Kariyer İncelemesi | Brodie Lee

Katılım
2 Tem 2023
Konular
191
Mesajlar
3,162
Beğeni sayısı
1,063
PG Nakit
1,240
Konum
Kartal
Hazırlayan: Mert "Rise Above Hate" Gümüş

XjEnz3.png


Gerçek Adı: Jonathan Huber
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1979
Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD.
Ölüm Tarihi: 26 Aralık 2020
Ölüm Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boy: 196 cm.
Kilo: 125 kg.
Debut: 7 Ekim 2003
Ring Adları: Brodie Lee
Harper
Huberboy #2
Jon Huber
Luke Harper
Mr. Brodie Lee

Güreş Öncesi Yaşamı

Jonathan Huber, 16 Aralık 1979 tarihinde Rochester, New York'da dünyaya geldi. McQuaid Jesuit Lisesi'ne girdi ve dört yıl boyunca lakros oynadı, ayrıca bağımsız gençlik liglerinde hokey oynadı.

Profesyonel Güreş Kariyeri

İlk Kariyeri (2003-2006)


Rochester, New York'ta Kirby Marcos ve Rik Matrix'den ve New York Schenectady'de Tony Mamaluke'den eğitim aldıktan sonra Huber, profesyonel güreşe ilk adımını 2002 yılının sonlarında Huber Boy #2 adı altında Roc City Wrestling'de attı. 2003 yılında aktör Jason Lee ve onun canlandırdığı Brodie Bruce karakterinden esinlenerek Brodie Lee ring adını aldı ve Rochester Pro Wrestling (RPW) için çalışmaya başladı. Huber, Rick Rude, Jake Roberts ve Big Show gibi güreşçileri kendine örnek almıştı. Daha sonra NWA Upstate ve ardından tekrar NWA New York olarak adlandırılan RPW'de geçirdiği süre boyunca Lee, Heavyweight Championship, bir kez Tag Team Championship ve bir kez Television Championship dahil olmak üzere birden fazla şampiyonluk kazandı. Huber, The Right Stuff karakterini sadece eğlence peşinde olan, cruiserweight olarak tanımladı.

Chikara (2007–2012)

800px-Brodie_Lee.jpg


Huber, Chikara'ya debutunu 24 Mart 2007'de "The Right Stuff" Brodie Lee karakteriyle, Equinox'a yenilerek yaptı. Lee'nin etkinlikte yer alması başlarda planlanmamıştı, arka alanda yer alacaktı. Ancak Reckless Youth şovunda da yer almadığından Chikara'nın yazarı Mike Quackenbush, Lee'ye ringe çıkma şansı sundu. Lee, 2 ay sonra ringlere geri döndü ve Equinox'u rövanş maçında yenerek tuş olmama serisini başlattı.

Ağustos ayında Lee, Olsen Twins (Colin ve Jimmy) ile takım oldu ve Big Rig takma adını alarak, kamyon şoförü karakterine büründü. Lee ve Olsen Twins'in 2008 King of Trios turnuvasına Team Dr. Keith olarak girmeleri planlanıyordu ancak Colin, World Wrestling Entertainment (WWE) ile bir sözleşme imzaladıktan sonra, takım bir kişi eksik kaldı ve onun yerini Retail Dragon aldı. Cheech, Cloudy ve m.c.KZ'ye karşı açılış maçında Lee, Jimmy'e sırtını döndü.

Nisan 2008'de Lee, kendinden tecrübesiz güreşçilere zorbalık yaptığı gerekçesiyle Claudio Castagnoli ona meydan okudu. 20 Nisan'daki ilk maçları Castagnoli hakeme tekme attığı için diskalifiye ile bitti. 24 Mayıs'daki ikinci maçları da benzer şekilde sona erdi. 13 Temmuz'da bu sefer No Disqualification maçında karşılaştılar. Lee, Shayne Hawke ve Mitch Ryder'ın da desteğiyle bu maçı kazandı. Lee ve Castagnoli arasındaki rekabet 7 Eylül'de Chikara tarihindeki ilk steel cage maçında Castagnoli'nin galip gelmesiyle sona erdi.

2008'in sonlarında Lee, Eddie Kingston ve Grizzly Redwood ile birlikte The Roughnecks stable'ını kurdu. 21 Şubat 2009'da The Roughnecks, UltraMantis Black, Crossbones ve Sami Callihan'ı yendi ve 2009 King of Trios turnuvasında kendilerine yer buldular. 27 Mart'ta The Roughnecks, King of Trios turnuvasının açılış maçında Team Uppercut'a (Bryan Danielson, Claudio Castagnoli ve Dave Taylor) kaybetti. Kingston, Castagnoli ile rekabete girdiğinde, Lee ve Redwood takım olarak kalmaya devam etti. Los Ice Creams (El Hijo del Ice Cream and Ice Cream, Jr.) Cheech Herhandez & K.C. Day ve North Star Express (Darin Corbin and Ryan Cruz) ile CHIKARA Campeonatos de Parejas için mücadele etme hakkı kazandılar. 17 Ekim 2009'da Lee ve Redwood, şampiyonluk için The Colony'e (Fire Ant and Soldier Ant) meydan okudular ancak çıktıkları iki maçı da kaybettiler.

Lee, Redwood'a bir şans daha verdi ancak 19 Ekim'de The Osirian Portal'a (Amasis ve Ophidian) karşı çıktıkları maçı da kaybettikten sonra Lee, onun suratına tekmeyi yapıştırdı ve The Roughnecks dağılmış oldu. Redwood, Lee'nin sürpriz rakibi olarak altı ay sonra 24 Nisan 2010'da dönüşünü yaptı, ancak Lee onu kolayca yendi. Daha sonra Redwood, Lee ile işinin bitmediğini ancak bir sonraki maçından önce kendini hazırlayacağını söyledi. 29 Ağustos'ta Lee, Countdown Showdown battle royal'ine katıldı ve maçı üstün götürse de Redwood tarafından elendi.

23 Ekim'de Lee, önceki gün Redwood'a yenilmiş olan Dasher Hatfield'a karşı maça çıktı ve kaybetti. 20 Kasım'da tekrar bir araya gelen Lee ve Redwood, Shayne "Buck" Hawke ile yaptığı maçın ardından yeniden birleşip Hatfield'a saldırdı. 23 Ocak 2011'de, onuncu sezonun galasında, Roughnecks bir takım maçında Throwbacks'i (Hatfield ve Sugar Dunkerton) yendi. 13 Mart'da Hatfield ve Dunkerton'un galip geldiği maçta bu feud sonlandı. Mayıs 2011'de Lee, kazananın ilk Chikara Grand şampiyonu olacağı 12 kişilik turnuvaya girdi ancak ilk maçında sakatlandıktan sonra turnuvadan çekilmek zorunda kaldı. Lee, 30 Ekim'de Chikara'ya döndü ve Chikara Grand şampiyonluğu için Eddie Kingston'a meydan okudu ve kaybetti. 25 Mart 2012'de şirketten ayrıldı.

Squared Circle Wrestling (2007–2012)

800px-Brodie_Lee_at_Alpha_1_crop.jpg


Lee, New York merkezli Squared Circle Wrestling (2CW) debutunu 20 Ağustos 2007'de Colin Olsen ve Wyld Stallyns'e karşı bir takım maçında Jimmy Olsen'in takım arkadaşı olarak yaptı ve yenildiler. Lee, 26 Temmuz 2008'de New York, Binghamton'da bir maç sonrası kayfabe dahilinde bir seyirciyi yumruklaması nedeniyle uzaklaştırıldı. 24 Ekim'de heel olmasına rağmen büyük bir coşkuyla geri döndü ve NWA Upstate'i sekiz kişilik takım maçında galibiyete götürdü. 2CW ve NWA Upstate arasındaki rekabetin azaldığı dönemde, 29 Nisan 2009'da babyface turn geçirdi. Lee daha sonra Slyck Wagner Brown ile 6 Haziran'da feuda girdi. 19 Şubat 2010'da rubber maçında, ardından 3 Nisan'da two out of three falls maçında Brown'ı yendi. Lee, 20 Haziran 2010'da 2CW şampiyonluğu için Jason Axe'a meydan okudu, ancak dışardan müdahale nedeniyle kaybetti. Lee, 10 Temmuz'da Isys Ephex'i #1 contender maçında yenerek bir şans daha elde etti. 22 Ağustos'da, Watertown, New York'ta Jason Ax'i yenerek 2CW şampiyonu oldu.

Lee ilk kemer savunmasını 24 Eylül 2010'da, Binghamton, New York'ta eski şampiyon Jason Ax ile I Quit maçına çıkarak yaptı ve kemerini korumayı başardı. Lee, 19 Kasım'da kemerini Slyck Wagner Brown'a kaybetti. 13 Nisan 2012'de Jay Freddie, Slyck Wagner Brown ve Kevin Steen ile çıktığı dörtlü maçta kemerini yeniden kazandı. Ertesi gece kemerini Jason Axe, Jay Freddie ve Matt Milan'a karşı başka bir dörtlü maçta başarıyla savundu. Ardından WWE ile sözleşme imzaladığı için kemer boşa çıkartıldı.

Ring of Honor (2008–2009)

Lee, 25 Ekim 2008'de ROH'a debutunu yaptı. Anything Goes maçında The Age of the Fall lideri Jimmy Jacobs'ın Austin Aries'i yenmesine yardım etti. Lee daha sonra Age of the Fall üyesi Delirious ile takım kurdu ve bir takım maçında Cheech ve Cloudy'yi mağlup ettiler. Geceyi Go Shiozaki ile yaptığı maçtan sonra Age of The Fall ile rekabet halinde olan Necro Butcher'a saldırarak bitirdi. 7 Kasım'da Lee'nin Necro Butcher ile maçı, Age of the Fall'ın Butcher'a saldırmasıyla diskalifiye ile sonuçlandı. İkili 27 Şubat 2009'da Anything Goes maçında tekrardan karşılaştı ve Butcher bu maçı kazandı. Mart'da Delirious, Age of The Fall'a sırt çevirdi ve 30 Mayıs'ta son maçında Brodie Lee'yi yendi.

Jersey All Pro Wrestling (2009–2011)

Lee, Jersey All Pro Wrestling debutunu 28 Mart 2009'da, Necro Butcher ve Trevor Murdoch'ın da yer aldığı Hillbilly Wrecking Crew'un bir üyesi olarak yaptı. 1 Ağustos'ta Lee ve Necro, Garden State Gods'ı (Corvis Fear ve Myke Quest) yendi ve JAPW takımlar şampiyonu oldular. 23 Ocak 2010'da JAPW'nin 12. Yıldönümü şovunda Lee ve Necro, H8 Club'ın da (Nate Hatred ve Nick Gage) dahil olduğu üçlü bir maçta unvanlarını Da Heavy Hitters'a (Havok ve Monsta Mack) kaybettiler. 20 Mart'da Lee, JAPW Heavyweight şampiyonluğu için mücadeleye girdi ancak şampiyon Dan Maff kemerini korudu. Maçtan sonra Nick Gage, Maff'a saldırarak Hillbilly Wrecking'e katıldı ve şirketten ayrılan Murdoch'un yerine geçti. 22 Mayıs'ta Lee ve Necro, bir takımlar maçında Maff ve JAPW New Jersey State şampiyonu Charlie Hass ile karşılaştılar ve takımlar kemerine karşılık JAPW kariyerlerini ortaya koydular ve maçı kazandılar. 23 Ekim 2010'da Lee, champion vs. champion maçında JAPW Heavyweight Şampiyonluğu için Dan Maff'a meydan okudu ancak mağlup ayrıldı. 20 Kasım'da Lee, New Jersey State Şampiyonluğunu Eddie Kingston'a karşı başarıyla savundu. Ardından Dan Maff, Nick Gage ve Azrieal'ı JAPW Heavyweight Şampiyonluğu için yapılan Championship Scramble'da mağlup etti ve kemerleri birleştirdi. Lee, ilk kemer savunmasını 11 Aralık'da Nick Gage'in de yardımıyla Rhino'yu yenerek yaptı. 30 Aralık 2011'de JAPW, kemerin boşa çıktığını duyurdu.

Dragon Gate USA (2010–2011)

Lee, 8 Mayıs 2010'da Dragon Gate USA debutunu yaptı. PPV'in dark bölümünde Cheech, Cloudy, Kyle O'Reilly, Phil Atlas, Xtremo, Brent B. ve Anthony Fiasco'yu dark eight–way fray elimination maçında mağlup etti. Şovun ana bölümünde Lee, Rip Impact vs. Johnny Wave maçının yarısında geldi ve ikisine de saldırdı. Eylül ayında yapılan sonraki etkinlikte Lee, 3 on 1 handicap maçında Da Soul Touchaz'ı (Acid Jaz, Marshe Rockett ve Willie Richardson) mağlup etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Lee, Yamato'ya gözünü dikti ve takım arkadaşı Jon Moxley ile Jimmy Jacobs arasındaki bir maça müdahale etmeye çalıştığı sırada onu ring kenarından uzaklaştırdı. Ertesi gün Lee, altı kişilik bir maçta Jimmy Jacobs, Kyle O'Reilly, Mike Quackenbush, Rich Swann ve Silas Young'ı yendi. 29 Ekim'de Dragon Gate USA'in ilk canlı ppv'si Bushido: Code of the Warrior'da Lee, Sumo efsanesi Akebono Tarō ile takım oldu ve The Osirian Portal'ı yendiler. Maçtan sonra Lee ve Akebono birbirine girdi ve diğer Dragon Gate USA güreşçileri ikiliyi ayırmak zorunsa kaldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde CIMA, Lee'yi Warriors International stable'ının yeni üyesi olarak duyurdu. Freedom Fight 2010'da Lee, Akebono'yu yendi. 28 Ocak 2011'de United: NYC'de Blood Warriors'u temsil eden Lee, Jimmy Jacobs'u yendi. Ertesi gün Lee, Open the Freedom Şampiyonu Yamato'yu şampiyonluğun ortada olmadığı maçta yendi ve ona ilk mağlubiyetini tattırdı.

Dragon Gate (2010–2011)

Lee, 21 Aralık 2010'da Tokyo'da Dragon Gate debutunu yaptı ve Warriors'ı temsilen Kzy'ı yendi. 14 Ocak'da Warriors, Masato Yoshino'ya saldırıp, Naruki Doi'nin stable'ıyla karşı karşıya geldiler. Ertesi gün Lee, Gamma, Genki Horiguchi ile Yamato, Kagetora ve Diablo'yu yendikleri maçta yeni heel grubun bir üyesi olarak Dragon Gate'e döndü. 18 Ocak'ta bu yeni gruba Blood Warriors adı verildi.

World Wrestling Entertainment

The Wyatt Family (2012–2014)


GJd1dP.jpg


12 Mart 2012'de Huber, WWE ile sözleşme imzaladı. Huber, WWE'nin geliştirme federasyonu Florida Championship Wrestling'de (FCW) ilk görünümünü 18 Mayıs'ta yeni ring adı Luke Harper ile yaptı. WWE, Ağustos 2012'de NXT'yi yeniden yapılandırmasının ardından Harper, Harper'ı The Wyatt Family'nin ilk oğlu olarak tanıtan Bray Wyatt'ın bir müridi olarak 7 Kasım NXT'de ilk NXT görünümünü yaptı. Wyatt Family daha sonra, ikinci oğlu Erick Rowan'ı da takıma dahil etti. Harper ve Rowan ikilisi 9 Ocak 2013 NXT şovunda Percy Watson ve Yoshi Tatsu'yu maplup etti ve ilk galibiyetlerini almış oldular. 23 Ocak NXT şovunda Harper ve Rowan, NXT Tag Team Şampiyonluğu turnuvasında Watson ve Tatsu'yu tekrar yendi. Wyatt'ın müdahalesiyle yarı finalde Bo Dallas ve Michael McGillicutty'i yenen Harper ve Rowan, turnuvanın finalinde Adrian Neville ve Oliver Gray'e yenildi. Harper, 20 Mart NXT'de Neville'ı yendi. 2 Mayıs'ta Harper ve Rowan, triple threat elimination tag maçında Neville'ı yendi. 8 Mayıs'ta Harper ve Rowan, Neville ile Bo Dallas'ı yendi ve Tag Team Şampiyonluğunu kazandılar. 5 Haziran'da Harper & Rowan kemerlerini Corey Graves ve Kassius Ohno'ya karşı korudular. 20 Haziran'da Neville ve Graves'e kaybettiler.

1200px-The_Wyatt_Family.jpg


27 Mayıs RAW'dan itibaren Wyatt Family'i tanıtan vinyetler yayınlandı. Bu vinyetler Wyatt Family'nin kökenlerini anlatıyordu. 8 Temmuz RAW şovunda Wyatt Family, Kane'e saldırarak ana kadro debutunu yaptı. Harper, ilk ringe çıkışını 26 Temmuz Smackdown şovunda yaptı ve Rowan ile takım olarak Tons of Funk'ı (Brodus Clay & Tensai) yendiler. Birkaç ay boyunca birçok takımı yenerek ilerleyen ikili, ilk mağlubiyetlerini 11 Ekim Smackdown'da Cody Rhodes ve Goldust'a yenerek aldı. Wyatt Family, CM Punk ve Daniel Bryan ile rekabete girdi ve Harper, 4 Kasım RAW'da Punk'a, 8 Kasım Smackdown'da Bryan'a diskalifiye ile kaybetti. Harper, 2014'ün başlarında Wyatt Family'nin The Shield ile olan feudu sürerken, Bray Wyatt'ın John Cena ile olan rekabetinde de yer aldı. Bu feudda Cena'yı destekleyen Tag Team Şampiyonu Usos ile feuda girdiler. Harper ve Rowan, WWE Tag Team Şampiyonluğu için Usos ile Money in the Bank'de karşılaştılar ancak kaybettiler. Daha sonra Battleground'da two out of three falls maçında da karşı karşıya geldiler ve yine kaybettiler.

Kıtalararası Şampiyonu (2014-2015)

51yR9vR1-yL.jpg


29 Eylül RAW'da Wyatt'ın Harper'ı serbest bıraktığını gösteren bir vinyet yayınlandı. Dolph Ziggler'ı hedef alan bir dizi vinyetin ardından Harper, 10 Kasım RAW'ın sonlarında geri döndü ve Team Cena'ya karşı Team Authority'e katılmak istediğini açıkça gösterdi. 17 Kasım RAW'da Harper, Team Authority'e resmen katıldı. Hemen ardından Harper, Dolph Ziggler'a karşı Intercontinental Şampiyonluk maçıyla ödüllendirildi ve Ziggler'dan kemeri alarak WWE'deki ilk tekli unvanını almış oldu. TLC'de Ziggler'a kaybetti ve 22 Aralık RAW'da rövanş maçında da kemeri geri alamadı. Royal Rumble'a 4. sıradan giren Harper, Bray Wyatt tarafından elendi. Wrestlemania 31'de Intercontinental kemerinin ortada olduğu 7 kişilik merdiven maçına katıldı ancak kaybetti. Harper bir süre Dean Ambrose ile çekişmeye girdi. Extreme Rules'da Chicago Street Fight maçında karşılaştılar ve Harper bu maçı da kaybetti. 27 Nisan RAW'da, 2015 King of The Ring turnuvasına katıldı ve ilk turda Neville tarafından elendi.

Wyatt Family'nin Dönüşü (2015-2017)

The-Wyatt-Family.jpg


Mayıs ayı başlarında Harper, Erick Rowan ile tekrar bir araya geldi. Harper, Battleground'da Bray Wyatt'a Roman Reigns ile olan maçında yardım etti ve böylelikle Wyatt Family tekrardan bir araya gelmiş oldu. Harper ve Wyatt takım oldu ve Summerslam'de Roman Reigns ile Dean Ambrose'a yenildiler. Ertesi gece RAW şovunda Braun Strowman, Wyatt Family'nin üçüncü üyesi olarak takıma katıldı. Night of Champions'ta Wyatt Family, altı kişilik takım maçında Reigns, Ambrose ve Chris Jericho'yu yendi.

Wyatt Family daha sonra Brothers of Destuction (Kane & Undertaker) ile feuda girdi ve BoD, Harper ve Wyatt ikilisini Survivor Series'da mağlup etti. Ertesi gece RAW'da The Dudley Boyz ile rekabete girdiler. Sonraki haftalarda, Tommy Dreamer ve Rhyno, Dudley Boyz'un yanında yer aldı. TLC'de Harper, Wyatt, Rowan ve Strowman, Dudley Boyz & Dreamer & Rhyno'ya karşı 8 kişilik tables maçını kazandı. Harper, 2016 Rumble'ına katıldı ve Brock Lesnar tarafından elendi. Daha sonra Lesnar'ı elemek için Wyatt Family ile ringe döndü. 21 Mart'da Harper, RAW'da dark maçta dizinden sakatlandı ve 5-6 ay süreyle ringlerden uzak kalacağı bildirildi. Harper, medial patellofemoral bağını yırtmıştı. Sakatlığı nedeniyle 2016 draftlarında yer almadı.

Tekli Kariyer ile Geri Dönüş (2017)

153_BACK_05212017ej_2438--78e52919e10689f486517dc8e4a99e96.jpg


Harper, 29 Ocak 2017 Rumble'ına 25. sıradan girerek Wyatt ve Orton'a saldırdı ancak Goldberg tarafından elendi. Harper sonraki haftalarda, Smackdown şovunda Cena ile takım oldu ve Bray Wyatt & Randy Orton ikilisini yendiler. Elimination Chamber'da Harper, Orton'a yenildi. 21 Şubat Smackdown'da WWE Şampiyonluğu adaylığı için Battle Royal yapıldı ve Harper ile AJ Styles birbirlerini eleyerek ortak kazanan oldular. Sonraki hafta Styles, Harper'ı yendi ve tek başına contender oldu. Harper, 28 Mart Smackdown'da bir aylık aradan sonra yeni görünümüyle geri döndü ve Bray Wyatt'a yenildi. Wrestlemania 33'de Andre The Giant Memorial Battle Royal'e katıldı ve Titus O'Neil tarafından elendi. Birkaç gün sonra Smackdown'da Orton ile takım oldu ve Wyatt ile Rowan ikilisini yendiler. Harper ve Rowan, Backlash'te karşı karşıya geldi ve bu maçı Harper kazandı.

The Bludgeon Brothers (2017-2018)

Bludgeon-Brothers-2.jpg


Harper, 10 Ekim Smackdown'da geri döndü ve Erick Rowan ile tekrar bir araya gelerek The Bludgeon Brothers takımını kurdu. 21 Kasım'da The Hype Bros'u (Mojo Rawley & Zack Ryder) yendiler.

Harper, daha önce talep ettiği üzere 8 Aralık 2019'da WWE tarafından serbest bırakıldı.

All Elite Wrestling (2020)

Huber, 18 Mart 2020 Dynamite şovunda Brodie Lee ring adıyla, The Dark Order'ın lideri "The Exalted One" olarak debutunu yaptı. Birkaç hafta namağlup ilerledikten sonra AEW Şampiyonu Jon Moxley ile Double or Nothing'de karşılaştılar ve Lee bu maçı kaybederek AEW'daki ilk yenilgisini almış oldu. Sonraki aylarda Lee, Colt Cabana ve Anna Jay dahil olmak üzere Dark Order'a yeni üyeler kattı.

22 Ağustos Dynamite'da Lee, Cody'i yenerek AEW TNT Şampiyonu oldu. Maçtan sonra Lee, Dark Order ile birlikte Cody'nin tarafında yer alan QT Marshall, Dustin Rhodes ve Brandi Rhodes'a saldırdı. 5 Eylül ALL Out'da Lee, Dark Order üyeleri Colt Cabana, Evil Uno, Stu Grayson ile takım oldu ve Matt Cardona, Scorpio Sky, Dustin Rhodes ve QT Marshall'a yenildi. Lee, 9 Eylül Dynamite'da Dustin Rhodes'a, 23 Eylül Dynamite'da ise Orange Cassidy'e karşı kemerini korudu. 7 Ekim Dynamite'da Lee, dog collar maçında Cody'e kemerini kaybetti. Kısa süre sonra açıklanmayan bir nedenle ayrılmak durumunda kaldı.

Kişisel Hayatı ve Ölümü

0_WWE-Brodie-Lee-or-Luke-Harper.jpg


Jonathan Huber, 2008 yılında Synndy Synn olarak da bilinen profesyonel güreşçi Amanda Huber ile evlendi ve bu evlilikten iki oğlu oldu.

Huber, 26 Aralık 2020'de 41 yaşında hayatını kaybetti. Karısı Amanda'nın aktardığına göre COVID-19 ile ilgili olmayan bir akciğer rahatsızlığından dolayı tedavi görüyordu.

Kazandığı Şampiyonluklar ve Başarımlar

Alpha-1 Wrestling


A1 Zero Gravity Championship (1 kez)

All Elite Wrestling

AEW TNT Championship (1 kez)

Jersey All Pro Wrestling

JAPW Heavyweight Championship (1 kez)
APW New Jersey State Championship (1 kez)
JAPW Tag Team Championship (1 kez) – Necro Butcher ile

Next Era Wrestling

NEW Heavyweight Championship (1 kez)

NWA Empire

NWA Empire Heavyweight Championship (1 kez)

NWA Mississippi

NWA Southern Television Championship (1 kez)

Pro Wrestling Illustrated

Ranked No. 24 of the top 500 singles wrestlers in the PWI 500 in 2015

Rochester Pro Wrestling/NWA Upstate/NWA New York

NWA Upstate Kayfabe Dojo Championship (1 kez)
NWA Upstate/NWA New York Heavyweight Championship
RPW Tag Team Championship (1 kez) – Freddie Midnight ile
RPW/NWA Upstate Television Championship (1 kez)

Squared Circle Wrestling

2CW Heavyweight Championship (2 kez)

World of Hurt Wrestling

WOHW United States Championship (3 kez)

Wrestling Observer Newsletter

Best Gimmick (2013) – The Wyatt Family'nin bir parçası olarak

WWE

NXT Tag Team Championship (1 kez) – Erick Rowan ile
WWE Intercontinental Championship (1 kez)
WWE SmackDown Tag Team Championship (2 kez) – Bray Wyatt ve Randy Orton (1) & Erick Rowan (1) ile
Slammy Award (1 kez) Match of the Year (2014) Team Cena vs. Team Authority at Survivor Series​
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account