RPG primero

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,714
PG Nakit
370
2005
monterrey, meksika

fghfghf.png

Güneşin tam tepeden vurduğu kavruk bir Meksika sabahında kuşlar cıvıldarken bir malike görüntüsü ile karşılaşıyoruz. Malikenin giriş kapısı ve kapının kenarlarına oyulmuş aslan, altın kartal ve yılan figürlerini göze çarpıyor.

nmnmhfh.png

Malikenin arka bahçesinde çocuk seslerinin birbirine karıştığını duyuyoruz. Arka bahçenin tam ortasına kurulmuş bir güreş ringi ve ringin içinde çarpışan iki çocuk göze çarpıyor. Çocuklardan birisi diğerine göre daha sıska ve cılız dururken diğeri daha kalıplı ve birkaç yaş daha büyük gözüküyor. Vücut avantajı ile üstünlüğü daha çok büyük olan sağlıyor gibi gözüküyor. Küçük olan sinirle bağırıyor ve büyük olanın üstüne atlıyor. İkili yerde pekte güreşi andırmayan bir şekilde sadece çırpınıyorlar bir süre boyunca. O sırada yandan bambaşka bir ses tek kelimesiyle oluşan kargaşanın bir anda bitmesini sağlıyor.

mvbnvbn.png

Humberto Garza Senior: Dağılın!

Angel ve Humberto dedelerinden gelen keskin ve sorgulanması güç cümlenin ardından hemen ayrılıp farklı köşelere geçiyorlar.

Humberto Garza Senior: Niños traviesos! Bu sadece bir eğitim sizi ahmaklar. Siz böyle birbirinize düşecekseniz bu eğitimi almanızın ne gereği var? Siz böyle didişirken rakipleriniz size ne yapar hiç düşünmüyor musunuz?

Çocuklar herhangi bir cevap veremeden dedelerine bakmaya devam ederler.

Humberto Garza Senior: Ben de öyle düşünmüştüm. Hadi tekrardan köşelerinize! Bir tur daha devam edeceğiz.

Angel ve Humberto isteksiz bir şekilde köşelerine geçiyorlar.

Humberto Garza Senior: Bir şeyi unutmadınız mı?

bcvbncv.png

Çocuklar birbirlerine dönüp elleri ile çak yapıyorlar.

Humberto Garza Senior: Hadi, başlayın!

Çocuklar birbirlerine bakıyorlar önce ardından birkaç adım atıyorlar. Ortamda herhangi bir ring zili bulunmamasına rağmen onların hareketleri ve reaksiyonlarından bu müsabakanın başladığını anlıyoruz.

Angel vs. Humberto

nbmbnm_1.png

İkili bir süre birbiri etrafında döndükten boyun kilidi için girişiyorlar. Humberto çabalıyor fakat yaşının verdiği küçüklükle kuzenine bir süre sonra karşılık verememeye başlıyor. Bunun üstüne Angel kilide alıyor. Humberto kurtulmaya çalışıyor ve çırpınıyor. O esnada Angel kilidi biraz gevşetiyor ve Humberto'yu iplere yolluyor. Humberto o sırada Angel'ın beklentisinin aksine ona doğru sekmiyor ve sıyrılarak kaçıyor.

Angel: Böyle kaçak mı dövüşeceksin küçük kuzenim?

Fakat Humberto bir anda hazırlıksız olan Angel'a alttan girişiyor ve devirmeye çalışıyor. Fakat Angel yıkılmıyor ve Humberto'nun sırtına bir dirsek geçiriyor. Humberto sırtını tutuyor fakat yıkılmadan kuzenine karşılık vermek için bir yumruk savuruyor. Yumruk boşa gidiyor çünkü Angel sıyrılıyor ve Humberto yere çakılıyor.

Angel: Biraz daha çabalarsan belki en azından bir yumruk atmayı başarabilirsin ufaklık.

mbnmbno.png

Humberto tüm siniriyle kalkıyor ve Angel'e doğru atlıyor fakat Angel bir anda bir clothesline ile onu yıkıyor! Humberto yediği darbenin etkisiyle yere yapışıyor ve iplere tutunarak kendine gelmeye çalışıyor. O sırada kenardan bir ses duyuluyor.

vbmvbm_1.png

Hector Garza: Çocuk daha 10 yaşında. Sence bu kadar zorlamaya gerek var mı?

Humberto Garza Senior: Ben işimi bilirim! Benim işime karışma. Kardeşin ve seni de bu şekilde eğittiğim günleri ne çabuk unuttun?

Hector Garza: Bizim aramızda sadece 1 yaş vardı. Çocuk yerde sürünüyor ve Angel ondan 3 yaş büyük. Sence bu adil mi baba?

O sırada Humberto iplere tutunarak kalkmaya çalışıyor fakat az önce yediği darbenin etkisinden hala kurtulabilmiş değil. İplere tutunurken eli kayıyor ve yine düşüyor. Kuzeni Angel bu duruma kahkahaları ile karşılık veriyor.

Angel: Hadi Carrillo! Ayağa kalk!

Angel onun bir Garza olmadığını ima edercesine alaycı bir şekilde gülüyor fakat Humberto sinirden kuduruyor ve dayak yeme uğruna tüm gücüyle kalkıp Angel'in üstüne atlıyor ve bağırmaya başlıyor.

Humberto: Ben bir Garza'yım!

İkili yerde boğuşmaya başlıyor. Fakat şaşırtmayan bir şekilde üstünlüğü yine büyük kuzen kuruyor.

Humberto Garza Senior: Dört ip arasında adalet diye bir şey yoktur hijo. Ringin içinde onun yaşına veya boyutuna bakmayacaklar.

Garza Sr. önce ringin içindeki torunlarına bakıyor bir süre ardından oğlu Hector'a doğru dönüyor.

vbmvnmv.png

Humberto Garza Senior: Çocuk hazır olmalı.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: