LA Knight The Rock Taklidi Olduğu Yönündeki Eleştirilere Yanıt Verdi


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,522
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
BT Sport için Ariel Helwani ile konuşan LA Knight, Kevin Nash de dahil olmak üzere bazılarının kendisinin "The Rock'ın çakması" olduğu yönündeki eleştirilerini yorumladı.

Onu Steve Austin & The Rock ile karşılaştıran insanlar hakkında: "İnsanlar her zaman karşılaştırmalar yapacak. İnsanların yapabileceği en kolay şey bu. Size aşina olduğunuz bir şeye sahipseniz ve yeni bir kişi varsa, 'Pekala, onu bana tanıdık hissettirmek için onu neyle karşılaştırabilirim?' Sorun değil. Ne yapmanız gerekiyorsa, devam edin ve onu yapın. Ben benim. Ben tekim. Ben LA Knight'ım.”

"Onlar, 16, 17 yaşlarındayken olmak istediğim adamlardı. Sizinle her gün konuşurken kullandığım normal konuşma düzenim muhtemelen bir şekilde onlardan geliyor. Bu kasıtlı olsun ya da olmasın ve kesinlikle kasıtlı değil. O zamanlar oturup Monday Night Raw'ın her bir bölümünü izledim, tüm küçük VHS kasetlerine sahiptim. Sunulan bütün ürünleri izledim. Biçimlendiren yıllardan bahsediyorsunuz, şekillendirici yıllardan. Yani belki bir şekilde, bir şekilde beynime bunları nüfuz ettim. Karşılaştırma yapmak istiyor olabilirsiniz, size ne diyeceğim, hadi bu karşılaştırmayı yapalım, onların Jordan'ına karşılık benim Kobe olduğumu mu demek istiyorsunuz? Ben buna kabulüm."


the-rock-la-knight.jpg


Kaynak
 
Son düzenleme:

RiseGen

Go Further
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
303
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
0
Konum
Lesmo, Lombardiya
Favori Güreşçi
LA Knight
Uzun süredir pek güreş konuşmak istemiyordum lakin dayanamadım. 😀

Şimdi baktığımızda, LA Knight'ın konuşma ve rol kesme kısmında tarzı ve davranışlarında Steve Austin ve The Rock havası olduğu ortada. Açıkçası ben bunda bir beis olduğunu düşünmüyorum. Saydığımız iki adamın sadece WWE tarihine değil, sektör tarihine de damga vuran isimler. Yıllardır casual izleyicinin beklentisi de "yav yok mu bir yiğit The Rock kasa karizma tavan mikrofon zirve" ya da "yav şuraya Steve Austin gibi bir Allah'ın manyağı gelse de Siirt'ten getirttiğimiz fıstığı çıkarsak" şeklindedir. LA Knight ana kadroda doğru düzgün bir karaktere geçtiğinden beri keyif veriyor, artı değer katıyor. Seyircideki karşılığı da çok iyi durumda. Demek ki yaptığı şey ucuz bir taklit değil ve karşılık görüyor. Müşteri tercih ediyorsa "tercih edilmemeli" demek yerine "acaba neden tercih ediliyor?"u sorgulamak gerekir.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: