Yeşil Sol Parti'nin İsmi Değişti

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Terörist olduklarını değiştirmiyor. Benim oturduğum semtte çok fazla varlar, bir gün taşkınlık olursa şehadet getirip üstüne bomba isteyen şehitlerimiz gibi semte bomba isteyeceğim. Vatan kurtulsun.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Kaba eti yiyen bi’ delikanlı Birleşik Krallık’ın herhangi bir ülkesinde IRA partisi açıp meclise soksa ya? Kan alırlar adamdan.

Solumuzun kendini terörle aynı saflara çekmek için çırpınması bu ülkede bir şeylerin başından beri oturmayan bir şeylerin olduğunu gösteriyor.

deathcrushh

sadece özgürlük
Konular
25
Beğeni sayısı
86
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Parti kendi içindeki Kürt milliyetçilerini tasfiye etmediği sürece pek bir şey değişmeyecek. Ama şimdi eğri oturalım doğru konuşalım seçimden sonra YSP seçim faturasını birilerine kesti. 2 hafta önce kongre sürecinde oldukları için bir akrabam aracılığıyla çalıştaylarına katıldım. Delegeler partinin başındakileri öyle topa tuttu ki şok geçirdim. Seçimde neden bu kadar düşük oy aldıklarını ve KK'ye destek verdiklerini tam 7 saat konuştular. Bu yıl CHP, DEVA İYİ Parti'inin birkaç kongresine katıldım fakat delegelerin parti yöneticilerine bu kadar sert konuştuğunu daha önce görmemiştim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: