AEW'in Gidişatı?


Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
2,101
Mesajlar
10,885
Beğeni sayısı
1,653
PG Nakit
400
1



Tony Khan, WrestleDream'in yeni bir devrin başlangıcı niteliğinde olduğunu söylüyor. Ancak görüyoruz ki AEW'in değişmez politikalarından biri nostalji satmak. Tek bir ismin şirketin reytinglerini taşıdığını da çok görüyoruz Tony Khan'ın şirketinde. Bu iş nereye gider, AEW doğru yolda mı? Yapılması gereken değişiklikler nelerdir?

@Nature Boy @Netuno @Johnny Sack @The Lunatic Fringe @Bero
 

Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,655
Mesajlar
4,501
Beğeni sayısı
1,545
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Ben dün bir konuda da söyledim ROH NJPW gibi şirketlerin kemer maçlarına daha az önem vermeliler. Ben AEW izlemek için açıyorum şovu NJPW kemerinin maçı çıkıyor. PLE'leri çoğaltıp maç sayısını azaltmalılar bir süreden sonra sıkıyor insanı. 5-6 maç kâfi. Her WWE'den kovulan güreşçi ile imzalamayı da bırakmalılar. Random maçları da bırakıp hikâyelere önem vermeliler.
 

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,806
Mesajlar
7,783
Beğeni sayısı
1,581
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
AEW bu saatten sonra sunuş şeklini değiştirmez. Ben momentuma ihtiyacı olan kişiler için tanımadığım adamlarla random maç dağıtılmasını falan sevemediğimden haftalık şov takip etmem. PPV'den PPV'ye ya da büyük maçlardan büyük maçlara. AEW düzenli izleyen biri için bile şovu izlerken atlanacak şeylere sahip bana göre ve benim ürünü sevmememdeki temel şey bu. Ama şu an işler rayında, bu AEW seyircisi için tuttu. Böyle de sürsün çok da sıkıntı değil yani.
 

Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
7,272
Beğeni sayısı
2,303
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Temel bozuk olunca detayların çok önemi kalmıyor. İşletmeyi kazanılan paraya göre değil, sarılabildiği canlı aksiyon figürleri ile ölçen bir patron, bunu sonun kadar sömüren sözde yöneticiler olduğu sürece yaşanan gelişmeler uzun vadede bir şey ifade etmeyecektir.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: