RPG Ölümden Öte Köy yok


Rise Above Hate

PG İle Giderim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
204
Mesajlar
3,287
Beğeni sayısı
1,131
PG Nakit
1,240
Konum
Kartal
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch


28.jpg


MENACING! Desmond Wolfe burada! Yanında Chelsea ile girişte görünüyor. İkili karışık tepkilerle ringe geliyor. Desmond etrafına p*ç gülüşü atıyor ve Chelsea'nin uzattığı mikrofonu alıyor.

desmondwolfexplosion.png


Ben Wolfe, Desmond Wolfe. Yanımda gördüğünüz hanımefendi ise Ms. Chelsea. Bugün buraya onunla gelmek istedim çünkü onun yanında kendimi daha rahat ifade edebiliyorum... B*k gibi bir yalandı değil mi? Sizin karşınıza çıktığımda her daim rahattayım zaten, siz ucubeleri iki kelam edip etki altına almak çocuk oyuncağı zira. Bugün Chelsea ile geldim çünkü keyfim öyle istedi. Onu koluma takıp bana eşlik etmesini seviyorum. Dişlerimle ilgili bir problemim olursa da geçen hafta içinden geçtiğim elemanın sevgilisini koluma takabilirim ama...

N'oldu? Bir anda yüzünüzdeki ifadeler, benim için sarf ettiğiniz sözler değişti bir anda? Bundan önce ne yaşanmışsa üstüne bir sünger çekin ve Desmond Wolfe'un Payback'de esip gürleyeceği anlara kendinizi şimdiden hazırlayın. *spiker masasını işaret ediyor* Şu a*ına koyduğumun koltuğunda sarf edilen o sözleri, bir şeyleri değiştirme uğruna harcanan o mesaileri unutun! Bir şey söyleyeyim mi? Kendinizden başka hiçbir şey için, kimse için kendinizden feragat etmeyin. Çünkü değmez, değmez... Bakın Adam Cole'a... Payback'in g*tünü kurtarmak için buraya adımını atıp g*tünü yırttı, kendini adeta bir mesih gibi size pazarladı, sonuç? Evet, sonuçta istediği şey gerçekleşti ama onun elinden değildi. Onun elinden olmaması bir yana, bu savaşta p*çin esamesi okunmadı oğlum. Cole, biliyor musun sana kızgın falan değilim. Hatta zaman zaman seni seviyor da olabilirim. Senin s*kik bir baba figürün bile olabilirim. Bilirsin, babalar oğullarını hem döver hem sever. Bu, onların ipleri elinde tutma biçimidir. Bana yaptığın saygısızlıklar, ettiğin o ucuz hakaretler o yediğin dayağın en küçük sebebiydi emin ol. Seni dövdüm çünkü g*tün Nicki Minaj'ın g*tüyle yarışacak klasmana gelmişti. Seni dövdüm çünkü buradaki kariyerine biraz tepeden giriş yaptın. Seni biraz aşağı çektim, çektim ki en dibi görüp, iyice pişip, kıvamına gelip o noktaya gelebilesin.

Wolfe ile uğraşmanın, onun ideallerine elini sürmenin bedelini yavaş yavaş ödeteceğim sana Adam, yavaş yavaş, tadını çıkarta çıkarta. Senin peşinden gitmek istediğin Goldberg olabilir ama o hesabı kapatmak için önce benim seninle olan hesabımı kapatmam lazım. Ölümden öte köy yok... Bol şans çocuk, ihtiyacın olacak.

Wolfe, cümlesini bitiriyor ve yine aynı p*ç gülüşünü takınıyor. Chelsea'yi koluna takıp ringden iniyor ve ikili arka alana dönüyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: