Güreş İzlemeye Nasıl Başladınız?

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Vallahi ilk izlediğim zamanı hatırlayıiım çocuktum allahi tek o var bende. Abim izletmişti. Öyle ilk tanıştım sonra yutuptan baka baka...

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Konular
7
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
FOX'ta yayınlandığı dönemler ülkede çok popülerdi. Sınıfta herkes izliyordu hatta izlemeyenle dalga geçiliyordu. (Sonra izleyenle dalga geçilmeye başlandı lol.) Mahallede bi arkadaşın evinde svr 2009 oynuyorduk ondan sonra da merak edip izlemeye başlamıştık. Benim başladığım dönemde CM Punk vs Jeff Hardy feudu vardı.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Malum foruma futbol tartışmak için girmiştim ama Tarçın sayesinde başladık düzenli izlemeye. Önceden de izlediğim olmuştu 3 5 kez.

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,986
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Zamanında herkes gibi izlemenin dışında, yıllar önce bir akrabam sayesinde Stardom'a başlamıştım. Uzun süre bana Stardom World de sağlamıştı kral.

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
537
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Sitedeki arkadaşlarım izliyorlardı onların konuşmalarından haberim oldu. Bir gün konuşurlarken o gece WrestleMania 26 olduğunu söylediler ve o gece toplanıp izledik.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,278
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
FOX TV'de ilk tanıtımını görmüştüm. Bebeyken heyecanla izlediğim Flash TV'de ki Nitro yayınları geldi aklıma. O hevesle geçtim başına. Hatta Goldberg, Kevin Nash göreceğim sanıyordum. Sonradan öğrenmeye başladık.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: