Kingston vs. Shibata: Kısa Özet

Sister Abigail

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
94
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Jamie Hayter
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Hadi Kris Statlander’ı biraz daha boostlayalım 8 dakikasını alıp bu maça vermelilerdi, tam maç iyice güzelleştiği sırada bitiverdi. Ama bu haliyle bile çok keyif aldım maçtan.
Kris Statlander balonu kaybetmeliydi de neyse...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,982
Beğeni sayısı
4,398
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Kris Statlander balonu kaybetmeliydi de neyse...
Yani ring içinde yapabildiği şeyler var ama ne izleyiciye sunduğu bir karaktere sahip, ne de bu eksiğini kapatabilecek karizmaya. Kadınlar divizyonuna ikincil bir kemer getirmişsin, çok da güzel düşünmüşsün ama 2 koca sene içerisinde bu kemerin sadece 2 tane sahibi var. Statlander da o kadar iyi bir şampiyon değilken ve 100 küsür günü de devirmişken bir değişiklik kesinlikle şart artık, ben o yüzden yükselişte de olan Julia Hart alır diyordum ama AEW ana kemeri hariç uzun süreli saltanat fetişine sahip olduğu için yine bu ısrarında diretecek gibi.

Sister Abigail

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
94
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Jamie Hayter
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Yani ring içinde yapabildiği şeyler var ama ne izleyiciye sunduğu bir karaktere sahip, ne de bu eksiğini kapatabilecek karizmaya. Kadınlar divizyonuna ikincil bir kemer getirmişsin, çok da güzel düşünmüşsün ama 2 koca sene içerisinde bu kemerin sadece 2 tane sahibi var. Statlander da o kadar iyi bir şampiyon değilken ve 100 küsür günü de devirmişken bir değişiklik kesinlikle şart artık, ben o yüzden yükselişte de olan Julia Hart alır diyordum ama AEW ana kemeri hariç uzun süreli saltanat fetişine sahip olduğu için yine bu ısrarında diretecek gibi.
Yaw babacan kadın yeni dönmüş hali hazırda. Kris Statlander'a niye yem edersin ki. Brody'de çok pasif kullanılıyor yahu. Azcık bir şeyler yapsa bari. Kadınlara önem verilmiyor pek.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,982
Beğeni sayısı
4,398
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yaw babacan kadın yeni dönmüş hali hazırda. Kris Statlander'a niye yem edersin ki. Brody'de çok pasif kullanılıyor yahu. Azcık bir şeyler yapsa bari. Kadınlara önem verilmiyor pek.
Kadınlara önem verilmeme işinden dolayı arka alanda ufaktan arızalar var zaten o tarz haberler çıkmıştı yakın geçmişte. Hatta sanırım Thunder Rosa ile Tony Khan papaz olmuşlar bu muhabbetten.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: