekleme halinde. Aradan geçen bu müddette Christopher ayağa kalkmış oluyor ve rakibinin karnına tekme attıktan sonra Angel's Wings yapıyor! Velveteen çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor. Christopher, Tommaso ile ilgilenmeyi kesiyor ve Velveteen'in yanına gidiyor. Bu yaşananlara oldukça sinirlenmiş gözüküyor olmalı, bu onun dışına da yansıyor.

Christopher Daniels: Burada ne işin var?!

Velveteen: Bu harika giden maçı da...

Christopher Daniels: Burada ne işin var dedim!

Velveteen'in ciddiyetsiz tavırları bir son buluyor, yanıt veriyor Christopher'e.

Velveteen: Sakinleş adamım. Sadece sana yardım ediyordum. İşler çok da yolunda gözükmüyordu. Bu seriyi başkasının bitirmesine izin veremezdim. Bu seriyi ben bitireceğim!

Christopher Daniels: Senden nefret ediyorum, NEFRET! Şovumu çaldın! Maçımı berbat ettin!

hqdefault_2.jpg

Arkasına döndüğünde rakibi ayağa kalkmış oluyor. Üstelik kendisine doğru koştuğunu ve Big Boot girişiminde olduğunu görüyoruz. Christopher çekiliyor ve bu Big Boot, Velveteen'a yapılmış oluyor! Velveteen apron'dan ringin dışına düşmüş oluyor! Tommaso, Velveteen ile ilgilenmek yerine arkasına dönüyor, Christopher'dan rakibinin karnına bir tekme. Hiç durmadan Angel's Wings! Angel's Wings! Christopher maçın gidişatını hiç bozmuyor, her şey kendi lehine ilerliyor. Christoper rakibini köşeye yakın bir noktaya getirdikten sonra onu malum noktaya getiriyor, BME! BME! BME! BME! TUŞA GİDİYOR, HAKEM SAYMAYA KOYULUYOR. 1... 2...

3!

Kazanan ve Serisini Sürdüren: Christopher Daniels

3ff7325d80614da0c193156f225721ad_crop_north.jpg

Bu maç böylelikle bir son buluyor. Velveteen'ın maçı bir anlığına değiştirse de Tommaso'nun kaybetmesine yol açmış olmuyor. Christopher kendi hakkıyla bu kazanmış oluyor. Christopher'ın maçı kazandığının anonsu yapıldıktan sonra ''One More Step Before The End'' şarkısını işitir oluyoruz. PGW Television Şampiyonluğu kemeri kendisine getiriliyor. Kemerini havaya kaldırıyor ringin dışında ayağa kalkmış olup, bir eliyle çenesini tutan Velveteen'e bakarak. Biraz da ona doğru gösteriyor özellikle! Velveteen pür dikkat onu izliyor sadece. Christopher sevincini sürdürüyor, second-rope'ye çıktıktan sonra kemerini bir kez daha havaya kaldırıyor. Uzun uzun bakıyor oradayken Velveteen'e. Oradan indikten sonra diğer köşeye doğru hareketleniyor ve orada da second-rope'ye çıkıyor. Kemerini kaldırıyor! İniyor, bu sefer de Velveteen'a doğru kaldırıyor kemerini!

İNANILIR GİBİ DEĞİL!

ciampa.jpg

TOMMASO CIAMPA'DAN LOW BLOW! TOMMASO CIAMPA'DAN LOW BLOW! TOMMASO CIAMPA HIZLA KOLUNU ÇEKİYOR VE KENDİSİNİ RİNGİN DIŞINA ATIVERİYOR! CHRISTOPHER ADETA KIRMIZI OLUYOR! KIPKIRMIZI! TOMMASO'NUN GÖZLERİ BÜYÜMÜŞ DURUMDA! KAMERALAR RİNGİN DIŞINA ÇIKAN TOMMASO'YA DÖNÜYOR! TOMMASO CİDDİYE ALINMAMANIN YARATTIĞI DENGESİZLİK DUYGUSUNA YENİK DÜŞTÜ VE BU HAREKETİ YAPTI. İNSANLAR BU OLANLAR KARŞISINDA ŞAŞIRMIŞ DURUMDA. TOMMASO BARİYERLERİN ÜSTÜNDEN ATLADIKTAN SONRA BASAMAKLARI TERS ADIMLARLA ÇIKIYOR. ORADAN BU ŞEKİLDE UZAKLAŞIYOR. BURADA OLANLAR GERÇEKTEN DE İNANILIR GİBİ DEĞİL!

VELVETEEN RİNGİN İÇİNE GİRİYOR BU YAŞANANLARIN ARDINDAN. KENDİSİ BU YAŞANANLARI YALNIZCA İZLEMEKLE YETİNMİŞTİ. RİNGİN İÇİNE GİRDİKTEN SONRA İKİ DİZİNİN ÜSTÜNE ÇÖKMÜŞ POZİSYONDAKİ CHRISTOPHER'A ELİNİ UZATIYOR.

Velveteen: Bana elini ver...

CHRISTOPHER ELİNİ VELVETEEN'A VERİYOR! ELİNİ VERDİ! VELVETEEN ONUN KALKMASINA DESTEK OLUYOR. CHRISTOPHER TEK DİZİNİN ÜSTÜNE GEÇİYOR. SONRASINDA DA TAMAMEN AYAĞA. BU İKİLİNİN ARASINDAKİ İLİŞKİYİ ANLAMAK GERÇEKTEN DE GÜÇ. DOSTLAR MI DÜŞMANLAR MI? BİLEMİYORUZ.

0_zkc4ziOyPL1Hy1-m.png

VELVETEEN ATAĞA GEÇİYOR VE HİÇ BEKLENMEDİK ANDA ONU SIRTINA ALIYOR, DREAM VALLEY DRIVER! DREAM VALLEY DRIVER! DREAM VALLEY DRIVER! ONU ALDATTI! ONU KANDIRDI! VELVETEEN YERDEKİ KEMERİ ALIP HAVAYA KALDIRIYOR. BİR TARAFTAN DA CHRISTOPHER'IN ÜSTÜNE KOYUYOR AYAĞINI! KAMERALAR BU GÖRÜNTÜLERİ ÇEKTİKTEN SONRA KAPANIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR.

pybck.jpg

Arka alanda çalışanların temposunun yoğun olduğunu ve birtakım hazırlıklar yaptıklarını görüyoruz. Seyircilerin çocuklarına dağıtılmak üzere hazırlanmış kırtasiye ürünleri, şekerlemeler görüyoruz. Bir çalışan kadraja giriyor, elindeki yaş ve kuru mamayı yere koyduğu kabın içine boşaltıp yanına su koyuyor. Ardından sevimli bir dostumuz arenanın önüne gelip bunun keyfini çıkarıyor. Oraya yaklaşan biri var, arenaya yeni giriş yapan biri. Bu Johnny Mayhem. Gözlüğünü aşağı sıyırıp çalışana bakıyor. Ardından yerdeki mama kabına bakıyor. Mama kabındaki bir yazı gözüne çarpıyor.

Yescontextfb2.jpg

Johnny Mayhem bu yazıyı garipsiyor. Ardından arenaya giriş yapıyor. Biraz etrafı süzdüğünde çalışanların temposunu o da fark ediyor. Arka alanın görüntüsünün tamamıyla değiştirilmeye çalıştırıldığını görüyor. PGW'e dair bazı fotoğrafların olduğu bir köşeye geliyor. Çerçeveleri incelemeye başlıyor. Orada Mayhem'in Goldberg'i kelepçelediği fotoğrafı görüyor ve özlem duyduğu anlaşılan bir bakışla o fotoğrafa bakıyor. Fakat Johnny'nin bu anını yanda bir kırmızı halı seren çalışanlar bölüyor. Çalışanlar telaşlı şekilde halıyı serdikten sonra oradan oraya koşuşturuyorlar. Johnny artık ne olduğunu anlamakta ısrarlı. Ya anlayacak, ya anlayacak. O yüzden birine sormak istiyor. Etrafa bakıyor ve Mayhem'in çalışanlarından biri olan Miley'i görüp kolunu tutuyor.

Miley: Ne yapıyorsun John? Bırak kolumu. Seninle yatmak istemediğimi daha önce söylemiştim.

Johnny Mayhem: Miley. Burada ne oluyor? Neden herkes oradan oraya koşuşturuyor? Bu çantalara doldurulan kırtasiye ürünleri, şekerlemeler. Kime ait ve neden?

Miley: Ben sadece işimi yapıyorum John. Ama duyduğuma göre Cornette ve komite artık yokmuş. Şirketi satın alan yeni biri varmış ve yakında geliyormuş. Bana da Amy söyledi. Tüm bu hazırlık onun için. Herkesin maaşına inanılmaz bir zam yaptı fakat bunun karşılığını istiyor.

Johnny Mayhem: Karşılığı?

Miley: Bilmiyorum. Elçi olduğunu anladığım kel bir adam Chairman'in arenanın önünde, daha doğrusu şirketin her arenasının önünde hayvanlar için mama ve su olmasını istediğini söyledi. Başka... Seyircilerin her çocuğu için de bu kırtasiye ürünlerini ve şekerlemeleri hediye olarak vermemizi. Her neyse. Bırak da işimi yapayım John.

joma2.jpg

Çalışan kızın kolunu bırakıyor. Boşluğa bakıyor. Kapının önünde mama kabında gördüğü "Chairman of PGW" yazısı aklına gelmiş olmalı. Bu sırada Miley, PGW'in fotoğraf köşesindeki çerçeveleri bir bir aşağı indiriyor. Johnny şaşkınlıkla ona bakmaya başlıyor. En sonunda Mayhem güreşçilerinin ringde Goldberg'i kelepçeledikleri fotoğrafı bünyesinde barındıran çerçeveyi de oradan söküyor ve eline alıyor.

Johnny Mayhem: Miley? Ne yapıyorsun! Ver onu bana!

Çerçeveyi eline alıyor Johnny ve şaşkın bir bakışla etrafa bakmaya başlıyor. Mayhem yazısının olduğu bir afişi görüyor. Onun üstüne başka bir afiş yapıştırılıyor. Yapıştırılan afişe baktığında kanser hastaları çocukların fotoğraflarını, kurtarılan hayatları görüyor. Johnny oraya bakarken Miley'e dönüyor. Miley, PGW'in fotoğraf köşesine bir çerçeve asıyor. Çerçeve asıldıktan sonra Johnny fotoğrafı inceliyor.

familyofchairman.jpg

Johnny Mayhem: Bu... Bu aile?

Miley: Chairman'in ailesiymiş.

Johnny Mayhem: İyi de... Fotoğraflar? Fotoğraflarımız. PGW fotoğrafları? Onları neden kaldırıyorsunuz?

Miley: Bana ne söylendiyse onu yapıyorum John.

Çok sinirli. Burnundan soluyor. Burada gördükleri Johnny Mayhem'i çıldırtma noktasına getirdi. Dolayısıyla kafasını aşağı doğru hızlı şekilde sallayıp arka alanda ilerlemeye başlıyor. Çalışanların etrafından garip bakışlarla yürümeye başlıyor. Arka alanda tanıdık bir yüz arıyor. Sami Zayn'in odasına giriyor fakat o artık yok. Sonrasında girdiği MJF'in odası da boş. JoMa, burada yalnız. Kendi kendine sayıklıyor.

Son bir umutla hemen önünde duran bir tag team odasını görüyor ve seviniyor. Gözleri ışıldıyor. Bir hışımla kapıyı açıyor fakat... Karşısına Doug Williams ve Magnus, The British Invasion çıkıyor.

Magnus: Hey? Ne yapıyorsun sen böyle?

Johnny Mayhem: (hayal kırıklığına uğramış şekilde, kafasını tutarak) Pardon. Pardon. Burada, Heath ve Justin otururdu.

Doug Williams: Ama gördüğün gibi artık burası bizim odamız! Şimdi bizi rahat bırak!

JoMa kafasını sallıyor ve odanın kapısını kapatıyor. Bu sırada onun arkasından biri omzuna dokunuyor. JoMa arkasını dönüyor ve Val Venis ile karşılaşıyor. Survivor Series'in en çok zarar verdiği iki adam birbirine bakıyorlar.

Val Venis: John. Benim kemerim yok.

Johnny Mayhem: Biliyorum Val. Benim de yok. Hiç de olmadı zaten.

Val Venis: Ne arıyorsun?

Johnny Mayhem: Brandimi. Benim brandim yok.

Val Venis: Biliyorum John. Benim de yok.

