WWE'nin Küçük PLE'lere Daha Fazla Önem Vermesi


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,542
Mesajlar
3,946
Beğeni sayısı
1,305
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
küçük PLE'lere bakıyorum Extreme Rules'da Bray Wyatt dönüyor (RIP) Fastlane Şovunda Jade Cargill debut yapıyor. Money İn The Bank şovunda Cena geliyor. WWE daha rahat oluyor böyle şovlarda.

Tabii bu şovlarda da görmek güzel oluyor fakat bir Summerslam şovunda insan Return bekliyor gelen giden yok bir maçtan diğer maça hemen geçiyorlar acelesi varmış gibi şirketin. Hollywood temasında Wrestlemania yaptı adamlar hiç kimse gelmedi. Royal Rumble'da da dönüş izleyemedik cody hariç o da belliydi zaten. Bence Büyük şovlarda WWE'nin eli ayağı dolanıyor. Ya da bu şovları önemsemiyorlar çünkü her türlü sattıran şovlar bunlar. O yüzden küçük PLE'lere daha fazla önem veriyorlar. Bilemiyorum... Sizin Düşünceniz nedir?​
 

satriale

uncensored
Katılım
28 Haz 2023
Konular
88
Mesajlar
2,327
Beğeni sayısı
540
PG Nakit
335
RPG Karakteri
Matt Morgan
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Büyük şovlarda büyük isimler yer aldığı için maçları gölgede bırakmamak adına sansasyon yaratacak işlerden(return-debut) kaçınmaları normal ve über bir şey olmadıkça böyle yapılmasına da gerek yok. Ayrıca Money in the Bank, Big Four'un içine girerek o kavramı Big Five yaptı diye biliyorum. Küçük bir PPV değil yani.
 

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,603
Beğeni sayısı
1,495
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Bunda şovun adından ziyade zamanlamaya bakıyorlar ya. O tarihte dönebilecek bir kişi varsa ve müsaitse o şov şanslı şov oluyor.
 

RiseGen

Go Further
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
312
Beğeni sayısı
67
PG Nakit
0
Konum
Lesmo, Lombardiya
Favori Güreşçi
LA Knight
Yukarıda da yazılmış aslında ama tekrar yazayım, büyük şovları ismi ve içindeki maçlarla satabiliyorsun. Fakat beş büyük şov dışındaki şovlar ve haftalık şovların gündemi meşgul edebilmesi için bu tip hamleler önemli. Örneğin WrestleMania zaten ismi ve yapılacak maçlarla ciddi anlamda satış yapacak, önemli olan ertesi gün RAW'daki debutlarla sansasyon yaratmakta.

WrestleMania, Money in the Bank ve SummerSlam gibi ikisi senaryoların bitimi gibi olan, diğeri de özel maç temalı şovlarda kurşunları kullanmak mantıklı değil. Royal Rumble iyi bir sezon açılışıdır, orada sürprizler yapılabilir. Survivor Series de temalardan ötürü çok durgun geçiyor, aslında oralarda da farklı şeyler düşünülebilir.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: