PPV Fastlane Spoiler | Tartışmasız Takımlar Şampiyonluğu


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,542
Mesajlar
3,946
Beğeni sayısı
1,305
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
PYROLAR PATLIYOR FASTLANE BAŞLIYOR!!

Tartışmasız Takımlar Şampiyonluğu
Jey Uso & Cody Rhodes vs. Judgment Day


Sonlara doğru Jey Uso Damian'a Spear Yapıyor!! Ardından Turnbuckle'a çıkıyor fakat Dominik ve Rhea Ripley geliyor! Jey iniyor Turnbuckle'dan ringin dışında Dominik'e bir Superkick! Ripley ile bakışıp tekrar Turnbuckle'a çıkıyor Jey fakat damian onu tutuyor aşağı atıyor finn Balor'dan Coup De Grace! Tuşa gidiyor balor!! CODY GELİP BOZUYOR!!! RİNGDE JEY VE DAMİAN VAR RİPLEY HAKEM GÖRMEDEN MİTB ÇANTASINI RİNGİN DIŞINDAN JEY'İN KAFASINA GEÇİRİYOR!!! DAMİAN 'DA ROLL UP YAPIYOR! 1! 2! JEY ATIYOR!! RİNGİN DIŞINDA DAMİAN SPİKER MASASINI BOŞALTIYOR VE CODY'İ TUTUP MASAYA ÇIKARIYOR. JD MCDONAGH ÇANTAYLA CODY'E VURMAK İSTİYOR FAKAT DAMİAN'A VURUYOR YANLIŞLIKLA. RİNGDE JEY USO BALOR'A SUPERKİCK'İ VURUYOR VE KUCAKLIYOR CODY'DE GELİYOR BİR CODY CUTTER!!!!! ARDINDAN DA CROSS RHODES!!!! CODY TUŞA GİDİYOR 1! 2! 3!!!!!!!!


 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
2,298
Beğeni sayısı
590
PG Nakit
435
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Aaaaa hiç beklemiyordum büyük bir saçmalık olur face ikili dumura uğrar diye düşünürken JD McDonalds abim sağolsun büyük oynadı. Felaket şamar yer gibi duruyor, face turn falan bile yapabilir bence.

Jey Uso ve Cody Rhodes bayaaa iyi ikili yalnız, mutlu olduk ya.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,397
Mesajlar
14,263
Beğeni sayısı
3,716
PG Nakit
3,035
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yine sonucu itibariyle beni şaşırtmayan bir maç. JD’nin kirli oyunlarla da olsa kazanmasına ihtimal vermiyordum ben, Jey & Cody gibi momentum bombası iki adamın bu maçı öyle ya da böyle kaybetme ihtimali çok düşüktü. Ki Jey’in de bir kemer galibiyeti hak ettiği açıkken bu şekilde bağlamış oldular. Ama kaç bin kere tag team şampiyonu olmuş bir adam zaten bu, bir de tekli kemer saltanatını izlemek isterim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: