- Konular
- 211
- Beğeni sayısı
- 1,115
- PG Nakit
- 30
- RPG Karakteri
- John Morrison
- Favori Güreşçi
- Lexi Luna
Kameralar açılıyor ve John Morrison'u terkedilmiş bir evin önünde görüyoruz. John'un buraya geldiğiyle ilgili hiçbir fikri yoktur.
"Burası neresi am*na koyayım?"
Yerdeki kanlı ayak izlerini görür ve ufak tırsar ama bu ona engel olamaz ve ayak izlerini takip etmeye başlar.
Ayak izlerini takip ederken 4 bir yanından sesler duymaya başlar. Seslere anlam veremez ve evin kapısına doğru gider. Kapının koluna elini attığı sırada kapının tepesinde bir yazı belirir.
"SENİ BEKLİYORDUK"
John, olanlara halen anlam verememektedir. Kapıyı açar ve içeri girer. Işıkları açar ve tam o sırada kapı birden kapanır. Işıklar kapanır ve sadece bir ışık belirir. O ışığın geldiği yerde tünele benzer bir şey vardı
John, tünele doğru yürür ve duyduğu sesler biraz daha netleşir.
"Burası neresi am*na koyayım?"
Yerdeki kanlı ayak izlerini görür ve ufak tırsar ama bu ona engel olamaz ve ayak izlerini takip etmeye başlar.
Ayak izlerini takip ederken 4 bir yanından sesler duymaya başlar. Seslere anlam veremez ve evin kapısına doğru gider. Kapının koluna elini attığı sırada kapının tepesinde bir yazı belirir.
"SENİ BEKLİYORDUK"
John, olanlara halen anlam verememektedir. Kapıyı açar ve içeri girer. Işıkları açar ve tam o sırada kapı birden kapanır. Işıklar kapanır ve sadece bir ışık belirir. O ışığın geldiği yerde tünele benzer bir şey vardı
John, tünele doğru yürür ve duyduğu sesler biraz daha netleşir.
Morrison köşeye yöneliyor hemen, arkasındaki rakibe baktı.. SIÇRADI VE STARSHIP PAIN'I VURDU! STARSHIP PAIN'I VURDU VE TUŞ! 1......2......
John Morrison: 1, 2 ve 3... Hakemin zemine vurması gereken tek bir rakam kalmıştı. Fakat bazen imkansız diyebileceğin şeyler bile gerçek olabiliyor.
Morrison, yürümeye devam ederken sesleri bir anda anlamaya ve o anları duvarlarda görmeye başlar.
John Morrison: Haddini aşmaya başladın Ali. Sınırları aşmaya başladın.
Alberto, ringin içine keklik gibi düşen John Morrison'ın başına üşüşüyor ve... CROSS ARMBREAKER! MORRISON ACI İÇİNDE BAĞIRIRKEN DIŞARIDAKİ ALEXA BLISS GURURLU ŞEKİLDE İZLİYOR! Morrison'ın bir süre sonra dayanacak gücü kalmıyor ve elini vurmaya başlıyor.
John Morrison: Senin dokunduğun yerde- *Morrison konuşurken görevlinin dokunduğu yerden dolayı canı acıyor* Senin elinin ayarını s*keyim.
John Morrison inanılmaz bir galibiyet alıyor ve maç sonu Venis ile çok etkileyici bir kutlama düzenliyorlar. Dansa spiker masasındaki Booker T'de katılıyor. Dans bittikten sonra The Sex ekibi asıl hedeflerinin MAYHEM'de olacak olan TTC contenderlık maçı olduğunun da altını çizmeyi ihmal etmiyorlar.
Ardından kenardaki Fletcher'a tag veriyor ve Morrison'ı sırtlıyor! Fireman's Carry için! Fletcher'da köşeye çıktı ve Roundhouse Kick! Bu bir takım finisherı! Venis öylece izliyor olanları. Hiç müdahale etmeyecek! Aussie Open'dan Fletcher tuşa gidiyor: 1..............2.............3
Ardından yerde yatan isimlerden John Morrison'a da CORIOLIS yapıyorlar. Ama Morrison ayağının üstüne kötü düşüyor.
MORRISON KAFASINI AŞAĞI DOĞRU TERS ŞEKİLDE VERİP KOLUNU UZATIYOR, BU SIRADA SAMI VE SILAS ONUN BACAKLARINDAN TUTUYORLAR! VE VENIS ELİNİ UZATIYOR! TUTUYOR! SAMI VE SILAS, JOMO'YU TUTARKEN JOMO VENIS'I YUKARI ÇEKİYOR!
Morrison, anılarını izlerken duygulanmaya başlar.
"EN DİPTEN GELDİN, JOHN."
"EN DİPTEN GELDİN, JOHN."
HAYIR! JOHN HAVAYA DOĞRU ZIPLIYOR! GENE BLASTER BAŞARISIZ! YOTA ARKASINI DÖNDÜĞÜNDE JOHN'DAN CLOTHESLINE! YOTA AYAĞA KALKIYOR VE BİR CLOTHESLINE DAHA! YOTA DÜŞÜK TEMPOYLA BİR DAHA AYAĞA KALKIYOR VE BU SEFER DE CALF KICK! JOHN'DAN BİR COMEBACK! JOHN YERDE UZANAN RAKİBİNİ SAÇINDAN ÇEKEREK OTURUR POZİSYONA GETİRDİKTEN SONRA, YOTA'NIN KARŞISINDA KALAN İPLERE DOĞRU KOŞMAYA BAŞLIYOR. İPLERDEN SEKİYOR VE RUNNİNG KNEE SMASH! YETMEDİ, YOTA'YI BİR KOLU BİR BACAĞINDAN TUTARAK KÖŞEYE DOĞRU SÜRÜKLÜYOR. İKİ ELİYLE İPİ TUTTUKTAN SONRA STARSHIP PAIN'İ YAPIYOR! OLDU! BAŞARILI! HEMEN TUŞ! HAKEM SAYIYOR. 1... YOTA ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR. 2... ELİNİ İPE DOĞRU ATIYOR!
3!
YOTA İPE YETİŞEMEDİ! BİTTİ!
BU KARŞILAŞMA BİR SON BULUYOR! PGW'NUN BAŞINDAN BERİ BİR SERİ OLUŞTURAN YOTA TSUJI'NİN SERİSİ BURADA BİR SON BULUYOR! MAÇI KAZANAN JOHN MORRISON!
Jomo ayağını koyuyor. Lee'nin sırtı haşat oluyor. Jomo hemen onu köşeye çekiyor. Ayağa kalkıyor. END OF THE WORLD! Tuşa gidiyor. 1....2....
3!
Kazanan: John Morrison
John Morrison maçı kazanıyor.
Bu sırada Cena ringe giren Comptonlılar ile mücadele ediyor derken seyircilerin arasından iki ayrı adam çıkıyor! BUNLAR JEFF HARDY VE JOHN MORRISON! Cena'ya yardım için buradalar!
ARDINDAN JOMO HİÇ BEKLEMEDEN STARSHIP PAIN! CENA HAKEMİ TUTUYOR VE RİNGE ATIYOR! JOMO TUŞA GİDİYOR! 1....................2....................
OLMUYOR! TÜM ARENA ŞOKTA! MAYHEM TAYFA ŞOKTA! TELEVİZYONU BAŞINDAKİ SEYİRCİLER ŞOKTA! DANIELS ATIYOR! ŞAKA GİBİ! DANIELS ATIYOR! JOMO KAFAYI YEMEK ÜZERE!
John Morrison: SURVİVOR SERİES'İN TARTIŞMASIZ KAZANANI MAYHEM'DİR. BU DA NOKTA!
HAYIR! JOMO YİNE ÇEKİLİYOR VE GOLDBERG SPEAR'I ADAM COLE'A GEÇİRİYOR! MIZRAK GİBİ COLE'UN KARNINA SAPLANIYOR RESMEN! GOLDBERG DAHA NE OLDUĞUNU ANLAYAMADAN JOMO'DAN STOMP! ARDINDAN HEMEN YERDE KIVRANAN COLE'UN ÜSTÜNE YATIP TUŞA GİDİYOR! 1.....................2.....................
Elenen: Adam Cole Eleyen: John Morrison
Scott Steiner: SEN NELER YAPIYORSUN AMMMMMMINA KOYAYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
JOMO O SIRADA KENARA ÇIKMIŞ BİLE! GOLDBERG YERDE ÖLÜ GİBİ! STARSHIP PAIN!!! JOMO TUŞA GİDİYOR! TÜM ARENA BİRLİKTE SAYIYOR! 1..........................2...............................
3!
Elenen: Goldberg Eleyen: John Morrison
JOMO İMKANSIZI BAŞARIYOR! SAYI ÜSTÜNLÜĞÜNE RAĞMEN DURUMA BİRE BİR KONUMUNA GETİRİYOR! FAKAT HALİ YOK RESMEN! AYAKTA DURAMIYOR BİLE!
JOMO AĞLAYACAK ARTIK RESMEN!
LITTLE JIMMY! TRUTH TUŞA GİDİYOR! TRUTH İŞİ BİTİRMEK İÇİN TUŞA GİDİYOR! 1.......................2........................
3!
Kazanan: Team PAYBACK Sole Survivor: R-Truth
PAYBACK KAZANIYOR! PAYBACK KAZANIYOR! PAYBACK SAVAŞI KAZANIYOR! MAYHEM RESMİ OLARAK ARTIK YOK!
John, tünelin sonun gelir ve bir kapı belirir. Kapıyı yavaşça açan JoMo kimseyi göremez.
"SONUNDA GELDİN."
"SENDE BÜYÜK IŞIK GÖRMÜŞTÜM..."
"BAŞARMALIYDIN..."
"KİMSİN SEN? KENDİNİ GÖSTER KORKAK!"
Karanlıktan bir sima belirir.
Bu isim William Regal!
"PATRON? AAHH, TANRIYA ŞÜKÜR SENİ KAYBETTİĞİMİZİ SANDIM."
JoMo, Regal'e kollarını açarak koşar ve sarılır. Ama JoMo, Regal'in içinden geçer.
"BEN YOKUM ARTIK EVLAT, HATIRLAMIYOR MUSUN? HER ŞEYİMİZİ, EVİMİZİ, MAYHEM'İ KAYBETTİK."
"P-patron, ben elimden geleni yaptım, tanrı şahidim olsun her şeyi denedim. Evimizi korumak için kanımın son damlasına kadar savaştım. Başaramadım patron, affet beni."
"BİLİYORUM EVLAT, BİLİYORUM... HER ŞEYE RAĞMEN BEN SENDEN RAZIYIM..."
Regal, karanlıkların içine doğru çekilir. John, "PATRON, GİTMEE..." diye bağırır ama Regal, karanlığın içine gömülür ve yok olur.
Tam yok olduğu sırada duvarda kanlı bir yazı belirir.
JOHNNY MAYHEM
John, kabustan uyanır ve sağını solunu kontrol eder. Nefes nefese kalmış halde bütün odayı kontrol eder. Hiçbir şey bulamayınca elini yüzünü yıkar ve aynaya bakar. Aynada her zaman gördüğümüzden daha farklı bir John vardır. Sinirli, kaşları çatık, intikam isteyen bir John vardır aynada. John, "Zamanı geldi" der aynaya bakarak. John'un yatağa geçip yorganı üstüne çekmesiyle kameralar kapanır.
"SONUNDA GELDİN."
"SENDE BÜYÜK IŞIK GÖRMÜŞTÜM..."
"BAŞARMALIYDIN..."
"KİMSİN SEN? KENDİNİ GÖSTER KORKAK!"
Karanlıktan bir sima belirir.
Bu isim William Regal!
"PATRON? AAHH, TANRIYA ŞÜKÜR SENİ KAYBETTİĞİMİZİ SANDIM."
JoMo, Regal'e kollarını açarak koşar ve sarılır. Ama JoMo, Regal'in içinden geçer.
"BEN YOKUM ARTIK EVLAT, HATIRLAMIYOR MUSUN? HER ŞEYİMİZİ, EVİMİZİ, MAYHEM'İ KAYBETTİK."
"P-patron, ben elimden geleni yaptım, tanrı şahidim olsun her şeyi denedim. Evimizi korumak için kanımın son damlasına kadar savaştım. Başaramadım patron, affet beni."
"BİLİYORUM EVLAT, BİLİYORUM... HER ŞEYE RAĞMEN BEN SENDEN RAZIYIM..."
Regal, karanlıkların içine doğru çekilir. John, "PATRON, GİTMEE..." diye bağırır ama Regal, karanlığın içine gömülür ve yok olur.
Tam yok olduğu sırada duvarda kanlı bir yazı belirir.
JOHNNY MAYHEM
John, kabustan uyanır ve sağını solunu kontrol eder. Nefes nefese kalmış halde bütün odayı kontrol eder. Hiçbir şey bulamayınca elini yüzünü yıkar ve aynaya bakar. Aynada her zaman gördüğümüzden daha farklı bir John vardır. Sinirli, kaşları çatık, intikam isteyen bir John vardır aynada. John, "Zamanı geldi" der aynaya bakarak. John'un yatağa geçip yorganı üstüne çekmesiyle kameralar kapanır.