200 metre ilerideki Mayhem yazılarının üstünden boyayla geçen çalışanlara bakıyorlar.

val.jpg
joma.jpg

PGW'nin en neşeli, en şen şakrak bu iki adamı tükendiler. PGW onları sömürdü. Aslında John ve Val, bir metaforlar. Büyümenin, daha doğrusu hayatın acımasızlığı eşliğinde büyümenin. En başında PGW'nin feşel çocukları olarak sayılabilecek bu ikili artık büyüdüler ve hayat, yani PGW onlara sert bir tekme vurup işlerin her zaman iyi gitmeyeceğini gösterdi. John ve Val büyüdüler. Şimdilik bilmiyorlar. Ama bu böyle oldu. Val bunu fark etmiş olacak ki, sinirli bir şekilde hızlı adımlarla yürüyor. John onun arkasından "nereye?" diye defalarca seslense de Val onu umursamayıp arka alanda ilerliyor. Kamera, boyayla silinen Mayhem yazısının olduğu duvara odaklanırken yavaş yavaş tekrar uzun bir koridorda yürüyen Val ve JoMa'ya dönüyoruz. Val "SUPERSTARS GM" yazan bir odanın önünde duruyor ve sert bir tekmeyle odanın kapısını açıyor. Kapı açıldığında sandalyesinde oturan ve dışarıyı seyreden kel ve Superstars GM'nin aksine açık tenli bir adam görüyoruz. Val'de bunu garipsiyor olacak ki sayıklıyor.

Val Venis: Superstars, GM?

Johnny Mayhem: Bu o değil.

???: Buraya gelmeden önce siz ikinizi izlerken kendime sorduğum tek soru, acaba bu tiplerden biri birinden zekiyse o hangisi olur gibi bir soruydu. Af edersiniz... Çünkü gerçekten öyle görünüyorsunuz. Birbirinden gerizekalı, abazan iki adam. Ciddiye alınmaya değer değilsiniz. Bunu siz de biliyorsunuz. Ama tabii ki herkesin yaşam tarzı. Buna karışamayız. Değil mi? Sonuç olarak bunu öğrenmek için, yani hanginizin zeki olduğunu... Konu biraz dağıldı. Ehehehe... Chairman şirketi satın aldığında ve beni başa getirdiğinde bu kafamdaki sorunun cevabını öğrenmek ilk işimdi. Size bir IQ testi uygulamayı bile düşündüm. John ve Val. IQ testlerini bilir misiniz? Çokça vardırlar ve hangisinin en garanti sonuç getirdiğine emin olmak zordur.

Val Venis: O ne oluyor? Kiminkinin daha uzun olduğunu belirleyen bir test mi?

Johnny Mayhem: Bakar mısınız, bizimle uzun uzadıya IQ testleri hakkında mı konuşacaksınız? (bu sırada adam, ikiliye dönüyor)

paul2.jpg

Paul Ellering: Hayır, uzun uzadıya başka şeyler hakkında konuşacağım. İkinizin de bir şeyleri idrak edebildiğinizi görebiliyorum. Bir düzen kuruluyor ve buna ayak uydurmakta zorlanacaksanız bilmek isterim. Bunu Chairman'e bildiririm ve ona göre bir aksiyon alırız.

Johnny Mayhem: Chairman... Kim?

Paul Ellering: (ayağa kalkıyor) Zamanı gelince onun kim olduğunu öğrenirsin. Şimdilik bunun cevabını vermek gerekirse, şirketin sahibi John. Sadece şirketin değil, sayısız çocuğun, hayvanın, insanın hayatının sahibi. Onlar için bir kurtarıcı. Sökük diken, iyileştiren bir adam. Chairman John... Yakında onunla tanışacaksın. Ama şu an mühim konu bu değil.

Johnny Mayhem: Peki bizden ne istiyorsunuz?

Paul Ellering: Çok basit. Bir düzen kuruluyor ve buna ayak uyduracaksınız.

Johnny Mayhem: (gözlerini süzüyor ve boşluğa bakarak, kimsenin duymayacağı alaycı bir şekilde) Hanımefendi...

Paul Ellering: Ne?

Johnny Mayhem: Bir şey yok. Evrenler karıştı sadece.

paul.jpg

Paul Ellering: Her neyse. Bunu iyi dinle John. Rahat duracaksınız. Eğer bu şirketin geçmişine dair bir şey yok ediliyorsa buna "Chairman öyle uygun görmüş" deyip saygı duyacaksınız. Sana açıklayayım. Chairman dünleri asla sevmez. Hep yarınlara bakar. Binlerce hasta çocuğun hayatını kurtarıp onları iyi ederken bir zamanlar kurtaramadığı çocukları düşünmez. Çünkü umut hep vardır ve bugünler için çaba gösterir. Kurtaramadığı hayatların üzerine düşünmez. Şimdi John... Beni iyi dinle. PGW artık onun hükmünde ve sen dahil tüm güreşçiler buna alışmalı. Artık siz, onun elemanlarısınız. En basitinden hasta bir çocuk senin hayranın mı? Gidip onu göreceksin. Gerekirse şova çıkmayacaksın. Sen Val, şovda kadınlar için ped dağıtacaksın. Herkes evinin önüne bir kap su koyacak. Chairman için sokak canları çok önemlidir. Anlıyor musunuz? Şimdi sana gelirsek Val. Superstars GM ile geçen hafta konuşmuşsun ve sana "bela geliyor" diye Chairman'den bahsetmiş. Ben bunu doğru bir tabir olarak bulmuyorum. Chairman sinirlenirse bambaşka şeyler konuşulur evet, ama onu tanıyınca ne denli mükemmel biri olduğunu anlayacaksınız. Kemerinin yakıldığını biliyorum. Sami Zayn korkunç bir şeye imza attı. Ve buna yönelik bir karar aldık. Haftaya, yeni unvanı tanıtacağız. Fakat bu unvan, direkt olarak senin olmayacak. Çünkü basit bir mantıkla, bu yeni bir unvan ve bu unvan için savaş verecek onca güreşçi var.

Val Venis: Benim unvanım yakıldı. Senin de söylediğin gibi. Ve inaktif bir unvan oldu. Ben de artık bir şampiyon değilim. Unvanımı kaybetmedim. Ama şampiyon değilim. Sence de burada bir mantık hatası yok mu?

Paul Ellering: Ne gibi bir mantık hatasından bahsediyorsun Val? Intercontinental Championship'i Sami Zayn yaktı ve inaktif bir unvan oldu. Dolayısıyla şampiyon değilsin. Burada ne hata var? Kendin söylüyorsun... Senin unvanını Chairman ve ekibi, yani biz mi yaktık?

Val Venis: ???

Paul Ellering: Bunu Sami Zayn yaptı. Cornette ve ardındaki komite de bir aksiyon almadı. Onların zaten en başından beri şirketle bir alakaları yoktu. Şimdi biz geldik. Chairman ve onun ekibi. Ve ben Chairman'in elçisi olarak, sana hey heylerini tependen indirmeyi öneriyorum. Haftaya getireceğimiz yeni unvan için sana da bir fırsat verilecektir. Fakat bu sefer, #6'da olan gibi bir ekibin gelip seni kafesten çıkarıp maçı kazandırmak için mesai yapmasını bekleme ve bir adam olup kendi unvanını kendin kazan! (Val bunu duyunca sert bir şekilde bakmaya başlar)

Johnny Mayhem: Mayhem afişle-

Paul Ellering: Sizin için yeterince vakit ayırdım. Şimdi ilgilenmem gereken çokça iş var. Chairman'e bildirmem gereken tonla şey... Sonra tekrar görüşürüz.

Val çok sinirli şekilde Ellering'e bakarken Johnny hafifçe dudağını yana çekip sırıtıp kafasını sallayıp sözünün kesilmesinin yarattığı aşağılanmayı ister istemez kabulleniyor. Artık Mayhem yok. Oradan sevdiği dostları yok. Val, şampiyonluğu tuhaf bir şekilde son bulduğu için eskisi gibi değil. PGW eskisi gibi değil. O eskisi gibi değil. Kamera yavaş yavaş onun halen elinde tuttuğu fotoğraf çerçevesine iniyor. Mayhem güreşçilerinin Goldberg'i ringe kelepçeleyip onun yanında çekindikleri fotoğrafı içeren çerçeveye. Daha sonra Johnny'i görüyoruz. Düşünüyor. Peki bundan sonrasında ne olacak... Bu soruyu düşünürken Ellering'in sandalyesinin hemen arkasındaki duvara yerleştirilmiş bir fotoğrafa gözünü iliştiriyor. Ve sessizce sayıklıyor;

chairman.jpg

Chairman kim?

PGW PAYBACK #11
Prestige Grand Wrestling LLC
™ & © 2023
All Rights Reserved

Payback Exclusive

Payback 10 sonrası

Big Zeke; Homicide, Daisuke Sasaki ve MVP'yi kovalamaya devam ediyor. Üçlü kaçarken denk geldikleri şeyi Zeke'ye fırlatıyorlar. Zeke orada durakalıyor. Innocente tayfa otoparka geçiyor. Her şeyin başladığı yerdeler. Zeke hışımla giriyor otoparka. Kovalamaca bitiyor. Meksika Çıkmazı oluşuyor. Her biri birbirinin gözünün içine bakıyor. Sessizlik bozuluyor. Uzun bir bakışmanın ardından Sasaki hareket edip kendi arabasının kapısına koşuyor. Kapıyı açtığı gibi Big Zeke sopayla camı patlatıyor. Homicide ve MVP, Zeke'yi iki kolundan çekiyor. Sasaki karnına tekme atıp arabaya biniyor. Anahtarı, cebinde sigara arayan Sergen Yalçın gibi arıyor. Zeke ise silkinerek kendisini tutan MVP ve Homicide'ı fırlatıyor. Sasaki anahtarı kontağa atıp çalıştıracağı anda Zeke sopayı kırık camdan cirit atar gibi fırlatıyor. Sasaki'nin omzuna çarpıyor. Yerdeki ikiliye de tekme atıp arabanın gaz pedalına sopayı koyuyor. Araba otomatikmen gazlanıp bir tıra çarpıyor.

innocente_15.jpg

Sasaki son anda atlıyor arabadan. Mert Hakan şekli yuvarlanıyor. Big Zeke arkasını dönüyor. Bacağına baston yiyor. Dizi üstüne çöküyor. Homicide koşup kafasına tekme atıyor. MVP ve Homicide, Sasaki ile diğer araba arasında gelgitte kalıyorlar. Ancak Sasaki'nin hareketsiz yattığını görüp yapacak bir şeylerinin olmadıklarını anlayıp arabaya gitmeyi tercih ediyorlar. MVP direksiyona geçiyor. Kontağı çeviriyor ama çalışmıyor. Homicide yan koltuktan inip motora bakıyor. Aküsü çıkartılmış, dikenli teller var, yosunlaşmış bitkiler var. Homicide arkasını döndüğü anda Big Zeke gelip kaputu indiriyor. Homicide arada kalıyor. Kaputu bastırıyor. Zeke, MVP'ye sırıtarak bakıyor. Homicide'ı çekip kaputu kapatıyor. Arabanın üstüne fırlatıyor. Cam hafiften kırılıyor. Zeke kaputun üstüne çıkıyor. Homicide'ı kaldırıyor. Camın üstüne Book of Zeke ile vuruyor. Cam tamamen kırılıyor. Homicide arabanın göğsüne düşüyor.

innocente_13.PNG

MVP arabadan iniyor. Üstüne cam kırıkları sıçramış, silkiyor üstünü. Big Zeke, karşısına dikiliyor. MVP, geri geri adım atıyor. Zeke sırıtarak yaklaşıyor. Otoparkın çıkışına kadar sürüyor bu sekans. MVP'nin ayağı takılıp yere düşüyor. Dizi üstünde Zeke'ye Aliço gibi gelme gelme diyor. Zeke duruyor ve otoparkın dışını gösteriyor.

innocente_14.PNG

MVP, donuk suratıyla arkasını dönüyor. Polisler geliyor. Zeke ve MVP'yi es geçiyorlar. İçeriye geçiyorlar. Homicide ve Sasaki'nin ellerini kelepçeleyip sedyeye koyuyorlar. İki polis şefi Zeke'nin yanına geliyor. El sıkışıyorlar. Polisler MVP'yi de kolundan kaldırıp arabaya götürüyorlar.

MVP: Bu şarkı burada bitmez.

Steven Schrader: Geç içeri geç.

Görevliler R Truth hariç tüm Innocente üyelerini tutukluyor. Geriye sadece Big Zeke'nin sırıtması kalıyor.

zeke_17.PNG

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: