Darby Allin galibiyeti her zaman için bir ihtimaldir… O yüzden bayağı tırsa tırsa izledim maçı. Hatta Edge falan gelmeyecek Darby kemerle şovu kapatacak gibi bir gerçeği dahi kabullenmiştim. Ama maçın 3. bölümünde öyle olaylar oldu ki… Nick Wayne turnü resmen ağzımı açık bıraktı. Açıkçası ben bu ihaneti bekliyordum, Christian’ın psikolojik baskıları ve mobbinglerinin bunu amaçladığını düşünüyordum çünkü hep. Ama bu şov özelinde kafa tamamen Edge’e odaklandığı için o an için Nick Wayne turnü aklımın ucundan dahi geçmedi ve bence AEW da bunun farkında olduğu için turnün zamanını bu şekilde ayarladı, o yüzden muhteşem bir hamle kesinlikle.
Edge’in gelişine ise ne denebilir ki… Çok büyük transfer, hatta bence AEW tarihinin en büyük transferi. Çağ açıp çağ kapatan bir cinsten. Full time güreşeceğini de öğrenince inanılmaz heyecanlandım, Edge’in AEW runını izlemek için inanılmaz sabırsızlanıyorum. Şirketin üzerindeki ölü toprağını atmak bir yana dursun, hiç olmadığı kadar sert bir dirilişine sebep olacak bir hamle kuşkusuz.
Son olarak maç bence o kadar da iyi değildi, ama Christian’ın Darby’i bayılttığı andan sonra zaten bambaşka bir noktaya evrildi maç. Vereceğim puan da yükselmiş oldu haliyle.