Victor Nelsson'dan İsyan


Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
Ön elemedeki rakiplere tel tel dökülüp Kopenhag maçında takımın net en kötüsü buydu ama yine laga luga bundan çıkıyor. Apo bitik Muslera ve şu kağnıya rağmen iyi dayanıyor gerçekten. Sezon başından beri Apo-Kaan oynasaydı eminim Kopenhag maçı da böyle olmazdı. Hatta keşke Pena'yı da alsalardı.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Vallahi geldiği günden beri verdiği emekler asla geri plana atılamaz, özellikle savunma açısından kalitesine de asla laf kondurmam ama bence insanların oluşturduğu algı kadar profesyonel bir adam değil Nelsson, bugün bunu göstermiş oldu. Geldiği günden beri her sezona ya da devre arasına saçma sapan performanslarla başladı, çünkü aklı hep transferdeydi ve transfer sezonları açıkken bu odak kayması yüzünden kendisini maçlara veremiyordu. Ha bu sene özelinde söz verdik ve gönderemedik, tabii ki bundan dolayı gönül koyabilir. Ama bir profesyonel için her zaman kol kırılıp yen içinde kalmalıdır. Kaldı ki sen kız arkadaşının doğumundan ötürü kesildin ve sonrasında fırsat alan Sanchez’in performansı ortada, yaşanan her şeyin belirli bir sebebi var. Sanchez ile forma rekabetine girmek için sabırsızlanmak yerine böyle demeçler verip camianın sinir uçlarıyla oynuyorsun, ki bu camia da gösterdiği reflekslerle Türkiye’de, hatta Avrupa’da eşi benzeri olmayan Galatasaray camiasıyken yapıyorsun bunu. Bu taraftar 1 senedir eski normlarının altına düşen efsanesi Muslera’yı bile taşlamaktan çekinmiyor, seni mi taşlamayacak diye sorarlar adama. İşin saha içi boyutunda ise eğer hayal ettiği büyük kulüplerde oynamak istiyorsa yan pas-geri pas yapmaktan ibaret, oyun kurulumu hususunda çizdiği tutuk profilinden kurtulması lazım önce. Sanchez’i bugün 11’e oturtan en önemli faktör de bu hiç kuşkusuz. Çok top oynamak istiyorsa, ben rekabete girmeyekle uğraşmayacağım diyorsa ocak ayında maliyetinin altına Sevilla’ya carta curta satarız. Ama orada da yedek kulübesinden kalkamazsa -ki olası- ağır dalga geçerim.
 

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Katılım
6 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
573
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Kontrat işlerini Kim Min Jae'den örnek alması lazımmış. Hani Galatasaray'ı bi basamak olarak görüyorsa (ki görüyor muhtemelen) işine gelecek bir serbest kalma bedeline kadar imzalamaması gerekirdi. Kim, Fenerbahçe'yi neredeyse 1 ay uğraştırdı bu konuda. Ki Napoli'yi de uğraştırdı yoksa Napoli'den kimse 50 milyona alamazdı onu. 25 milyon Süper Lig'den bir stoper için çıkılması çok zor bir rakam. Kim 18'e taksitlerle gitti. Nelsson için de buna benzer bir şey gelmiştir anca.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: