- Konular
- 1,806
- Beğeni sayısı
- 1,594
- PG Nakit
- 390
- RPG Karakteri
- Goldberg
- Favori Güreşçi
- Mark Henry
Invasion çalıyor ve kendi mağlup olsa da brandi Survivor Series'ten başarıyla çıkan Goldberg ringe geliyor.
Bill Goldberg: "Payback Grand Wrestling"e hepiniz hoş geldiniz!
Seyirciden yoğun tepki olsa da Goldberg hiç oralı olmuyor.
Bill Goldberg: Bundan böyle PGW'de yeni dönem başlıyor. Yeni yüzler, yeni olaylar ve yeni kurallar. Bizi çok büyük şeyler bekliyor. Tabi soyunma odasında bu değişime önderlik edecek, gençlere yol gösterecek bir abi ihtiyacı var ve o kişi de ben oluyorum. Yeni dönemin başrolü tıpkı eskisi gibi ben olacağım. Omzumda bir kemerin olması veya olmaması bu gerçeği değiştirmeyecek, kemer konusuna da sonra değineceğim. Öncelikle Mayhem'in son kemer koruma maçında bir tane delinin maça dalıp şirketin sembollerinden birini yakması gibi gariplikler PGW'in yeni döneminde asla olmayacak. Ha tabi bir sapığın taşıdığı kemerin bir deli tarafından yakılması pek de şaşırtmadı. PGW'in yeni döneminde kemerleri tıpkı benim gibi nitelikli güreşçiler taşıyacak, bundan emin olabilirsiniz. Survivor Series'in yenilen tarafının bozguncuları da asla ve asla taşkınlık çıkaramayacak çünkü buna da izin vermeyeceğim. Herkes huzur içinde işine bakacak, huzuru bozan herkes de karşısında beni bulacak.
Bill Goldberg: Dün gece takımım kazansa da yenilen kişilerden biri bendim. Evet, kemerimi Will Ospreay denen melek yüzlü şeytana kaybetmiş olabilirim ama bu kemeri benden hileyle aldığını herkes biliyor ve PGW'in yeni adil rejiminde bunun asla cezasız kalmayacağını da söylemeliyim. İyi bir çocuk olmaya çalıştığını zannediyordum. Akıl hocan William Regal'i bir kez daha hayal kırıklığına uğrattın. Önce hileyle hak etmediğin bir şeye sırf kendi hırsın için sahip oldun, sonra da evin üçe karşı bir dövüşmeye çalışırken oraya gelmeye bile tenezzül etmeyip brandini yalnız bıraktın. Sahi kemeri kazandıktan sonra nereye gittin Will? Hangi barda eğlenmeye gittin? Mayhem yok olurken, akıl hocan William Regal dayak yerken sen neredeydin Will? Mayhem kaybederken sen kazandın ve kendinden başka hiç kimse umrunda olmadı. Ben ise yenilmeme rağmen takımımın yanında dimdik ayakta durdum. Bu hikayenin kötüsü olarak her zaman herkes beni gördü ama sen çok mu iyisin Will Ospreay? Bu hikayenin kötüsü sonuna kadar ekibi için çarpışırken bu hikayenin iyisi sadece kendisi için savaşıp kendinden başka herkesi ateşe atıyor. Kim kötü, kim iyi? Bunu herkesin vicdanına bırakıyorum. Ama unutma ki Will Ospreay, sen artık deplasmandasın. Bu hilelerini, bizans oyunlarını artık rahat rahat yapamayacaksın. Bir daha meydanı eskisi gibi boş bulamayacaksın. Bu işin adil bir rövanşı olacak ve o rövanşı da ben kolayca alacağım.
Bill Goldberg: Ve Adam Cole, sanırım bir açıklama bekliyorsun. Üzgünüm Adam, sana yanlışlıkla Spear yaptım. Üzgünüm Adam, senin kemiklerini az kalsın kırıyordum. Üzgünüm Adam; senin o ya*şak ya*şak tavırlarına rağmen, ortada hiçbir şey yokken kendini kaptan yerine koymana rağmen, herkesin savaşında başrol olma hırsıyla gözünün dönmesine rağmen özür diliyorum senden. Özür diliyorum Adam senden. Zaten ben de hiç zevk almadım sana attığım Spear'dan. Keşke takım arkadaşı olmasaydık da sana sadece Spear değil, Jackhammer da yapsaydım, O AĞZINI YÜZÜNÜ DAĞITSAYDIM! (seyirci yuhalamaya başlıyor.) Senden nefret ediyorum Adam. O ya*şak ya*şak bay bay deyişinden de nefret ediyorum, 150 boyunda bir cüce olmana rağmen kendini güreşçi sanmandan da nefret ediyorum, eşşeğe benzeyen o suratından sakalından da nefret ediyorum, bu şirkete geldiğin ilk günden beri senden nefret ediyorum ve seni zevkine de olsa paramparça etmek istiyorum. Artık ortada bir savaş yok, seni yok etmemi engelleyecek hiçbir durum yok. O yüzden Adam Cole, YOU'RE NEXT!
Goldberg mikrofonu atıyor ve ringden çıkıyor. Seyirci ona deli gibi küfrederken o hiç oralı olmadan arka alana doğru ilerliyor.