Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Ah Oh Sesleri Duyulur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Deathmatch Classic" data-source="post: 94934" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: center"><em>Ve Adam Page ringe gelir. </em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]OM0ilkux9_M[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2335[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Page ringe doğru hüzünlü bir şekilde yürürken nameplate’ini görürüz;</em></p> <p style="text-align: center"><strong>‘Yedinci Birasını Tekte Attı’</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>‘HANGMAN’ ADAM PAGE</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2339[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Mikrofonu eline alıyor ve bir miktar seyirciyi süzüyor, yüzünden hayal kırıklığını net bir şekilde anlayabiliyoruz.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam Page:</strong> Biliyorum. Pek çoğunuzu hayal kırıklığına uğrattım. Fakat inanın bana bu birilerini ilk yüzüstü bırakışım değil. Yine de her seferinde daha da acıtıyor. Buraya şarjörümde kalan birkaç mermi ile birlikte yepyeni bir sayfa açmak için gelmiştim ve elimdeki o son mermilerden birini kendime sıktım. Ve yine, yeni ve yeniden, yanımda bir kişiyi daha götürerek. Yakın bir zamanda sevdiğim kadın bana, çevremde bulunan herkesi kendimle birlikte aşağıya çektiğimi söylemişti. İronik, Survivor Series'te bu bok yine oldu ama bu kez benim lehime. Bu kez kendimle birlikte Batista'yı da çektim. Umarım bunu izliyorsundur Amanda, yine haklı çıktın s*ktiğimin k*ltağı. (ani gelen küfür karşısında seyircilerden karışık tepkiler gelir). OOHH SÜRPRİZ! ADAM PAGE YİNE SARHOŞ!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2337[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Stage’e doğru dönerek arka alandakilere hitap etmeye başlar</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam Page:</strong> Jim Cornette, William Regal, ölmediyse Vince McMahon, ya da bu s*ktiğimin şirketini her kim yönetiyorsa. Alkol poliçeniz nedir bilmiyorum ama inanın bana şu an bu s*kimde bile değil. Bu teptiğim ilk kariyer fırsatı değil son da olmayacak</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Seyirciye dönük bir şekilde Turnbuckle’a yaslanarak konuşmasına devam eder. </em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam Page:</strong> Aslına bakarsanız düşünce akışımın kontrolünü kaybetmek üzereyim ve arka alanı sinirlendirecek kelimeler sarf edebilirim. Yanlış anlamayın delirmiyorum. Belki de önceki hayatımda delirmişimdir. Bilemiyorum. Fakat ben ‘Hangman’ Adam Page, henüz ne olduğumu çözemiyorum. İyi miyim, kötü müyüm? Kötü şeyler yapmış iyi biri miyim, yoksa iyi şeyler yapmaya çalışan kötü biri miyim, emin olamıyorum. Kendime zarar veriyorum, daha da kötüsü sevdiklerime zarar veriyorum ve tüm bu yediğim boklar beni buraya her şeyimi kaybetmiş bir halde getirdi. Buraya yeni arkadaşlar edinmeye gelmedim, çünkü tüm arkadaşlarım benim için öldü, sevdiğim diğer herkes ile birlikte. Güven duygumu kaybettim. Eğer bir erkek her şeyini kaybetmişse, dövüşmekten başka çaresi kalmaz ve salgıladığı tek hormon adrenalindir. Ben güneyde büyüdüm, bu bana doğuştan verildi. Survivor Series’ten sonra emin olduğum tek şey elimde kallavi bir kavga olduğu. Tam da istediğim gibi. Eğer Batista taşşaklarını Hollywood’da kaybetmediyse, bir hayli eğleneceğiz. Herkesin bir amaç uğruna birbirini s*ktiği 5’e 5 bir meydan muharebesini, çok yanlış kişiyle kişisele çevirdin. Çünkü ben ne MAYHEM için ne PAYBACK için ne de herhangi bir kemer için oradaydım. Ben kaybolmuş ve kaybetmiş biriyim ve sadece kaybettiklerimi geri kazanmak için buradayım. Bulabilmem için bana çok sert vurmalısın. O kadar sert vur ki kalkıp karşılık vermem için bir sebebim olsun. Tıpkı Survivor Series’te olduğu gibi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ve unutma, eğer güneyde bir meczuptan kurtulmak istiyorsan onu çifteyle vurmak zorundasın.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Page herhangi bir aksiyon yaratmadan mikrofonu bırakıp zigzaglar çizerek arka alana geri döner.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deathmatch Classic, post: 94934, member: 3"] [CENTER][I]Ve Adam Page ringe gelir. [/I] [MEDIA=youtube]OM0ilkux9_M[/MEDIA] [ATTACH type="full" alt="Screen-Shot-2022-10-18-at-10.22.40-PM.jpg"]2335[/ATTACH] [I]Page ringe doğru hüzünlü bir şekilde yürürken nameplate’ini görürüz;[/I] [B]‘Yedinci Birasını Tekte Attı’ ‘HANGMAN’ ADAM PAGE[/B] [ATTACH type="full" alt="intro-import.jpg"]2339[/ATTACH] [I]Mikrofonu eline alıyor ve bir miktar seyirciyi süzüyor, yüzünden hayal kırıklığını net bir şekilde anlayabiliyoruz.[/I] [B]Adam Page:[/B] Biliyorum. Pek çoğunuzu hayal kırıklığına uğrattım. Fakat inanın bana bu birilerini ilk yüzüstü bırakışım değil. Yine de her seferinde daha da acıtıyor. Buraya şarjörümde kalan birkaç mermi ile birlikte yepyeni bir sayfa açmak için gelmiştim ve elimdeki o son mermilerden birini kendime sıktım. Ve yine, yeni ve yeniden, yanımda bir kişiyi daha götürerek. Yakın bir zamanda sevdiğim kadın bana, çevremde bulunan herkesi kendimle birlikte aşağıya çektiğimi söylemişti. İronik, Survivor Series'te bu bok yine oldu ama bu kez benim lehime. Bu kez kendimle birlikte Batista'yı da çektim. Umarım bunu izliyorsundur Amanda, yine haklı çıktın s*ktiğimin k*ltağı. (ani gelen küfür karşısında seyircilerden karışık tepkiler gelir). OOHH SÜRPRİZ! ADAM PAGE YİNE SARHOŞ! [ATTACH type="full" alt="hangaew.png"]2337[/ATTACH] [I]Stage’e doğru dönerek arka alandakilere hitap etmeye başlar[/I] [B]Adam Page:[/B] Jim Cornette, William Regal, ölmediyse Vince McMahon, ya da bu s*ktiğimin şirketini her kim yönetiyorsa. Alkol poliçeniz nedir bilmiyorum ama inanın bana şu an bu s*kimde bile değil. Bu teptiğim ilk kariyer fırsatı değil son da olmayacak [I]Seyirciye dönük bir şekilde Turnbuckle’a yaslanarak konuşmasına devam eder. [/I] [B]Adam Page:[/B] Aslına bakarsanız düşünce akışımın kontrolünü kaybetmek üzereyim ve arka alanı sinirlendirecek kelimeler sarf edebilirim. Yanlış anlamayın delirmiyorum. Belki de önceki hayatımda delirmişimdir. Bilemiyorum. Fakat ben ‘Hangman’ Adam Page, henüz ne olduğumu çözemiyorum. İyi miyim, kötü müyüm? Kötü şeyler yapmış iyi biri miyim, yoksa iyi şeyler yapmaya çalışan kötü biri miyim, emin olamıyorum. Kendime zarar veriyorum, daha da kötüsü sevdiklerime zarar veriyorum ve tüm bu yediğim boklar beni buraya her şeyimi kaybetmiş bir halde getirdi. Buraya yeni arkadaşlar edinmeye gelmedim, çünkü tüm arkadaşlarım benim için öldü, sevdiğim diğer herkes ile birlikte. Güven duygumu kaybettim. Eğer bir erkek her şeyini kaybetmişse, dövüşmekten başka çaresi kalmaz ve salgıladığı tek hormon adrenalindir. Ben güneyde büyüdüm, bu bana doğuştan verildi. Survivor Series’ten sonra emin olduğum tek şey elimde kallavi bir kavga olduğu. Tam da istediğim gibi. Eğer Batista taşşaklarını Hollywood’da kaybetmediyse, bir hayli eğleneceğiz. Herkesin bir amaç uğruna birbirini s*ktiği 5’e 5 bir meydan muharebesini, çok yanlış kişiyle kişisele çevirdin. Çünkü ben ne MAYHEM için ne PAYBACK için ne de herhangi bir kemer için oradaydım. Ben kaybolmuş ve kaybetmiş biriyim ve sadece kaybettiklerimi geri kazanmak için buradayım. Bulabilmem için bana çok sert vurmalısın. O kadar sert vur ki kalkıp karşılık vermem için bir sebebim olsun. Tıpkı Survivor Series’te olduğu gibi. Ve unutma, eğer güneyde bir meczuptan kurtulmak istiyorsan onu çifteyle vurmak zorundasın. [I]Page herhangi bir aksiyon yaratmadan mikrofonu bırakıp zigzaglar çizerek arka alana geri döner.[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Ah Oh Sesleri Duyulur
Menü
Giriş yap