Dynamite'ın NXT'yi Geçmesini Sağlayacak O 2 Yeni Segment
Doktor Hektör The Irish Ace Katılım 2 Tem 2023 Konular 124 Mesajlar 564 Beğeni sayısı 159 PG Nakit 725 Konum Konya ELITE 9 Eki 2023 #1
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 9 Eki 2023 #2 Oğlum mezardan Undertaker çıkardık, daha neyden bahsediyorsun?
Doktor Hektör The Irish Ace Katılım 2 Tem 2023 Konular 124 Mesajlar 564 Beğeni sayısı 159 PG Nakit 725 Konum Konya ELITE 9 Eki 2023 #3 Nature Boy' Alıntı: Oğlum mezardan Undertaker çıkardık, daha neyden bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla ... Yaşlılardan medet unmak :ROFLMAO: Adam Copeland abim bile tek başına geçer reytinglerde.
Nature Boy' Alıntı: Oğlum mezardan Undertaker çıkardık, daha neyden bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla ... Yaşlılardan medet unmak :ROFLMAO: Adam Copeland abim bile tek başına geçer reytinglerde.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 9 Eki 2023 #4 Doktor Hektör' Alıntı: Yaşlılardan medet unmak :ROFLMAO: Adam Copeland abim bile tek başına geçer reytinglerde. Genişletmek için tıkla ... NXT, Dynamite’ı katlaya katlaya origami yapacak. Nitro parasını hazırla koçum.
Doktor Hektör' Alıntı: Yaşlılardan medet unmak :ROFLMAO: Adam Copeland abim bile tek başına geçer reytinglerde. Genişletmek için tıkla ... NXT, Dynamite’ı katlaya katlaya origami yapacak. Nitro parasını hazırla koçum.
Doktor Hektör The Irish Ace Katılım 2 Tem 2023 Konular 124 Mesajlar 564 Beğeni sayısı 159 PG Nakit 725 Konum Konya ELITE 9 Eki 2023 #5 Nature Boy' Alıntı: NXT, Dynamite’ı katlaya katlaya origami yapacak. Nitro parasını hazırla koçum. Genişletmek için tıkla ... Şizofrenim, zihinsel engelliyim, otizmliyim, bipolar bozukluk, borderline, çoklu kişilik bozukluk, fakirim...
Nature Boy' Alıntı: NXT, Dynamite’ı katlaya katlaya origami yapacak. Nitro parasını hazırla koçum. Genişletmek için tıkla ... Şizofrenim, zihinsel engelliyim, otizmliyim, bipolar bozukluk, borderline, çoklu kişilik bozukluk, fakirim...
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 9 Eki 2023 #6 Doktor Hektör' Alıntı: Şizofrenim, zihinsel engelliyim, otizmliyim, bipolar bozukluk, borderline, çoklu kişilik bozukluk, fakirim... Genişletmek için tıkla ... Fakirsen niye öyle bir iddiaya giriyorsun kardeşim? Ben mi dedim kaybedersen nitro alırsın diye?
Doktor Hektör' Alıntı: Şizofrenim, zihinsel engelliyim, otizmliyim, bipolar bozukluk, borderline, çoklu kişilik bozukluk, fakirim... Genişletmek için tıkla ... Fakirsen niye öyle bir iddiaya giriyorsun kardeşim? Ben mi dedim kaybedersen nitro alırsın diye?
Doktor Hektör The Irish Ace Katılım 2 Tem 2023 Konular 124 Mesajlar 564 Beğeni sayısı 159 PG Nakit 725 Konum Konya ELITE 9 Eki 2023 #7 Nature Boy' Alıntı: Fakirsen niye öyle bir iddiaya giriyorsun kardeşim? Ben mi dedim kaybedersen nitro alırsın diye? Genişletmek için tıkla ... Tamam bu maçla AEW, NXT'yi geçecek.
Nature Boy' Alıntı: Fakirsen niye öyle bir iddiaya giriyorsun kardeşim? Ben mi dedim kaybedersen nitro alırsın diye? Genişletmek için tıkla ... Tamam bu maçla AEW, NXT'yi geçecek.
The MANIAC THE SPECIAL ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 613 Mesajlar 7,999 Beğeni sayısı 1,220 PG Nakit 1,885 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 Yönetim 9 Eki 2023 #8
Rhodes_Rollin PG.com Kullanıcısı Katılım 8 Eki 2023 Konular 0 Mesajlar 11 Beğeni sayısı 6 PG Nakit 0 Favori Güreşçi CODY BABA 9 Eki 2023 #9 AEW'in bu haftaki bütün şovlarının toplam reytingi NXT'den az olacak.