Girişte Jey Uso var. Jey oldukça sinirli. Ona parmak işareti yapan fanı itiyor. Ringe giriyor ve konuşmaya başlar.
Jey Uso: Evet dostlar yarını hiç yaşanmamış sayarak konuşmaya başlıyorum. Bildiğiniz üzere yapmamam gereken birşey yaparak ona merhamet gösterdim. Her ne kadar bu kararımdan dönmeye çalışsamda elimde patladı. Gece eve geldiğimde ailemin yüzüne bakamadım. Eve gelip maçı bir kez daha izledim ve spikerin bir lafı dikkatimi. Spiker onu Abuzer Kömürcü olarak beni ise Erdal Kömürcü olarak nitelendirdi. Siz gerizekalılara hatırlatmak isterim ki o hikayenin sonu evlattan yana bitti. O şişko şuan herşeyin bittiğini sanıyor ama bilmiyor ki herşey yeni başladı. Artık onun için güneş doğmayacak,geceler olmayacak. Yaşattıklarım yüzünden ''keşke o gece kondom kullansaydım'' diyecek. Sözlerim çoğu kişiye komik gelebilir ama iyi izleyin andavallar şimdi hayatınızın şokunu yaşıyacaksınız. Ben şu ifademi yinelemek istiyorum; Ben sadece o adamı değil bana inanmıyanları da yenicem. Çok konuştuğumun farkındayım ama artık onun konuşma vakti geldi. BEYLER BAYANLAR İŞTE KARŞINIZDA...
Son düzenleme: