PPV No Mercy Spoiler | Takımlar Şampiyonluğu


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,637
Mesajlar
4,372
Beğeni sayısı
1,454
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
NXT Takımlar Şampiyonluğu Maçı
Tony D’Angelo & Stacks vs. The Creed Brothers vs. Angel Garza & Humberto Carrillo vs. Bronco Nima & Lucien Price


Brutus, Brutus Bomb yapıyor ringin dışında ki güreşçilerin üstüne kendisi de yerde kalıyor! Ringde ise sadece The Family ekibi var! D'angelo ve stacks finisher'larını Lucien Price'a uyguluyorlar ve maçı kazanıyorlar.





 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,930
Beğeni sayısı
708
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Maçın vaat ettikleri benim için çok daha fazlaydı ya. D'angelo baba ring dışında o kadar iyi ki ring içi biraz sönük kalıyor bence masmalesef.

Creed'ler kemeri er ya da geç alır bence de ama şu an için onlar adına da doğru zaman değil. Kemer kaybedilecekse Garza&Carrillo'dan iyi bir geçiş reign'i gelebilir bence, onlar da NXT ile yeniden doğuş deneyen bir ekip.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,456
Mesajlar
16,384
Beğeni sayısı
4,173
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Gecenin en iyi maçlarından birisiydi. Tony D’Angelo’nun sakatlığını bir an unscripted zannettim, öyle güzel rol kesti orada. Ama sonrasında spikerler sakatlıktan rahat rahat bahsedince scripted olduğunu anladım, ki nitekim çok geçmeden geri dönüp takımın ivmesini yeniden yükselterek kemerleri de korumuş oldular. Beklediğim bir sonuçtu, ama bir Garzas plasesi de beni çok şaşırtmazdı. Dört takım arasından dün favori performansımdı Garzaların performansı, bu potadan daha ayrılmazlar diye düşünüyorum. Hem de işin ucunda İtalyan mafyası vs. Meksika karteli gibi bir hikaye varken… BOOK IT SHAWN
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: