NWA: The Great American Bash 1988 "The Price for Freedom" | Şov İncelemesi

satriale

uncensored
Katılım
28 Haz 2023
Konular
85
Mesajlar
2,191
Beğeni sayısı
512
PG Nakit
260
arsivi dokuyoruz

HAZIRLAYAN: SATRIALE

WCW__Great_Ameri_53843c776fb62.jpg


Şirket: Mid-Atlantic Championship Wrestling, National Wrestling Alliance
Tarih: 10 Temmuz 1988
İzleyici: 14000 kişi
Arena: Baltimore Arena
Şehir: Baltimore, Maryland, USA
Spikerler: Tony Schiavone ve Jim Ross

Great American Bash introsu yayınlanıyor. Sonrasında şovdaki güreşçilerinin rekabetine dair kısa videolar gösteriliyor. Ric Flair'ın adamlarıyla birlikte Lex Luger'ı tartaklaması, Dusty Rhodes'un ringde Barry Windham'a saldırması, Midnight Express ve Jim Cornette'in The Fantastics'i kırbaçlaması ve alıkonulan bir kadın.... Kameralar Baltimore Arena'ya çevriliyor.

blueline.gif


Kameralar arenaya çevrildiğinde ringde JJ Dillon ile birlikte olan Arn Anderson ve Tully Blanchard'ı kemerleriyle görüyoruz. Bir süre sonra Nikita Koloff ve Sting de ringe geliyor. Seyircilerden kendilerine güzel destek var. Anonslar yapılıyor. Sting ile Koloff'a seyircilerden müthiş destek gelirken Arn Anderson ve Blanchard'a yoğun bir yuhalama geliyor. Tüm hazırlıklar yapıldıktan sonra zil çalıyor ve maç başlıyor.

NWA World Tag Team Championship Match
Arn Anderson & Tully Blanchard (w/JJ Dillon) (c) vs. Nikita Koloff & Sting


Tully Blanchard, Sting'e bir tokat atıyor ve olaylar patlıyor, iki ekip birbirine girişmeye başlıyor. Arn Anderson ile Nikita Koloff ringin dışında çıkıyorlar. Bu sırada Sting aniden roll-up'a yapıyor. 1...2...2,31! Blanchard hemen kurtuluyor ama bu esnada ringe Anderson giriyor ve Sting'i iplere yolluyor ama Sting dönüp onu yolluyor ve Dropkick vuruyor. Anderson ringin dışına çıkıyor. Sting koşuyor ve üst iplerden Suicide Dive ile Anderson'un üzerine atlıyor!!!! Ringe giriyor ve Anderson'u çekmek istiyor ama Anderson karnına omzuyla vurarak ringin köşesine çıkıyor ve üzerine atlıyor ama Sting de ona yumruk atıyor ve arm drag'e alarak Nikita Koloff'a tag veriyor. Koloff koluna kilit bağlıyor. Anderson kalkmak için direniyor ama başarısız oluyor. Uzun süre sonra ikisi de ayaklanıyor ve köşeye gidiyorlar. Anderson köşede yumruklar atarak kilitten kurtuluyor ve Koloff'u ringin köşesine fırlatıyor ama Koloff yılmıyor ve hem Anderson'a hem de Blanchard'a Clothesline vuruyor. Tuş denemesi, 1...2...2,10! Anderson ayağını iplere koyuyor. Koloff da onu kaldırıyor ve Sting'e tag veriyor. Sting onu köşeye götürüyor ama Anderson ona yumruklar atıyor arından da Sleeper Hold bağlıyor. Sting onu köşeye fırlatarak kurtuluyor. Bir süre Anderson'u koluna çalışıyor. Blanchard ringe giriyor ve Sting'i kolundan yakalıyor ama Sting rakiplerinden destek alarak takla atıyor ve Blanchard'ı kolundan tutup fırlatarak zor durumdan kurtuluyor. Ayağa kalkıyor Sting ve iki isme de aynı anda Dropkick vuruyor!!! Anderson, Blanchard'a tag veriyor. Sting ona arm dragler yapıyor ve Koloff'a tag veriyor. Koloff yine arm-lock'a alıyor. Blanchard'a tuş denemelerine bulunuyor ama hepsinde de başarısız oluyor. Farklı versiyonlarda kilitler uyguluyor ve çok geçmeden Sting'e tag veriyor. Sting onu ringin köşesine fırlatıyor. Koloff'un önüne geliyor. Koloff da ona Bell Clap yapıyor ve Sting tuşa gidiyor ama başarısız. Koloff yeniden tag alıyor. Koloff, Blanchard'ın koluyla uğramaşya devan ediyor. Blanchard diziyle vurmak istiyor ama Koloff bacağından yakalıyor ve Atomic Drop yapıyor. Blanchard iplerden sekiyor ardından bir de arm drag yiyor. Koloff'dan kurtulmaya çalışıyor veee Anderson tag alıyor!

İplerde git gel yapıyorlar ve Koloff, Anderson'u bacağından yakalıyor ve kilitlerine devam ediyor. Olimpiyat güreşindeyiz gibi bir hava var. Anderson bu havanın kötü koktuğunu düşünse gerek kurtulmaya çalışıyor. Koloff'un dizine tekme atıyor ve Blanchard'a tag veriyor. İplerde Koloff'la git gel yapıyorlar. Koloff, Jumping Shoulder Block yapıyor ardından Clothesline ile Blanchard'ı dışarı yolluyor! AMA İKİSİ BİRDEN DÜŞÜYOR!!! Koloff çok geçmeden ringe giriyor. Hakem sayıyor. Blanchard, 9 olduğunda aprona çıkıyor ama Koloff onu boynundan yakalıyor ve Vertical Suplex! 1...2....2,50! JJ Dillon, Koloff'u çekiyor! Koloff ringin dışına çıkıyor ve Dillon'un yakasına yapışıyor. Ringin köşesinde getiriyor ve koşarak yumruk atmak istiyor ama kolunu demirlere çarpıyor. Anderson da ringin dışına çıkıyor ve onu omuzlayıp kafasını demirlere çarptırıyor! Anderson ringe giriyor ve Koloff'a Body Slam yapıyor. Ardından Koloff'un sırtına diziyle defalarca kez vuruyor hemen akabinde de kilide alıyor. Bir süre öyle kalıyorlar. Koloff yavaş yavaş ayaklanıyor, seyircilerden müthiş destek alıyor. Çıldırırcasına, içine şeytan girmiş gibi Anderson'un gözlerinin içine bakıyor ve ona yumruklar savuruyor. İplere yolluyor ama dönüşünde Anderson'dan DDT geliyor! Anderson tuşa gidiyor. 1...2...2,75!!! Anderson, Blanchard'a tag veriyor. Blanchard tuş denemelerinde bulunuyor ama yine başarısız oluyor. Yine kola çalışıyor ve çok geçmeden Anderson'a tag veriyor. Anderson, Snapmare yaparak ringin köşesine çıkıyor ve Slingshot Splash! HAYIR! Koloff dizini koyuyor. Anderson yerde kıvranıyor ve Blanchard'a tag veriyor. Aynı zamanda Koloff da tag veriyor! Sting alana giriyor!!!

Sting, Blanchard'ı iplere yolluyor ve Back Body Drop! Ardından Dropkick! Blanchard'ı köşeye fırlatıyor, Blanchard oradan sekiyor ve Sting onu kaldırıyor ve Military Press Slam! Anderson ringe giriyor ve ona da Running Bulldog! Anderson, Blanchard'a tag veriyor. Sting onu Atomic Drop'a kaldırıyor ama Blanchard sıyrılıyor ve Sting'e Atomic Drop yapmak istiyor ama bu kez de Sting sıyrılıyor! Blanchard arkasını dönüyor ve Dropkick!!! Blanchard'I kaldırıyor ve Anderson ile kafasını çarpıştırıyor. Anderson tag alıyor ve Sting'i iplere yolluyor ama Sting'den Sleeper Hold geliyor. Çok geçmeen Anderson onu kollarının arasına alıyor ve Blanchard'a tag veriyor. Blanchard ringin köşesine çıkıyor ve Sunset Flip şeklinde Sting'in üzerine atlayıp roll up deniyor ama Sting ayakta kalıyor. Bu sırada Koloff da ringe giriyor ve Anderson'a Clothesline!!! Anderson'u stomplamaya devam ederken Sting, Blanchard'ı ringin köşesine yolluyor ve Stinger Splash!!!! BLANCHARD'I BACAKLARINDAN KAVRIYOR VE SCORPION DEATHLOCK!!!! BLANCHARD DAHA PES ETMEMİŞKEN ZİL ÇALIYOR! STING İLE KOLOFF ÇILGINLAR GİBİ SEVİNİYOR. KEMERLERİ ELLERİNE ALIYORLAR!

Bu sırada anonsör konuşuyor.

Anonsör: Sayın seyirciler, bu maçın zaman limiti dolduğu için maçın nihayi kararı beraberlik oldu. Bu yüzden şampiyonlar hala Arn Anderson ile Tully Blanchard!

Sonuç: Beraberlik
Kazanan ve hala NWA World Tag Team Champions: Arn Anderson & Tully Blanchard (w/ J.J. Dillon) (20.00)

lZZ5yJ.png


Anonsörün söylediklerine seyirciler yuhalasa da Sting ile Koloff kemeleri alarak ringden ayrılıyorlar. Tony Schiavone ve Jim Ross maçı değerlendiriyor. Bir anda Anderson ve Blanchard ringe girerek kendilerine ait olan kemeri alıp arka alanın yolunu tutuyorlar. İkiliye yuhalama gelse de seyirciler Sting ve Nikita Koloff'a büyük destek veriyor. Spiker takımının değerlendirmelerinin ardından sıradaki maça geçiyoruz.

blueline.gif


İlk olarak ringe kırmızılar içinde olan Jim Cornette öncülüğünde Midnight Express geliyor. Jim Cornette mikrofonu eline alıyor.

Jim Cornette: Herkes şimdi bu arenada, çıldıracağım! (Yuhalama geliyor.) Bayanlar ve baylar. Size; dünyanın ve geleceğin Birleşik Devletler Takımlar Şampiyonları, gangsterların sevgilisi. "Beautiful" Bobby ve "Sweet" Stan, The Midnight Express'i takdim ediyorum!!!

Yuhala geliyor ve sonra Stan Lane konuşuyor.

Stan Lane: Bayanlar ve baylar Mike Tyson'un ilk antrenman videosunu satan adam benim ve sizlerin arkadaşı Bay Jim Cornette'dir

Stan Lane'in bu sözünden sonra The Fantastics geliyor. Seyirciden kendilerine büyük destek geliyor. Anonsör iki takımın anonsunu yapıyor. Jim Cornett'in ise ringin dışında deli gömleği giyerek köpek balığı kafesinde duracağını söylüyor. Jim Cornette bu duruma isyan ediyor. Takım arkadaşlarına son bir kez sarılıyor. Zorla da olsa deli gömleğini giyiyor. Hakeme giydirmemesi için para teklif etse de başarılı olamıyor. Arkadan bağlanıyor ve kafese girmeye yakın takımına bir şeyler fısıldıyor. Sonunda kafesin içine sokuluyor. Kafes havaya kaldırılıyor. Jim Cornett'in çığlık seslerini, küçük çocukların ise gülme sesleri kulağımızı çınlatıyor. Daha sonra da hakem zili çaldırıyor ve maçı başlatıyor.

NWA United States Tag Team Championship Match
The Fantastics (Bobby Fulton & Tommy Rogers) (c) vs. The Midnight Express (Bobby Eaton & Stan Lane) (w/ Jim Cornette)


vPPWRz.png


Bobby Fulton ve Bobby Eaton maça başlıyor. İkili iplerde gidip geliyorlar. Fulton'dan roll-up geliyor ama Eaton hemen kurtuluyor. Ayağa kalktıktan sonra Eaton, headlock bağlıyor. Bir süre yerde kaldıktan sonra Eaton onu kaldırıyor ve ringin köşesine fırlatıyor ama Fulton zıplıyor. Bacaklarıyla rakibinin kafasını kavrıyor ve Headscissors yapıyor. Ardından bir de Hurricanrana geliyor. Eaton kendi köşesine geçiyor ve arkadaşından taktik alıyor. Hemen Fulton'a headlock bağlayıp kendi köşesine çekmek istiyor ama Fulton kendini geriye atıyor. Eaton da Lane'e tag veriyor. Fulton'ddan arm drag geliyor ama Stan Lane karnına bir tekme atıyor. Ardından bir sağ bir sol tarafına akıcı tekmeler savuruyor. Eaton ringin dışına düşüyor. Stan Lane onu ringin köşesindeki demirlere fırlatıyor ama Eaton dönüyor ve rakibini fırlatıyor. Ardından ringe giriyor ve bir de dropkick vuruyor. Stan Lane ringin dışında duruyor. Eaton ise Tommy Rogers'a tag veriyor. Stan Lane yavaş yavaş ringe giriyor. Rogers ona headlock bağlıyor iplerde gidio geliyorlar. İki Dropkick vuruyor, sonra Lane'i kaldırmak istiyor ama Lane ona yumruklar atıp tag veriyor. Eaton ringe giriyor ama girer girmez arm drag yiyor. Çok geçmeden rakibine karşı üstünlük kuruyor. Rogers'ı ringin köşesine çıkartıyor. Superplex pozisyonuna alıyor ama Rogers kendini Eaton'un arkasına atıyor. Onu roll-up'a alıyor ama Eaton, onu köşeye doğru iterek tuştan kurtuluyor ama Rogers da köşeden sekerek onun üzerine Crossbody ile atlıyor. İkili daha sonra biraz geri çekiliyor. Eaton, Rogers'ı iplere yolluyor ama Rogers geri onun üzerinden sekiyor. Bu sırada ringe Bobby Fulton da giriyor. Fulton ile Rogers, beraber Eaton'a Back Body Drop yapıyor. Aynı hareketi Stan Lane'e de yapıyorlar. Dört isim ringde bir süre yumruklaştıktan sonra Lane, Fulton'u; Eaton ise Rogers'ı köşeye çekiyor. Ringin ortasına rakiplerini aynı anda fırlatıyorlar ama onlar hemen kendini yere bırakıyor ve üzerilerine gelen rakiplerini bir tekme ile savuşturuyorlar. Fulton, Eaton'u ringin ortasına çekiyor. Rogers ise Lane'i Eatonun üzerine fırlatıyor ve Eaton kendi takım arkadaşına Back Body Drop yapmış oluyor! Rakip takım saf dışı kalıyor ve kendilerini ringin dışına bırakıyorlar. The Fantastics ise ringde kalıyor ve Jim Cornett'e has olan özel yürüyüşü yapıyor. Seyirciden müthiş destek alıyorlar.

Küçük Emrah Jim Cornette gösteriliyor. Üzüntü içerisinde maçı takip ediyor. Ringe döndüğümüzde ise Rogers, Lane'e arm lock yapıyor ama Lane hemen kurtularak rakibini iplere yolluyor ve Back Body Drop yapmak istiyor ama Rogers onun arkasına geçiyor ve iplere doğru iterek - bu sırada Eaton tag alıyor - roll up yapıyor. Ancak Eaton, arkasından geliyor ve ona Running Bulldog yapıyor. Tuşa gidiyor. 1...2...2,50! Eaton, Lane'e tag veriyor. Lane, rakibine Clothesline yapıyor ve yeniden Eaton'a tag veriyor. Eaton, Rogers'a Back Elbow vuruyor. Bir de Elbow Drop yapıyor ve tuşa gidiyor. 1....2...2,60! Yine başarısız. Rogers zor bir şekilde ayağa kalkıyor. Eaton biraz geriliyor ve Swinging Neckbreaker!!! 1...2....2,99! Rogers ayağını iplere koyuyor. Eaton, onu kaldırıyor ve Lane'e tag veriyor. Lane, Back Trust Kick vuruyor. Eaton'a tag veriyor. Bu sırada Rogers'ın karnına tekmeler savuruyor ve son olarak bir de Superkick vuruyor. Rogers, Eaton'un üzerine savruluyor ve Eaton'dan Pop Up Backbreaker geliyor! Enfes! Tuşa gidiyor! 1.. ama hemen Fulton tuşu bozuyor. Stan Lane tag alarak ringe giriyor ve Fulton'u aşağı atıyor. Rogers'ı da iplere yolluyor ve bir yumrukla yere seriyor. Ufak bir karmaşa sonunda tuşa gidiyor ama başarısız oluyor. Eaton'a tag veriyor. Eaton'dan Tilt A Whirl Backbreaker! Herhalde Roderick Strong'un dedesi bu, müthiş yapıyor. Eaton tuşa gidiyor ama yine başarısız oluyor. Divorce Court yapıyor. Koluna bir süre kilit bağlıyor ama Rogers sonunda ayağa kalkmayı başarıyor ve bir de facebuster yapıyor. Stan Lane tag alıyor. Rogers'a tekmeler savurduktan sonra tuşa gidiyor ama başarısız oluyor. Rogers'a kilit bağlıyor. Bu sırada Fulton ringe girerek hakeme müdahale ediyor. Rogers'ı ringin dışına fırlatıyorlar. Eaton, onu ringin dışında köşedeki demire fırlatmak istiyor ama Rogers duruyor ve Eaton'un kafasını oraya vuruyor. Eaton acı içinde kıvranıyor. Stan Lane, Rogers'ı ringe çekiyor ve iplere fırlatıyor ama Rogers'den Sunset Flip roll up geliyor. 1...2...2,30! Lane, Rogers'ı düşürerek Eaton'a tag veriyor. Eaton, ona Body Slam yapıyor ve ringin köşesine çıkıyor. DIVING LEG DROP!!! Mükemmelll! Leg Drop geliyor! Eaton tuşa gidiyor ama Fulton hemen tuşu bozuyor. Stan Lane yine kilit bağlıyor. Bir süre sonra bırakıyor ve Russian Leg Sweep yapıyor. Eaton'a tag veriyor. Eaton ringin köşesine çıkıyor ve Rocket Launcher!!! Ama Rogers dizini koyuyor! Eaton acı içinde kıvranıyor. Rogers ise Fulton'a tag veriyor. Seyirci coşuyor. Fulton ringe giriyor ve Eaton'a art arda yumruklar atıyor ardından iplere yolluyor ve Back Body Drop yapıyor. Lane ringe giriyor. Eaton, Fulton'u Atomic Drop'a kaldırıyor ama Fulton havadayken Lane'e tekme atıyor ve Eaton'un omzundan inerek ona roll up yapıyor ama Eaton onu itiyor. Fulton da Lane'e çarpıyor. Lane ringin dışına çıkıyor. Eaton, Fulton'u iplere itiyor ve geri dönüşünde eğiliyor. Fulton, hakeme doğru geliyor, hakem de eğiliyor. Hakemin üstünden geçerken afallıyor ve iplerde sıkışıyor. Stan Lane, onu omzuna alıyor ve ringin dışına Body Slam ile vuruyor!!! Ringde ise Eaton, Rogers'ı iplere fırlatıyor. Rogers, Eaton'un üzerine Crossbody ile uçuyor ama bu esnada hakeme çarpıyor. Hakem başını tutuyor. Eaton'u ringin köşesine fırlatıyor. Stan Lane ringe giriyor. Rogers'ın üzerine doğru geliyor ama Rogers, ona Back Body Drop yapıyor ve onunla ringin dışına çıkıyor. Eaton ringde eline metal ya da demir bir zincir bağlıyor. Ringde Eaton ile Fulton kalıyor. Fulton, Eaton'un üzerine doğru koşuyor ama Eaton, ona sert bir yumruk atıyor. Fulton yere yığılıyor. Eaton tuşa gidiyor. 1....2....3!!!! Midnight Express maçı kazanıyor!!! Maçın başında yuhalanan isimlere seyircilerden büyük destek geliyor! Midnight Express yeni şampiyon oluyor!!!

Kazanan ve Yeni NWA United States Tag Team Champions: The Midnight Express (Bobby Eaton & Stan Lane) (w/ Jim Cornette) (16:23)

Kazanan ismin anonsu yapılıyor. Galibiyetlerine sevinen taraftarlar şimdi takımı yuhalıyor. Fulton, o zinciri kendi eline bağlıyor ve Eaton'a yumruk atıyor. Daha sonra kafesten yeni çıkan Jim Cornett'i kovalıyorlar. Rogers ringe sokuyor. Cornett'in bacaklarından tutuyor. Fulton da zincirle sırtına defalarca vuruyor. Seyirciler 1-2-3 diye sayıyor. Bir süre sonra Midnight Express, onu ringin dışına çekiyor. Jim Cornette nefes nefese bir adamın yanına geliyor ve bunlar beni öldürecek diyor. Nefes nefese oradan uzaklaşıyor.

blueline.gif


Tower of Doom türündeki maç için kafes indiriliyor. Bilmeyenler için anladığım kadarıyla söyleyeyim, çünkü ben de ilk kez böyle bir maç görüyorum. Bu kafes 3 kattan oluşuyor. En aşağıdaki kafesin boyutu genişken yukarıya çıktıkça kafesin boyutu da küçülüyor. Maçın başlamasıyla iki takımdan birer güreşçi olacak şekilde merdivenle yukarıya çıkıyorlar ve küçük olan ilk kafese giriyorlar. Orada birbirleriyle mücadele ediyorlar. Hakemin kararı ile kafeslerin kapılarını birer birer açıyorlar ve ringe inmeye çalışıyorlar. Ringe inmeyi başaranlar ise en alt katmanda ringde duran Precious yani Jimmy Garvin'in değerli ismini kurtarmayı almayı amaçlıyor. Face ekip Precious'u kurtarmayı, heel ekip ise sanırım Precious'a saldırmayı istiyor.

Kafes indirildikten sonra Precious geliyor. Anonsör maçın kurallarını anlatıyor. Ardından heel olan takımımız geliyor. Yani; Al Perez, Ivan Koloff, Kevin Sullivan, Mike Rotunda ve The Russian Assassin geliyor. Onlardın arından da face ekip; Jimmy Garvin, Ronnie Garvin, Steve Williams & The Road Warriors geliyor. İki ekip ringin iki farklı yanına geçiyor. Hakemin birisi en üst kafese çıkıyor ve orada gerekli hazırlıkları yapıyor. İki ekip son planlamalarını yapıyorlar. Yukarıdaki hakemin işareti ile zil çalıyor ve başlıyor. Vira bismillah, bakalım nelerle karşılaşacağız...

Tower of Doom Match
Jimmy Garvin, Ronnie Garvin, Steve Williams & The Road Warriors (Road Warrior Animal & Road Warrior Hawk) (w/Paul Ellering & Precious) vs. Al Perez, Ivan Koloff, Kevin Sullivan, Mike Rotunda & The Russian Assassin (w/ Gary Hart & Paul Jones)

1EEOrj.png


Ronnie Garvin ile Ivan Koloff merdivene tırmanmaya başlıyor ve sonunda en üst kafese ulaşıyorlar. Garvin'in arkasından Steve Williams geliyor ama kafese girmiyor. Aynı şekilde Mike Rotunda da en üst bölmeye çıkıyor ama kafese girmiyor. Ronnie Garvin İle Ivan Koloff kafesin içinde birbirlerine yumruklar atıyorlar ve birbirlerinin kafalarını kafese çarptırıyorlar. İki isim arasında da eşit bir üstünlük söz konusu. Karşılıklı yumruklaşıyorlar. Bu sırada zil çalıyor ve kafesin kapısı açılıyor. Steve Williams ile Mike Rotunda da kafese giriyor. Bu esnada Road Warrior Animal ve Al Perez üst katmana çıkıyorlar ama içeri girmiyorlar. Steve Williams kafesin içinde çıldırıyor. Bir Koloff'a bir Rotunda'ya vuruyor ama bu çıldırması uzun sürmüyor ve bir yumruk darbesine dengesini kaybediyor. Bu esnada da aşağıya inmek için açılan kapı açılıyor ve Ronnie Garvin 2. katmana geçiyor.

Mike Rotunda ile Koloff, Steve Williams'ı yumrukluyorlar. Kafese doğru fırlatıyorlar ama Williams onların kafasını çarptırıyor ve kafesten destek alarak onlara tekmeler savuruyor. Ancak bu üstünlüğü çok sürmüyor. Ne zaman üstünlüğü ele alsa çok geçmeden kaybediyor derken zil çalıyor ve kapılar açılıyor. Animal ile Perez üst kafese giriyor. Aynı zamanda 2. kafesin geçiş için kapı açılıyor. Steve Williams 2. katmana geçiyor, aynı şekilde Ivan Koloff da geçiyor. Biz bunları görürken Ronnie Garvin'in en aşağı yani ringe geçtiğini görüyoruz. Garvin, ringe inerek kapıyı açıyor ve ringin dışına çıkıyor. Ringden çıkan ilk isim oluyor. Kafeslerde güreşçiler yumruklaşmaya devam ediyorlar. Yukarıda şu an kimin olduğu hiç belli olmuyor ancak Jimmy Garvin merdivenlerde durduğu görünüyor. Zil çalıyor ve kafeslerin kapısı açılıyor. Al Perez ile Animal 2. katmana geçiyor. Russian Assasin ile Hawk da en üst katmana giriş yapıyor.

2. katmanda ikiye iki bir mücadele var. En üst katmanda ise yine kimin kime giriği belli değil ancak birileri kafese doğru itiliyor ve kafes çok şiddetli bir şekilde sallanıyor. 2. katmanda Steve Williams, Koloff'a Body Slam yapıyor. Yeniden zil çalıyor ve Jimmy Garvin ile Kevin Sullivan en üst katmana giriş yapıyor. 2. katmana geçiş için de kapak açılıyor ve Hawk, 2. katmana geçiyor. Al Perez de en alt kat, yani ringe geçiş yapıyor. Animal da ringe geçiyor. Animal, ringin köşesinden zıplayarak Dropkick vuruyor. Perez'e iki çift laf söylüyor ve kafesten çıkıyor. Al Perez de kafesten çıkıyor. Kafesten çıkan 2 ve 3. isim oluyorlar.

2. katmanda Williams, Koloff'a Figure Four Legllock bağlıyor ama Koloff hemen kurtuluyor. Zil yeniden çalıyor ve Mike Rotunda 2. katmana geçiş yapıyor. Russian Assasin, Ivan Koloff ve Hawk en alt katmana geçiyor. Hawk'ı iplere yolluyorlar ancak Hawk kollarının altından sekiyor ve Double Clothesline! İkisini birden yere yıkıyor! Hawk yine bir şeyler yapıyor ancak ses var görüntü yok. Olaylar olurken kamera en üst katmanı gösteriyor. Görüntü ringe çevrildiğinde Hawk'ın dayak yediği görünüyor. Hawk yeniden üstünlüğü ele alıyor ve iki ismi de kafeslere fırlatıyor. Daha sonra da ringin dışına çıkıyor ve çıkan 4. isim oluyor. Onun ardından Koloff ile Russian Assasin de çıkıyor ve çıkan 5 ile 6. isim oluyorlar. Zil yeniden çalıyor. Steve Williams, Rotuna'ya art arda yumruklar atıyor. Onu resmen bayıltıyor. Daha sonra ringe iniyor ve oradan da ringin dışına çıkıyor. Williams, maçtan çıkan 7. isim oluyor.

Şu anda maçta kalan tüm isimler 2. katmanda. Mike Rotunda ile Sullivan, Jimmy Garvin'i kapana kıstırıyor ancak Garvin onlara karşı direniyor. Yumruklar savuruyor. Zil çalıyor. Garbin hemen kafese doğru yöneliyor ancak Sullivan onu tutuyor. Rotuna ringe iniyor. Sullivan da geçmeye çalışıyor ama bu kez Garvin onu tutuyor. Bacaklarına tekmeler atıyor. Mike Rotunda ise ringden çıkmak için kapıyı açıyor ama gördüğü tablo şov edici. Kafesin kapısının önünde rakip takımı görüyor. Bir süre onlara bakıyor ve artık geri dönüş yok diyerekten dışarıya adımını atıyor. Ringden çıkan 8. isim oluyor ama ringin dışında büyük bir kavga başlıyor. Herkes birbirine giriyor.

Çok geçmeden iki taraf ayrılıyor. Garvin ise 2. katmanda Sullivan'ın bacağına çalışıyor. Bu esnada zil çalıyor ve Sullivan kafesin kapısını açıyor. Ringe geçiyor. Ringde duran Precious'un üzerine saldırıyor. Garvin de ringe iniyor. Direkt Sullivan'a saldırıyor. Ringin köşesine fırlatıyor. Yumruklar attıktan sonra Sullivan yere yığılıyor. Garvin onun bacaklarına art arda Leg Drop yapıyor. Sonra onu kaldırıyor ve BRAINBUSTER! Garvin, Precious'u alıyor ve ringin kapısına doğru götürüyor. Kapıyı açıyor ama Sullivan, Garvin'i poposundan iterek dışarı fırlatıyor. Ardından kafesin kapısını kilitliyor.

Ringde Sullivan ile Precious yalnız başlarına kalıyorlar. Sullivan aç kuduz köpek gibi Precious'un üzerine gidiyor. Precious çığlık atıyor ama Sullivan durmuyor. Kadına saldırmaya devam ediyor. Jimmy Garvin ile Hawk kafese yeniden tırmanıyor. Garvin en üst katmanın kapısını açıyor ve aşağı doğru hızlıca iniyor. Hawk da ona yardım ediyor. Sullivan ise ringde Precious'u boğuyor. Precious'un artık çıkacak sesi kalmıyor. Bu sırada 2 katmanın da kapağı açılıyor. Hawk iplere geçiyor ve Clothesline!!! Sullivan yere yığılıyor. Seyircilerden müthiş bir reaksiyon geliyor. Jimmy Garvin, Precious'u alarak ringin dışına çıkıyor. Maç mutlu sonla bitiyor. Garvin, Precious'u alıp arka alana doğru gidiyor. Takım arkadaşları ile beraber arka alana doğru gidiyor. Kazanan ekip oluyorlar.

Kazanan: Jimmy Garvin, Ronnie Garvin, Steve Williams & The Road Warriors (Road Warrior Animal & Road Warrior Hawk) (w/Paul Ellering & Precious) (19:07)

Pembe dizi tadındaydı.

blueline.gif


Yuhalamalar eşliğinde Four Horseman üyesi şampiyon Barry Windham geliyor. Sonra da American Dream Dusty Rhodes geliyor. Kendisine büyük bir destek var. Anonslar yapılıyor ve bir süre sonra maç başlıyor.

NWA United States Heavyweight Championship Match
Barry Windham (w/JJ Dillon) (c) vs. Dusty Rhodes


Klasik kilitlerle başlıyor derken Rhodes maçın hemen arm drag yapıyor. Barry Windham bir süre duruyor, sonra Rhodes'u yine kilide alıyor. İplere yolluyor ama Rhodes'dan Shoulder Block geliyor. Windham ringin dışına çıkıyor. JJ Dillon, onunla ilgileniyor. Windham çok geçmeden ringe giriyor. Rhodes, rakibini iplere fırlatıyor. Dönüşünde kucaklıyor ve Military Press Slam! Windham'ı yeniden kaldırıyor ve bu kez de DDT yapıyor! Rhodes durmuyor. Windham'ın kafasına dirseğiyle vuruyor ve ringin köşesine çıkıyor. Crossbody!!! 1...2...2,50! Windham kurtuluyor ve kendini direkt ringin dışına atıyor. Seyircilerin arasına kadar gidiyor ve JJ Dillon'un nasihatlerini dinledikten sonra ringe giriyor. Rhodes'u köşeye çekiyor ve yumruklar atıyor ama Rhodes hiçbir şey olmamış gibi Windham'a yumruk atıyor. Ringin ortasında ceylan gibi sekerek yumruklar atıyor. Son bir yumruk daha atıyor ve Windham yere yığılıyor! Bu sırada JJ Dillon da ringin kenarına çıkıyor. Rhodes ona da yumruk atıyor! Dillon'un dengesi şaşıyor. Seyirciler de coşuyor. Windham ringin dışında Dillon ile ilgileniyor. Bir süre sonra ringe giriyor. Ellerini havaya kaldırıyorlar ama Winham birden tekme atıyor ve Rhodes'u ringin dışına düşürüyor. Ringin dışında yumrukluyor. Bariyerlere fırlatıyor. Rhodes'u Piledriver yapacakmış gibi tutuyor ama Rhodes birden kalkıyor ve Back Body Drop yapıyor. Windham ayaklanıyor. Rhodes'dan çok sert bir clothesline geliyor. Bir süre sonra ringe giriyor. Barry Windham da giriyor. Seyircilerden Dusty sesleri geliyor. Windham ise Rhodes'u köşeye çekiyor ve yumrukluyor. Rhodes yere yığılıyor ve kendini ringin dışına atıyor. Windham, ringe giriyor. Rhodes aprona çıkıyor. Windham, Rhodes ringe düşsün diye ipleri kendine doğru çekiyor ama Rhodes gelmiyor. Bu kez de Rhodes çekiyor ve Windham ringin dışına uçuyor. Rhodes, ringin dışında Body Slam yapıyor. Rhodes, JJ Dillon ile konuşurken Windham, Rhodes'a arkadan saldırıyor. Bir Body Slam yapıyor ardından da Elbow Drop geliyor. Tauntunu yapıyor. Rhodes'u iplere yolluyor ve kafasına yapışıyor. The Claw geliyor. Rhodes pes etmemekte kararlı. Yavaş yavaş ayağa kalkıyor ama yeniden yere yığılıyor. Seyircilerden destek alarak yeniden ayaklanıyor. Dans ediyor resmen. The Claw yapılırken ringin köşesine kadar çıkıyor ama yeniden yere bırakıyor kendini. Yeniden aynı şekilde kalkıyor. Windham'a yavaş yumruklar atıyor. Bionic Elbow'lar vuruyor! Bu kez de Windham yere yığılıyor. Rhodes'dan Figure Four! Gelmiyor. Windham yeniden The Claw yapıyor ancak çok sürmeden Rhodes ayaklanıyor ve ringin köşesine çıkıyor. Windham, Superplex'e alıyor ama Rhodes onu itiyor. Windham hakemin üzerine düşüyor. Hakem de ringin dışına düşüyor. Rhodes, Elbow Drop deniyor ama Windham çekiliyor. Ringin köşesine çıkıyor. Rhodes da onun yanına çıkıyor. Powerslam ile ringe fırlatıyor. Rhodes'dan Elbow Drop! 1....2.....3.....4..... Ama hakem yok. Rhodes tuşu bırakıyor. Bu sırada ringe Ronnie Garvin geliyor. Dusty Rhodes'a yumruk atıyor!!! Rhodes yere yığılıyor. Barry Windham da The Claw yapıyor. Hakem Rhodes'un elini kaldırıyor. Sonra tuşu sayıyor. 1...2....3!!! Barry Windham kazanıyor!!!

Kazanan ve Hala NWA United States Heavyweight Champion: Barry Windham (w/ J.J. Dillon) (15:55)

r11zRm.png


Barry Windham ringde ayrılıyor. Steve Williams ringe geliyor ve Dusty Rhodes ile ilgileniyor. Daha sonra maçın tekrar görüntüleri ekrana geliyor.

Kameralar arka alana çevriliyor. Ronnie Garvin, J.J. Dillon ve sanırım bir de Gary Hart'ı görüyoruz. Ronnie Garvin paraları göğsüne sürüyor. Para dolu çantayı alarak orayı terk ediyor.

blueline.gif


Yeniden ringe dönüyoruz. Lex Luger'ın müziği duyuluyor. Kendisi çok şekil ringe geliyor. WOOOOOOOOOO! Bu işin üstadı Ric Flair geliyor. Gelirken altın gibi parlıyor. Anonsör iki ismin de anonsunu yapıyor. Lex Luger'a büyük destek gelirken Ric Flair'e yer yer "WOOOO!" sesleri gelse de yoğun olarak yuhalamalar geliyor. Kontrollerin ardından maç başlıyor.

NWA World Heavyweight Championship Match
"The Nature Boy" Ric Flair (w/JJ Dillon) (c) vs. "The Total Package" Lex Luger


Maçın başında Ric Flair, WOOOO diye bağırıyor ve tüm arena da ona eşlik ediyor. Daha sonra birbirlerine kilit bağlıyorlar ancak Lex Luger onu itiyor ve vahşi bir aslan gibi haykırıyor. Yeniden kilitler yapılıyor. Luger ne zaman kilit bağlansa üstün oluyor. Flair, Luger'ı köşeye çekiyor ve choplar vuruyor ama Luger'a işleniyor. Luger, ona Hip Toss yapıyor ardından bir de Dropkick vuruyor. Flair kendini ringin dışına bırakıyor. Flair yenien ringe giriyor. Luger onu iplere yolluyor ve Military Press Slam geliyor! Flair kendini yeniden ringin dışına bırakıyor. Seyircilerin yanına kadar gidiyor, sonra hakeme de sataşıyor. Bir süre sonra ringe giriyor. Luger onu iplere yolluyor ve yeniden Military Press Slam yapıyor. Luger yeniden iplere yolluyor ve bu kez de Bear Hug yapıyor. Flair acı içinde haykırıyor. Sonunda iplere uzanıyor ve kurtuluyor. Apronda ayağa kalkıyor. Luger da geliyor ve Vertical Suplex!!! Tuşa gidiyor. 1...2...2,50! Luger koşuyor ve Elbow Drop!!! Tuşa gidiyor. 1...2...2,50! Luger yeniden iplere gidiyor. Elboew Dro- ama Flair çekiliyor. Luger hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıyor. Flair'a yeniden Hip Toss yapıyor. Flair ringin dışına çıkıyor. Luger'a choplar vuruyor. Onun kafasını bariyerlere vuruyor. Sonra Luger ringe atıyor kendini. Flair, Snapmare yapıyor. Sonra iplerden sekerek Knee Drop yapıyor. Seyircilerden "Woooo" sesleri geliyor. Flair, Luger'ın suratını iplere sürtüyor. Yeniden Snapmare + Knee Drop yapıyor. Tuşa gidiyor. 1...2...2,50! Luger'ı kaldırıyor. Luger, onu iplere çekiyor ve yumrukluyor. Daha sonra iplerde gelgit yapıyor ve sonunda Flair'a Clothesline vuruyor. Tuşa gidiyor. 1...2...2,70! Flair kurtuluyor. Flair Snapmare yaparak ringin köşesine çıkıyor. Luger ayaklanıyor ve ipleri sallıyor. Flair'ın dengesi şaşıyor ve iplerin üzerine, toplarının üzerine düşüyor!!! Acı içinde ringe giriyor. Luger'dan da Hip Toss geliyor. Luger, ona doğru koşuyor. Dropkick? Botch yaptı herhalde. xd İki isim de yere yığılıyor. Flair, Luger'ı köşeye fırlatıyor ama Luger dönüşünde Clothesline vurarak tuşa gidiyor. Flair ayağını iplere koyarak kurtuluyor. Luger'ı aprona atıyor. Luger, Sunset Flip şekilde atlıyor ve roll-up yapmayı deniyor. Flair zor da olsa düşüyor! 1...2...2,80! Yine kurtuluyor. Flair kalkar kalkmaz Luger'ın bacağına çok ters bir şekilde vuruyor. Sakatlık senaryosu... Luger'ın bacağına çalışıyor. Son 15 dakikanın kaldığıyla ilgili anons yapılıyor. Flair birden Figure Four Leglock bağlıyor. Luger yerde kıvranıyor. Direniyor. Bağırıp çağırıyor. Flair ise hakemin görmediği anlarda iplerden destek alıyor. Luger dönmeye çalışıyor. Seyircilerden büyük destek alıyor. Dönmeyi başarıyor! Bu kez de Flair zırlıyor ama hemen kurtuluyor ve ayağa kalkıyor. Luger'ın bacağına yeniden vuruyor. Yeniden kıçıyla Luger'ın bacağına oturmak istiyor ama kıçı yere çarpıyor. Luger ayaklanıyor ve Flair'ı iplere yolluyor. Clothesline ile Flair'ı dışarıya atıyor. Flair ringe giriyor ve Luger'ı köşeye çekiyor. Choplar yumruklar atıyor ama Luger'a yine işlemiyor. Aslan gibi kükreyerek Flair'ın üzerine gidiyor. Military Press Slam yapıyor. Flair'a Knee Drop yapmak istiyor ama Flair çekiliyor ve Luger'ın dizi zemine çarpıyor. Flair ringin köşesine çıkıyor. WOOOOO! Woo diye bağırıyor ama Luger geliyor ve onu yakalıyor. Ringin köşesinden Military Press Slam yapıyor. Flair'ı köşeye çekiyor ve seyircilere saydırarak yumruklar atıyor. Flair onu tutuyor ve Inverted Atomic Drop! Ama Luger'a işlemiyor! Luger koşarak Clothesline vuruyor! Seyirci coşuyor! Luger tuşa gidiyor. 1...2...2,80! Flair yine bacaklarını iplere koyuyor. Luger, yine ringin köşesinde seyircilere saydırdığı yerde yumruklar atıyor. Flair'ı ringin köşesine fırlatıyor! Flair kendiyle özdeşleşmiş bir şekilde zıplayarak aprona geçiyor ama halsizlikten yere düşüyor. Luger onu ringe sokuyor. Flair da onu iplere yollayarak Hip Toss yapmak istiyor ama Luger'dan Backslide roll up geliyor. 1...2...2,90! Flair'ı kaldırıyor ve iplere yolluyor. Flair'a Stun Gu??? Orada garip bir şey oluyor ve ikili iplerde takılı kalıyor. Daha sonra ringin dışına düşüyorlar. Flair, Luger'ın kafasını ringin köşesindeki demirlere vuruyor. Flair ile hakem konuşurken JJ Dillon da aynı şekilde Luger'ın kafasını demirlere vuruyor. Flair, Luger'ı ringe alıyor ve köşeye çekiyor. Yumruklar atıyor. Luger onu tutuyor ve Inverted Atomic Drop yapıyor. Flair, choplar vursa da nafile. Luger'a işlemiyor. Luger, onu iplere yolluyor ve POWERSLAM! Luger onu kaldırıyor ve Torture Rack! TORTURE RACK YAPIYOR! VE ZİL ÇALIYOR! Seyirciler çok seviniyor. Luger küçük çocuklar gibi yerinde duramıyor. İçi içine sığmıyor. Ringe Sting, Nikita Koloff ve sanırım Steve Williams geliyor. Luger ile birlikte seviniyorlar. Seyircilerden "Luger! Luger!" sesleri geliyor. Bu sırada anonsör konuşmaya başlıyor.

Anonsör: Sayın seyirciler... Hakem 23 dakika 45 saniye süren bu maçı, Lex Luger'ın alnındaki açıklıktan dolayı maçın gözetmeni Rey Inochi'nin önerisini ve doktor James Cochran'ın onayını da alarak durdurdu. Bu yüzden kazanan ve hala NWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Ric Flair.

Hakem kararı ile kazanan ve Hala NWA World Heavyweight Champion: Ric Flair (w/ J.J. Dillon) (23:45)

7DD3PY.png


Seyircilerden yoğun yuhalama geliyor. Bullshit sesleri kulakları çınlatıyor. Nikita Koloff ile Sting ise her şeye rağmen Luger'ın kolunu kaldırıyor. Seyirciler Luger'a destek veriyor. Tüm isimler arka alana gidiyor. Maçın tekrar görüntüleri ekrana geliyor. Tony Schiavone ve Jim Ross maçı kısaca değerlendiriyor ve kapanışı yapıyorlar. Şovumuz burada sona eriyor.​
 
Son düzenleme:

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Foruma ısmarlama inceleme verdiğimi düşünmeyin. Vallahi ben de şoktayım.

Bu arada aga eline sağlık. Arşiv demişsin ama yine de müthiş emek var. Kevin Sullivan’ın Crockett bölgelerindeki kafes maçı fetişinin cılkını çıkarttığı Tower of Doom maçı dışında sevdiğim bir PPV’dir bu.

Bu güzel incelemeye de bir ek yapmak isterim.
Anonsör: Sayın seyirciler... Hakem 23 dakika 45 saniye süren bu maçı, Lex Luger'ın alnındaki açıklıktan dolayı maçın gözetmeni Rey Inochi'nin önerisini ve doktor James Cochran'ın onayını da alarak durdurdu. Bu yüzden kazanan ve hala NWA Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Ric Flair.
Güreşe spor dememden ötürü sık sık tartışmalar yaşadığım arkadaşlar oldu. Bu da benim spor temellendirmeme bir örnektir. Titan Tower’ın ileride sports entertainment olarak anılacak dejenere güreş anlayışından önce eyalet atletik komisyonlarının regülasyonlarına şirketler bağlı kalırdı. Ketçap ile kanayan insan göremezdiniz. Kanama durumu yaşanacaksa yaşanır; ancak bu durum, bulunulan eyaletin regülasyonlarına göre farklı sonuçlara sebep olurdu. Aslında burada maçın durdurulmasındaki shoot sebep Maryland Atletik Komisyonunun yakın dövüş sporu müsabakalarında kan konusundaki regülasyonlarından kaynaklı. Eğer orada maç devam etseydi ya da Luger’ın kanaması es geçilerek maçı Torture Rack ile kazanması gibi bir son yaşansaydı JCP Maryland’de bir daha şov gerçekleştiremezdi.

Bu maçta da ringden düşme spotu ile Luger’ın başının açılması bu kuralı kullanarak yapılan bir hikaye anlatım tekniğidir. Good ole Kayfabe days vallahi
 

satriale

uncensored
Katılım
28 Haz 2023
Konular
85
Mesajlar
2,191
Beğeni sayısı
512
PG Nakit
260
Foruma ısmarlama inceleme verdiğimi düşünmeyin. Vallahi ben de şoktayım.

Bu arada aga eline sağlık. Arşiv demişsin ama yine de müthiş emek var. Kevin Sullivan’ın Crockett bölgelerindeki kafes maçı fetişinin cılkını çıkarttığı Tower of Doom maçı dışında sevdiğim bir PPV’dir bu.

Bu güzel incelemeye de bir ek yapmak isterim.

Güreşe spor dememden ötürü sık sık tartışmalar yaşadığım arkadaşlar oldu. Bu da benim spor temellendirmeme bir örnektir. Titan Tower’ın ileride sports entertainment olarak anılacak dejenere güreş anlayışından önce eyalet atletik komisyonlarının regülasyonlarına şirketler bağlı kalırdı. Ketçap ile kanayan insan göremezdiniz. Kanama durumu yaşanacaksa yaşanır; ancak bu durum, bulunulan eyaletin regülasyonlarına göre farklı sonuçlara sebep olurdu. Aslında burada maçın durdurulmasındaki shoot sebep Maryland Atletik Komisyonunun yakın dövüş sporu müsabakalarında kan konusundaki regülasyonlarından kaynaklı. Eğer orada maç devam etseydi ya da Luger’ın kanaması es geçilerek maçı Torture Rack ile kazanması gibi bir son yaşansaydı JCP Maryland’de bir daha şov gerçekleştiremezdi.

Bu maçta da ringden düşme spotu ile Luger’ın başının açılması bu kuralı kullanarak yapılan bir hikaye anlatım tekniğidir. Good ole Kayfabe days vallahi
Bu incelemeyi bayağı önce yaptım, şovu pek hatırlamıyorum ama şovdaki maçların ikisinin Dusty finish ile bittiği için bayağı saydırmıştım. Bunu net hatırlıyorum. Sonuçlarına bakmadan incelediğim için bu bitişler ekstra bir moral bozmuştu.

Spor - spor eğlencesi ayrımına girmeden tek bir şey diyebilirim ki, harbi şu maçlardaki ciddiyet havası bambaşka. Dün Roddy Piper Greg Valentine maçına göz attım. 83'teki maç. Aşık olduk vallahi.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
harbi şu maçlardaki ciddiyet havası bambaşka. Dün Roddy Piper Greg Valentine maçına göz attım. 83'teki maç. Aşık olduk vallahi.
Hoca beni çeken mesele de bu. Öteki janra kendisini güreş olarak adlandırmadığından güreş öldü demek yanlış olmaz. Retroperspektif yapmak için geçmişi izlediğimden beri mutsuz bir hayranım. Geçenlerde can sıkıntısından 5 senelik Mid South Wrestling arşivi indirdim. Junk Yard Dog, Ted DiBiase, Mr. Wrestling II, Tony Atlas, Martin Lunde (aka. Arn Anderson), Jim Cornette ve Midnight Express, çaylak döneminde Magnum TA ve niceleri… Pek çoğunun ismini bugün “efsane” dendiğinde hemen anmıyoruz ancak o dönem yaptıkları işler bugünün çok ama çok üzerindeymiş maalesef.
 

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
199
Mesajlar
2,544
Beğeni sayısı
516
PG Nakit
650
TKO bitişini çok zayıf bulmuştum meğersem eyalet yasalarından dolayı durdurmuşlar demek. Spor müsabakası olmayan bir etkinliği spor müsabakası yasalarına tabi tutulması çok saçma olmuş. Seyirciler adına çok kötü bir son.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
TKO bitişini çok zayıf bulmuştum meğersem eyalet yasalarından dolayı durdurmuşlar demek. Spor müsabakası olmayan bir etkinliği spor müsabakası yasalarına tabi tutulması çok saçma olmuş. Seyirciler adına çok kötü bir son.
Sektörün içerisinden değilsen rekabetçi bir spor olarak görüyordun. Mesele o zaten.
 
Üst
Click here to login using your socials account