WWE SmackDown Tartışma Konusu | 06.10.2023


Katılım
2 Tem 2023
Konular
858
Mesajlar
6,513
Beğeni sayısı
1,260
PG Nakit
1,690
Konum
Compton
Favori Güreşçi
Jey Uso & Shawn Michaels
20231002_SD_BalorPriestCodyJey_FC_Friday--cd794cbe5405d45b423cf8d034289366.jpg


Şov başlamadan önce geçen haftaki şovlarda yaşanan John Cena vs. Bloodline segmentlerini görüyoruz.

Pyrolar patladıktan sonra L-A KNIGHT! The Megastar girişini yaptıktan sonra mikrofon alıyor eline. LA Knight tam konuşmasına başlarken Paul Heyman Bloodline ile beraber geliyor. Heyman L-A Knight dedikten sonra seyirciden bir YEAH! chanti geliyor ve Paul Heyman bunu duymaktan nefret ettiğini söylüyor. Heyman Knight'a onun saygısını kazandığını söyleyince bütün arena chantlere devam edip L-A Knight diyor. LA Knight konuşurken Jimmy Uso onu bölüyor ve Bloodline ringe doğru ilerliyor! LA Knight ringde yalnız kalınca John Cena'nın müziği çalıyor!! Cena koşarak ringe gelince Bloodline aprondan geri iniyor Heyman'ın yanına doğru çekiliyor. LA Knight bir maç teklif ediyor bu gece için Jimmy Uso'ya karşı. Jimmy Uso kabul edince Heyman ve Jimmy arasında bir konuşma gerçekleşirken kamera kapanıyor.

Judgment Day'i arka alanda görüyoruz. Her birinde kemer var ekibin.

Charlotte Flair & Asuka vs. IYO SKY & Bayley
Kazananlar: Charlotte Flair & Asuka

Arka alanda Bloodline'ı görüyoruz. Jimmy ve Solo locker room'a girince karşılarında bütün Judgment Day ekibini görüyor ve kameralar kapanıyor.

Bloodline ve Judgment Day birbirine bakarken Rhea herkesi dışarı çıkartıyor ve Heyman ile baş başa kalıyor.

Geçen hafta yaşanan Latino World Order vs. Street Profits & Lashley olaylarını izlerken Latino World Order eşliğinde Rey Mysterio ringe doğru geliyor.

Rey Mysterio vs. Bobby Lashley
Kazanan: Bobby Lashley


Maçtan sonra Santos Escobar sandalye ile ringe giriyor ama Lashley ringden kaçıp ekibiyle beraber arka alana gidiyor.

Rhea ve Heyman'ı yeniden görüyoruz. Rhea Heyman'a onun wise man olduğunu söyleyip bir karar vermesi gerektiğini söylüyor. Birlikte güçlü olabileceklerini söylüyor Bloodline ve Judgment Day olarak.. Heyman bunu onaylatmak için kabile şefini araması gerektiğini söylüyor. Heyman'ın yetkili kişi olduğunu söylüyor Ripley ama Heyman bunun Bloodline içinde olmayıp tek yetkili kişinin Roman Reigns olduğunu söylüyor. Rhea ona beni kabul et diyince Heyman bunu söylemesi için yanlış odada olduğunu söylüyor. RAW'da tıpkı Jey Uso'nun Rhea'yı kabul ettiği gibi Heyman'ın da kabul etmesini istiyor Rhea. Rhea oradan ayrılınca Heyman telefondan Roman Reigns'i ararken kameralar kapanıyor.

Dragon Lee vs. Austin Theory
Kazanan: Dragon Lee


Arka alanda Latino World Order'ı görüyoruz. Santos ve Rey konuşurken Rey bir arama yapması gerektiğini söyleyip oradan ayrılıyor ve kameralar kapanıyor.

Jimmy Uso'nun müziği duyuluyor ve ringe wise man Paul Heyman ile geliyor.

L-A KNIGHT! Seyirciden müthiş destekle beraber girişini yapıyor LA Knight ve maç başlıyor.

LA Knight vs. Jimmy Uso

Kazanan: LA Knight

Solo maç sırasında LA Knight'a arkadan saldırıyor ve diskalifiye ile LA Knight kazanıyor. LA Knight yerde pataklanırken John Cena yardıma geliyor. Cena ringe girip Solo'yu dışarı atınca Judgment Day ringe geliyor bu sefer. Bloodline ve Judgment Day aprona tırmanıp LA Knight ve John Cena'ya bakarken.. UUUSSOOOOOO! MAIN EVENT JEY USO GİRİŞTE! Jey Uso ringe girdikten sonra hemen ardından CODY RHODES GELİYOR DESTEĞE! Cody ringe girince Heyman kenardan Solo'yu dışarı indiriyor ve kavga başlıyor! Dışarda Jimmy ve LA Knight, ringde Jey ve McDonagh, kenarda Cody ve Dominik.. Face taraf kavgadan üstün çıkınca Cody iplerden geri geliyor ve SUICIDE DIVE!! Bunu gören Jey Uso hiç beklemeden bir de o iplerden gelip dışarıdaki Judgment Day'in üstüne atlıyor!! Ringde sadece Solo ve John Cena kaldı. Cena yumruklarda üstün çıkarken Solo gerilip bir Superkick vuruyor Cena'ya. LA Knight ringe giriyor ve Solo ile biraz konuşuyor. Solo sinirlenip bir Samoan Spike vuracakken LA Knight bir Clothesline ile Solo'yu indiriyor ringden. Knight dışarı uçan Solo'ya bakarken JD McDonagh arkadan yumruk vuracakken bir BFT geliyor. McDonagh sırayla bütün finisherları yiyor face taraftan. Cross Rhodes sonrası heel taraf ringdeki face tarafa bakarken şovun sonuna geliyoruz.
 

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,522
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Dragon Lee çok başka geliyor. Hastasıyım kendisinin. Sonda da Survivor Series'in muhtemel bir ön gösterimini gördük, face tarafçıyız Allahına kadar.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: