Big E Money in the Bank Galibiyeti Hakkında Konuştu

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,603
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
WWE'nin "After the Bell" podcast'inde konuşan Big E, Money in the Bank galibiyeti ve kariyeri hakkında konuştu.

Money in the Bank galibiyetinin kariyeri için ne anlama geldiği hakkında: "Dostum, bu çok büyüktü. Gerçekten, gerçekten kariyerimde yaptığım en özel şeylerden biri. Açıkçası, bir takım güreşçisi olarak, uzun süredir bir grubun üyesi olarak gerçekten sıfırdan yetiştim. Ve bence bir grupta bu kadar uzun süre kaldığınızda […] üçümüz her şeyi ekibimiz için yapmaya o kadar alışmıştık ki ve yaptıklarımız her zaman bununla ilgiliydi. Yani bu başarı bu durumdan kopuştu. Kariyerimden birçok yönden ve kolektif olarak yaptığımız her şeyden gerçekten mutluydum ama aynı zamanda daha fazlasını verebileceğimi, daha fazlasını yapmak istediğimi hissettiğim bir noktaya gelmiştim ve artık değişim zamanı gelmişti."

Çantayı kazanma üzerine: "O anı düşünüyorum, birçok kez tekrar tekrar oynattım. Bu özel, çok özel bir an. Ve en büyük şey de şu ki, yükseklik konusunda pek de rahat değildim. Ve oraya çıkarken, sadece aptal gibi görünmemek, kancayı açmanın çok uzun sürmemesi için emin olmak istedim. Çok mutluydum, biraz zorlandım ve bir an için 'Tanrım, bir tek bu olsun' dedim içimden. Endişelendiğim şeyler arasında maçta alacağım darbeler yoktu, en büyük endişe 'Bu kanca işini berbat etme.' idi.”

maxresdefault.jpg

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: