Seth Rollins'in Ne Yaparsa Yapsın Seyirciye Yaranamaması

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,594
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

"Seth Rollins ne zaman Dünya Şampiyonu olmasa, taraftarlar onun kemeri kazanması için baskı yapıyor gibi hissediyorum. Sonunda unvanı kazandığında ise insanlar onun unvanı kaybetmesini görmek için sabırsızlanıyor." demiş bu Twitter hesabı. Ben de katılıyorum. Peki neden böyle oluyor?​

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Ana kemeri hakediyor ama reignleri kötü booklanıyor maalesef son birkaç senedir. Bu reign'i de aşırı yavan mesela.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
951
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Seth'in feuda girdiği her isimle en az 3-4 PPV uzunluğunda bir serüven yaşaması sıkıntı şahsen. Cody ile 3 PPV, Nakamura ile 2 PPV; Universal kemeri sahibi iken Lesnar ile 3 PPV, Baron Corbin ile 2 PPV sürmüştü ya feudu, bir yerde feuda Becky ve Lacey Evans falan eklenmişti manasız. Bence sorun bu durumdan kaynaklanan yavanlık. Yoksa kendisinin izlettiği maçlar ve karakteri olarak inanılmaz peak durumda.

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
56
Beğeni sayısı
392
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Hem katılıyorum hem katılmıyorum çünkü bunun tam tersi bir kitle de var adama underrated diyip Roman kadar saltanat yapmasını isteyen. İki kitleyi de sevmiyorum adam şu an güzel kullanılıyor WWEden zaten ne kadar iyi bir saltanat beklenebilir ki şu dönemde.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,048
Beğeni sayısı
4,454
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
2019’daki kadar kötü olmasa da daha iyi bir saltanat bookingi alması gerektiğini düşünüyorum. Şu an oluşan çehrenin sebebi de tamamen 2019 döneminde o bekleneni veremediği süreçten kaynaklı oluşmuş bir algıdan ötürü bence. Profesyonel güreş kitlesi biraz böyledir, arşivine göre hareket edip ona göre bir düşünce yapısı üretir her zaman. Ben bunun her zaman için pek sağlıklı bir kafa yapısı olduğunu düşünmüyorum ama.

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Herife kısa reign yazmayı bilmiyorlar çünkü. Ziggler ile 2018'de ICC feud'una girdiklerinde kemeri kaybedip geri almıştı, bu hareket bile ömrünü uzatmıştı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: