Lillard Yuvadan Ayrılıyor

çorbacıda matiz buhranlar

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Shawn Michaels

Hala çözümü yok.

Dalga dümen bi yana, bu hamle Bucks'ı illa ilerletti de... Sırf Giannis'in kafasındaki ayrılık fikirlerini söndürmek için bile yapılabilecek bi hamle ama acayip yükselinecek bi hamle değil bence bu. Guard kanat savunması rezil halde şu an. Middleton'dan sağlıklı kalıp eskiye dönmesini ve Jae Crowder'ın dirilmesini mi beklicen neyi beklicen yani? Lillard hocayı severiz ederiz de bubbledan beri yadsınamayacak bir sakatlık gerçeği var bu adamın. Bakıcaz, konuşucaz, tartışıcaz...

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
50
Beğeni sayısı
746
PG Nakit
250
Suns Ayton'ı kitleyip Nassir Little'ı çözmüş. Sezon ortası Goodwin-Okogie-Little'lı beş 20-0 streak yapar mesela. Billups hocanın locasından koltuk almayı çok istiyoruz da umarım Ayton çok takılmaz oralarda. Camara'yı izleyip yorumlayacağız. Jrue'nun da 2 gün önce Buck olarak emekli olmak istiyorum diyip itelenmesi üzdü. Portland yılların front office fiyaskolarıyla yine fena çıkmamış, Suns net W. Bucks-Heat çekişmesinin içine Dame'in girmesi tatlı oldu ama. Çer çöp için assetlerini harcamayan Pat Riley baba büyüklüğü deriz. Dame de sezon ortası takas ister.

ajkoy2j

bana kitap al
Konular
2
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Styles
Acayip ya, delirdim gorunce. Giannis'in yanina nokta atisi ekleme, bir tane de guard savunmacisi cozseler on numara is. Suns kotu kotu yapti yalniz kendini Ayton'i gondererek. Cok saglam drama donecek o tarafta.

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Bence takasın en karlı takımı Suns oldu. Derinlik ihtiyaçları vardı, kalitesi tartışmaya açık şekilde derinliği arttırdılar. Nurkic ne kadar sağlıklı kalır tabi büyük soru işareti ama Little ve Allen iyi eklemeler.

Bucks cephesi büyük ihtimalle Giannis'i tutabilmek için böyle bi olaya girişti. Ben teoride Lillard - Pat - Middleton - Anteto - Lopez beşinin çalışacağını düşünmüyorum. Ve özellikle 35lik Lopez'e bu kadar kalçayı dayamayı da mantıklı görmüyorum. Jrue skor volatiletesi düşük kalabilse de bence bu tip bir takım için daha verimli bir pg oluyordu. Lillard sakatlanmayı bırakıp top oynarsa bi şeyler belki olur, aksi takdirde bum.

Blazers kurtulmak istedi, gayet iyi kurtuldular bence. Şimdi Holiday'i de çevirirler bir şeylere (ki zaten hemen pazarı kızışmış onun da) sonrasında Ayton'la delirmeceler.

En azından Miami'ye gidicem diye zırlayan bir adama yenik düşmediği için buradan Portland camiasını ve yöneticilerini kutluyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: