RPG Artık Yalnız Değiliz


The Lunatic Fringe

capocannoniere
Katılım
2 Tem 2023
Konular
961
Mesajlar
7,115
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
1,765
Konum
Compton
RPG Karakteri
Ilja Dragunov
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Rikishi-WWE.png


Rikishi'yi evinde dün akşam Antalya'da gerçekleşen Survivor Series şovundaki Rikishi vs. Jey Uso maçını izlerken görüyoruz. Her ne kadar kazandığına mutlu olsa da içinde hala bir suçluluk hissediyor.
BİTİR İŞİMİ RIKISHI! İSTEDİĞİN BU DEĞİL MİYDİ? BİR ERKEK DEĞİL MİSİN? ÜSTÜME YAT VE BİTİR!​
Sen... Sen main event olmuşsun. Çok taşşaklı bir main event.​

Rikishi televizyonu kapatıyor.

Rikishi:
Vay be.. Seni her ne kadar yenmiş olsam da neredeyse beni alt ediyordun Joshua. Orada gerçekten bir an artık beni sonunda kabul ettiğini düşünüp bilinçli şekilde bana tuş olacağını düşündüm. Bunu şu an yapmasan bile bir gün yapacaksın ama hala benimle sidik yarıştırmaya çalışıyorsun kid.

Rikishi duraksıyor iç çekerek.

Rikishi:
Az önce Joseph'in PGW ile sözleşme imzaladığını öğrendim. Yoksa onu da mı benden çalacaksın? Benle nasıl bağını kopardıysan onun bağını da mı benden koparacaksın Joshua? Eğer istediğin şey buysa durma devam et. Çünkü sen benden kimi çalarsan çal eninde sonunda başarısız olacaksın. Bu ne yazık ki senin kaderin oğlum. Beni alt etmek için daha çok çalışman lazım kid. Hem Joseph senin gibi hain bir evlat değil o senin gibi babasını bırakıp uzaklaşmaz. Aramızdaki sorun neyse benle efendi gibi konuşur çözer senin gibi arabasına atlayıp gitmez. Demek ki bu mevzu artık sen ve benim aramda geçecek bir mevzu olmaktan çıktı. Artık sen, ben, ve Joseph bu işi halledip kendi yollarımıza dağılacağız ve tabii ki o da benim galibiyetim ile.

Rikishi oturduğu yerden kalkıp alandan ayrılıyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: