RPG İkimizden Biri Yok Olana Dek

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,674
PG Nakit
400
1

Yine her zamanki gibi büyük bir cheer ile çıkıyor Adam Cole. Suratı oldukça asık. Bir süre seyircinin tepkisini ölçüyor. Ardından ringe doğru yürüyor, mikrofonu alıyor ve içeri girip direkt olarak konuşmaya başlıyor.

Adam Cole: Geride bıraktığımız şovdan hemen önce tatildeydim. Britt ile beraber benim memlekete gittik. Survivor Series'de yaşananların üzerine biraz düşünmem, kafayı toparlamam lazımdı. Başarabildim mi? Hayır ama erkeğiz sonuçta. Üstesinden gelemediğimiz şeyleri içimize atacağız, baskılayacağız ve sonunda bir yerde, birine patlayacağız. Olması gereken bu değil belki ama olacak olan kesinlikle bu, değil mi? Evet, Goldberg'ün bana yaptığı puştluğun üstesinden gelemedim. Bunu üstümden atamadım ve içime attım. Rahatım ama mutlu değilim. Doğrusunu söylemek gerekirse, oldukça öfkeliyim.

öfkesini belli ederek gülümsüyor Cole. Başını iki yana sallıyor.

Adam Cole: Şanslıyız ki artık duygularımızı baskılama aşamasını atlattık beyler bayanlar. Çünkü daha yakın zamanda güreş tarihinin kapanmış hikayelerine, tozlu sayfalarına adını yazdırdığım bir adam, şansını bir kez daha denemeye karar verdi. Nigel...daha doğrusu, hadi onu olmak istediği kişi olarak analım, Wolfe. Seni çoktan bitirmiş olmam gerekiyordu Wolfe. Seninle maça çıktım, beni indirebilmek için 5 tane yancının ringe girmesi gerekti. Senin şovunu bastım, seni ait olduğun yere, anons masasına geri döndürebileceğimi düşündüm ama hayır, beklediğimden daha yüzsüz çıktın a*ına koyayım. Seni ve yüzünü boyayan ucube arkadaşını SS gecesi üst üste koyup s*ktim. Evet, yaptığım tam olarak buydu. Yenilen pehlivan ya*rağa doymazmış misali, yine karşımdasın Wolfe! Bütün bu rezilliklerinin yanında bir de konuyu eşime getiriyorsun, öyle mi? O zaman sen ve ben, or*spu çocuğu! Sen ve ben, kaldığımız yerden devam edelim!

Şu noktada kızarıyor, boynunda damarlar beliriyor ve tüküre tüküre konuşmaya başlıyor.

Adam Cole: İkimizden biri yok olana dek devam edeceğiz Wolfe! Öldüğün güne dek peşinde olacağım, ailemi bu işe karıştırmak neymiş öğreteceğim sana. Değil spiker masası, bu binanın kapısının önünden geçemeyecek hale getireceğim seni!

Mikrofonu yere bırakıyor ve cheer alarak ringden ayrılıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: