Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Bilgisayar & Konsol Oyunları
CS2 Tartışma Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 334115" data-attributes="member: 91"><p>Biraz iç dökeceğim şimdi.</p><p></p><p>Calyx yerine Jotta fikrine stratejik açıdan katılıyorum. Çünkü Eternal Fire'ın ilk kez stratejik açıdan bir tehdidi oldu, Calyx her ne kadar standardı bu seviyenin çok çok altında olan bir oyuncu olmasa da bir tehdit oluşturabilmekten CS2 ile çıktı. Çünkü oyunun keskinliği kalktı ve Calyx gibi sürpriz kutu oyuncuların önemi azaldı; en iyi ile en kötü arasındaki fark eskiye göre daha az artık kısaca. Eternal'ın bahsettiğim stratejik tehdidi ise takımda entry / genel agresif rol oynayabilecek üç kişiyi barındırabilme lüksü. Bu üçlü Xanti, Wicadia ve Jotta. Ancak Wicadia ve Jotta'nın aynı anda takımda olmasının bu takıma top 1 göstermeyecek bir defosu var. Takımın oyun zekasının ortalamanın çok gerisinde kalması. Xantares'i herkes aim üzerinden -haklı olarak en çok öne çıkan özelliği çünkü- övüyor ancak bu adamın Game Sense konusunda inanılmaz hafife alındığını düşünüyorum. Xantares evet doğru zamanda aim'i doğru yerde tutabiliyor ama doğru yeri çoğunlukla öngörebilmesinin altında da bu Game Sense yatıyor. Bu ikisini bu kadar iyi harmanlayabilmek istisnai bir durum, dolayısıyla ne Jotta ne Wicadia'dan bu kadar iyi olmasını bekleyemem. Ancak bu halleri de en üst olma konusunda takıma maalesef ki zarar veriyor. Xfloud bu game sense olayını verebilecek birisi ancak o da rol gereği pasif bir oyuncu, takıma gelmesi stratejik tehdidi bozar. Firepower olarak geri kalmayıp T1 seviyede Game Sense verebilecek bir Türk oyuncu piyasada şu an bir tane var. O da yayıncılıktan tekrar profesyonel oyuncu statüsüne döneceğini düşünmediğim İmorr. Yine de onu bu kadroda Wicadia ya da Jotta yerine görmek isterdim. Takımın T2-3 arası dönemlerinde oynadığından hafızalarda nasıl kaldı bilmiyorum ama İmorr'un oynadığı EF'nin en iyi hali bile kadro olarak çok vasat ve gitgelli bir ekipti. Floud, Calyx ve Maj3r gibi üç tane pasif adam aynı anda oynuyordu, oynadığı gibi bir de Floud ve Calyx'ten Firepower bekleniyordu çünkü İmorr takımdaki tek AWP Main oynayabilen adamdı. Ancak İmorr, AWP olduğu kadar Riffler'da oynayabiliyor. Kaldı ki bu Fabre'nin IGL olduğu dönemdeki İmorr'un EF kadrosu, Hardstyle ve Bishop kısımlarını konuşmaya bile gerek yok. İmorr oyuncu olarak bir tık underrated Türkiye sınırlarında, troll kimliğiyle ön planda olduğundan. Bir de Maj3r'in skor katkısı yüzünden eleştirildiğini çok görüyorum, IGL birine göre aşırı düşük olduğunu ve bu kadar eleştiriyi hak ettiğine de katılmamakla birlikte ortada az bir açıklık varsa bile Xantares bunu rahat rahat kapatabiliyor. Maj3r'in bu takıma IGL olarak verdiğini -lurk oynarken arada sapıtsa da:d- verebilecek ikinci bir kişi bence Türkiye tarihinde genel olarak yok. Zaten J3R dışında Türkiye tarihinde direkt IGL olarak hatırlanan birisi de yok hani.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 334115, member: 91"] Biraz iç dökeceğim şimdi. Calyx yerine Jotta fikrine stratejik açıdan katılıyorum. Çünkü Eternal Fire'ın ilk kez stratejik açıdan bir tehdidi oldu, Calyx her ne kadar standardı bu seviyenin çok çok altında olan bir oyuncu olmasa da bir tehdit oluşturabilmekten CS2 ile çıktı. Çünkü oyunun keskinliği kalktı ve Calyx gibi sürpriz kutu oyuncuların önemi azaldı; en iyi ile en kötü arasındaki fark eskiye göre daha az artık kısaca. Eternal'ın bahsettiğim stratejik tehdidi ise takımda entry / genel agresif rol oynayabilecek üç kişiyi barındırabilme lüksü. Bu üçlü Xanti, Wicadia ve Jotta. Ancak Wicadia ve Jotta'nın aynı anda takımda olmasının bu takıma top 1 göstermeyecek bir defosu var. Takımın oyun zekasının ortalamanın çok gerisinde kalması. Xantares'i herkes aim üzerinden -haklı olarak en çok öne çıkan özelliği çünkü- övüyor ancak bu adamın Game Sense konusunda inanılmaz hafife alındığını düşünüyorum. Xantares evet doğru zamanda aim'i doğru yerde tutabiliyor ama doğru yeri çoğunlukla öngörebilmesinin altında da bu Game Sense yatıyor. Bu ikisini bu kadar iyi harmanlayabilmek istisnai bir durum, dolayısıyla ne Jotta ne Wicadia'dan bu kadar iyi olmasını bekleyemem. Ancak bu halleri de en üst olma konusunda takıma maalesef ki zarar veriyor. Xfloud bu game sense olayını verebilecek birisi ancak o da rol gereği pasif bir oyuncu, takıma gelmesi stratejik tehdidi bozar. Firepower olarak geri kalmayıp T1 seviyede Game Sense verebilecek bir Türk oyuncu piyasada şu an bir tane var. O da yayıncılıktan tekrar profesyonel oyuncu statüsüne döneceğini düşünmediğim İmorr. Yine de onu bu kadroda Wicadia ya da Jotta yerine görmek isterdim. Takımın T2-3 arası dönemlerinde oynadığından hafızalarda nasıl kaldı bilmiyorum ama İmorr'un oynadığı EF'nin en iyi hali bile kadro olarak çok vasat ve gitgelli bir ekipti. Floud, Calyx ve Maj3r gibi üç tane pasif adam aynı anda oynuyordu, oynadığı gibi bir de Floud ve Calyx'ten Firepower bekleniyordu çünkü İmorr takımdaki tek AWP Main oynayabilen adamdı. Ancak İmorr, AWP olduğu kadar Riffler'da oynayabiliyor. Kaldı ki bu Fabre'nin IGL olduğu dönemdeki İmorr'un EF kadrosu, Hardstyle ve Bishop kısımlarını konuşmaya bile gerek yok. İmorr oyuncu olarak bir tık underrated Türkiye sınırlarında, troll kimliğiyle ön planda olduğundan. Bir de Maj3r'in skor katkısı yüzünden eleştirildiğini çok görüyorum, IGL birine göre aşırı düşük olduğunu ve bu kadar eleştiriyi hak ettiğine de katılmamakla birlikte ortada az bir açıklık varsa bile Xantares bunu rahat rahat kapatabiliyor. Maj3r'in bu takıma IGL olarak verdiğini -lurk oynarken arada sapıtsa da:d- verebilecek ikinci bir kişi bence Türkiye tarihinde genel olarak yok. Zaten J3R dışında Türkiye tarihinde direkt IGL olarak hatırlanan birisi de yok hani. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Bilgisayar & Konsol Oyunları
CS2 Tartışma Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol