Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FOX'ta yayınlandığı dönemler ülkede çok popülerdi. Sınıfta herkes izliyordu hatta izlemeyenle dalga geçiliyordu. (Sonra izleyenle dalga geçilmeye başlandı lol.) Mahallede bi arkadaşın evinde svr 2009 oynuyorduk ondan sonra da merak edip izlemeye başlamıştık. Benim başladığım dönemde CM Punk vs Jeff Hardy feudu vardı.
FOX'ta yayınlandığı dönemler ülkede çok popülerdi. Sınıfta herkes izliyordu hatta izlemeyenle dalga geçiliyordu. Benim başladığım dönemde CM Punk vs Jeff Hardy feudu vardı.
Sitedeki arkadaşlarım izliyorlardı onların konuşmalarından haberim oldu. Bir gün konuşurlarken o gece WrestleMania 26 olduğunu söylediler ve o gece toplanıp izledik.
FOX TV'de ilk tanıtımını görmüştüm. Bebeyken heyecanla izlediğim Flash TV'de ki Nitro yayınları geldi aklıma. O hevesle geçtim başına. Hatta Goldberg, Kevin Nash göreceğim sanıyordum. Sonradan öğrenmeye başladık.