HAYIR! JOMO YİNE ÇEKİLİYOR VE GOLDBERG SPEAR'I ADAM COLE'A GEÇİRİYOR! MIZRAK GİBİ COLE'UN KARNINA SAPLANIYOR RESMEN! GOLDBERG DAHA NE OLDUĞUNU ANLAYAMADAN JOMO'DAN STOMP! ARDINDAN HEMEN YERDE KIVRANAN COLE'UN ÜSTÜNE YATIP TUŞA GİDİYOR! 1.....................2.....................
Elenen: Adam Cole Eleyen: John Morrison
Cole ringin dışına yuvarlanıyor. Seyircilerin bulunduğu kısma gidip, spear sonrası yere çarpan ensesini tutarak demirlere yaslanıyor. Kısa bir süre boyunca duyabildiği tek ses kendi nefes alıp verişi oluyor. Acı çekmiyor, sadece etrafında yaşanan şeylere anlam veremiyor. Goldberg ile göz göze gelen Cole’un şaşkınlığı, saniyeler içinde öfkeye dönüşüyor.
ADAM COLE ELENİYOR! Maçta gösterdiği mükemmel performansa rağmen Goldberg ile yaşadığı karışıklık yüzünden maçı bu evrede terk etmek zorunda kalıyor!
Son bir kez Goldberg ile göz göze geldikten sonra kendisine yardımcı olmak için gelen görevlileri iterek arka alanın yolunu tutuyor. Sinirden konteynerleri tekmeliyor ve ensesini tutarak kameradan uzaklaşıyor.
Lancaster, 25 Eylül Pazar, 03.13
Kafasında yaşadığı karmaşadan kaçmak, keyifsizliğinin dozunu eşine çaktırmamak adına Cole, Survivor Series sonrası direkt Britt'i de alıp Lancaster'a dönmüştür. Eşi bunu küçük bir sürpriz, Britt de kısa bir tatil olarak düşünmüştür. Kamera açılır. Kamera odayı yukarıdan çeker. Ay ışığı odaya vururken Britt Baker uyumakta, Adam Cole da mal mal tavanı izlemektedir. Ortama açık camdan duyulan ateş böceklerinin ve dışarıdan havlayan köpeklerin sesi hakimdir.
...
Yatakta dönen Britt, elini eşinin yüzüne atıyor ve gözlerinin açık olduğunu hissediyor.
Britt: Adam? Saat kaç- neden uyanıksın?
Adam'dan ses yok. Öylece tavanı izlemeye devam ediyor. Britt bir süre bekledikten sonra iç çekiyor.
Britt: Mükemmel bir maçtı. Herkes seninle gurur duydu ve- ve asıl istediğin oldu işte. İstediğin şey yeniden 'güreşmek' değil miydi? Yapay, plastik olmayan bir güreş hissini arzulamıyor muydun? Tüm dünya seni izledi bebeğim. Artık uyu... Ayrıca, maçın galibi sizsiniz, unuttun mu?
Cole: Biz. Ben değil.(Sessizce, tavanı izleyerek)
Britt: Yapma Adam. Bunu ciddi bir şekilde diyor olamazsın.
Cole: Böyle planlamamıştım B. Her şey lehimeydi. Ben kazanacaktım. Ayakta kalan ben olacaktım. İzleyen herkes bunun farkındaydı. Payback’i o sahtekardan ben kurtaracaktım…onun oyununa geldim. Bilerek yaptı. Kel o*rospu çocuğu. Hesapladı ve yaptı. Kiminle aşık attığının farkında değil.
Britt iç çekiyor, Cole’un dudaklarına bir öpücük konduruyor ve uykuya dönüyor.
Lancaster, 25 Eylül Pazar, 03.58
Tam gözlerini kapayacakken, dışarıdaki köpeklerin artan gürültüsünden dolayı gözlerini yeniden açıyor Adam Cole. Kısa bir süre bekledikten sonar doğruluyor, yanındaki çekmeceden nadiren ortaya çıkardığı sigara paketini alıyor, içinden bir dal çekip balkona çıkıyor. Balkondaki içi temzlenmemiş küllüğün yanında duran sarı çakmakla sigarasını yakıyor ve gürültüye sebep olan köpekleri izliyor. 4 Köpek, çöp kutusunun yanındaki tabağa bırakılan bir et parçası için birbirlerini yiyorlar. Dakikalar boyunca her köpek farklı şekillerde rakiplerini etten uzaklaştırmaya çalışıyor. Hepsi farklı şekilde, farklı oyunlar oynuyorlar ama en sonunda eti köpeklerden daha sinsi olanı, arkada bekleyip son anda öne atılanı kapıyor, diğerlerini korkutup oradan uzaklaşıyor. Böylece dakikalar boyunca uğraş vermiş, kan dökmüş 3 köpeğin tüm mücadelesi çöpe gidiyor.
Sigarasından uzun bir fırt çekiyor Cole. Bir kısmını çekip, bir kısmını da burnundan dışarı üflüyor. Dişlerini gıcırdatıyor ve düşünüyor. Tam olarak neye sinirli olduğunu çözmeye çalışıyor. Ne de olsa PAYBACK, adına savaş verdiği brand, Survivor Series’in kazananı oldu ve Adam Cole da iki rakibini eledi. Bu iki rakipten biri Nigel olmasına rağmen mutlu olamıyor, kafayı toparlayamıyordu Cole. Goldberg tarafından ihanete uğramanın öfkesinden çok, PAYBACK’in galibiyetine sevinemiyor olmasıydı kafasına takılan. Cole, ayakta kalan son kişi olmak istiyordu. Bencilliğini ve ikiyüzlülüğünün farkına varıyor, bundan vicdan azabı duyuyor ama bunun önüne geçemiyordu.
Sigarayı dudaklarının arasına yerleştirip tüttürmeye başlıyor. Bahsettiği kişi olamadığını yeniden görüyor. Seyircinin gözünde kendine bir imaj çizmişti. Survivor Series gecesi ayakta kalacak, sonrasında Goldberg’ü yollayıp omzunda kemerle seyircinin arasına atlayacak adam. Çünkü güreş, seyirci olmadan var olamaz. En azından Cole bunu iddia etmişti geçmiş promolarında. Ancak seyircinin, hatta PAYBACK’in…Cole lider olmadıktan, başı çekmedikten sonar ne anlamı vardı?
Sadece rakiplerini değil, SS takım arkadaşlarını da oldukça sinsi ve fırsatçı görmeye başlıyordu Cole. Goldberg’ün ne bok olduğu zaten belliydi ama R-Truth, ayakta kalan son adamın da pek bir farkı yoktu Cole için. Bu şirketin kaostan arınmasını istiyordu Cole. Ancak, bu kaostan arınmak için başı çeken kişinin de kendisi olması gerektiğine inanıyordu.
Sigarasını küllüğe basıp söndürüyor ve içeri geçiyor. Kamera kapanıyor.