Becky Lynch Kullanılmayan Kadın Güreşçiler Hakkında Konuştu


The Lunatic Fringe

capocannoniere
Katılım
2 Tem 2023
Konular
962
Mesajlar
7,116
Beğeni sayısı
1,389
PG Nakit
1,765
Konum
Compton
RPG Karakteri
Ilja Dragunov
Favori Güreşçi
Shawn Michaels


Becky Lynch, WWE'nin Kadınlar bölümünde hikaye anlatmak ya da ihtiyaç duyulan kişileri geliştirmek için çok fazla zaman ayrılmadığını söyledi:

"İnsanların yükselmesine ihtiyacım var, bu seviyede insanlara ihtiyacım var ama kimse TV'de yer almazsa, kimse hikaye anlatmazsa yükselemezler çünkü kimse kim olduklarını bilmez - TV'de yer almazsanız ivme kazanmak zordur ve uğruna savaşacak bir şey yoksa TV'de yer almak da zordur. Rhea Ripley'in sadece erkeklerle [The Judgement Day] takılmayı sevdiğini ve dayak yemekten hoşlanmadığını biliyoruz. İşte bu yüzden şampiyonluğumla birlikte insanlara bazı fırsatlar sunmaya çalıştım. Geçirdiğim zaman için minnettarım ama daha fazla zaman istiyorum. Bu yüzden tüm bunları yapacağım. Bu yüzden NXT'ye gideceğim. Bu yüzden tüm şovlarda olacağım. Bu yüzden SmackDown'da karanlık maçlarda olacağım ve aynı zamanda anne olacağım, seyahat edeceğim, kitap yazacağım ve yaptığım diğer her şeyi yapacağım."
 

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Katılım
6 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
573
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Becky Lynch doğru söylüyor. Son zamanlarda kadınlar eskiden olduğu gibi çok az ekran süresi alıyor şovlarda. Hatta Mia Yim, Rhea Ripley, Maxxine Dupri gibi güreşçiler erkek hikayelerinin bir parçası oluyorlar. RAW'ın main face kadın güreşçisi Raquel Rodriguez'in 2010'daki face Big Show'dan pek farkı yok. Karakteristiği yok, diğer güreşçilerden kütlece büyük olması ve hatta sürekli sırıtması bile aynı. Böyle bir ortamda Nia Jax'in dönmesi bile kurak ortama bir yağmur damlası gibi oldu bence. En azından bi farklılık yarattı. Smackdown'da Damage CTRL etrafında bir şeyler dönse bile o da yetersiz ve artık sıkıcı halde. Bi hikaye yok Damage CTRL ve SD'daki face kadın güreşçiler arasında random maçlar şeklinde ilerliyor. NXT daha ilgi çekici orada daha büyük bir yarış var. Becky'nin kendini oraya atması bütün bunlara tepki oldu bi bakıma.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: