Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Aşk ve Küller
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Deathmatch Classic" data-source="post: 94932" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: center"><strong>PART III: CONCLUSIO</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>22 Eylül 2023</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Survivor Series Öncesi</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Halifax Bölge Hastanesi</strong></p><p></p><p></p><p style="text-align: center"><em>Adam Page tüm hiddeti ile arabasından iner ve hastanenin girişine doğru ilerler. Elleriyle saçlarını geriye doğru yatırır ve derin bir nefes alır. Güvenliği umursamadan rüzgar gibi içeriye girer ve resepsiyona gelip Amanda’nın yerini sorar.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam:</strong> Amanda Page ile görüşmem gerekiyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Resepsiyonist:</strong> Kim olduğunuzu sorabilir miyim?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam:</strong> Lanet olası kocasıyım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Resepsiyonist:</strong> Oh, Adam üzgünüm ama kendisi şu an müsait değil.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam:</strong> (ironik bir şekilde) Öyle mi?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Page resepsiyonisti umursamadan hızlıca hastane koridorlarına dalar bu sırada resepsiyonist güvenliğe haber verir. Hızlı adımlarla Amanda’nın odasına girer ve kapıyı sert bir şekilde kapatır.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2331[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam:</strong> Benden daha ne kadar kaçmayı planlıyorsun?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Amanda:</strong> Adam s*ktir git bu boku daha fazla kaldıramıyorum. Sadece git lütfen.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam:</strong> Benimle dışarıya çıkar mısın sadece 2 dakikalığına.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Amanda:</strong> Adam istemiyorum yeter artık defalarca yaptık bu konuşmayı. Lütfen sadece S*KTİR GİT!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam:</strong> Amanda sade-</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Amanda:</strong> YETER! Yeter Adam burama kadar geldi. Öfkenden bıktım, sarhoşluğundan bıktım, kovboy karakterinden, atlarından, güreşinden, depresyonundan, HER ŞEYİNDEN! Seninle alakalı olan her şey artık midemi bulandırıyor. Lütfen beni kendi cehenneminden azat et! Tüm bu yaşattıkların yetmiyormuş gibi bir de sarhoş bir şekilde çalıştığım yere mi geliyorsun!? 2 metre öteden s*ktiğimin viskisinin kokusu geliyor. İşte tam olarak bu yüzden bu konumdayız. Artık seni sevmiyorum Adam anla! Sana verebileceğim hiçbir şey kalmadı! HİÇBİR ŞEY! Bana hayaller sattın, sana güvenerek tüm hayallerimden vazgeçtim ve bu monoton hayatı kabul ettim, sana olan lanet sevgim özgürlüğümü elimden aldı, sırf seni sevdiğim için her bokuna katlandım ama sen günden güne dibe battın ve beni de kendinle birlikte aşağıya çektin. Ben senin için her şeyimden vazgeçtim ve elimde sadece senin başarısızlıkların ve bu başarısızlıklarının bize olan yansıması kaldı. SEN BİRLİKTE OLDUĞUN HERKESİ KENDİNLE BİRLİKTE AŞAĞIYA ÇEKİYORSUN!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam: </strong>Bu yüzden mi çocuğumu benden sakınıyorsun?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Amanda:</strong> (histerik bir şekilde gülerek) SEN BENİMLE T*ŞŞAK MI GEÇİYORSUN! Çocuğumu ağzı viski kokan dengesiz bir or*spu çocuğuna mı emanet edeceğim? Daha geçen hafta alkolikliğin yüzünden okulundan ihraç edildin be! Şimdi de yeni bir şirkette şansımı deneyeceğim diyorsun, tanrı şahidim olsun orada 1 ay bile barınamazsın. ‘Bana senin okyanusunda boğulmak istiyorum dedin.’ Bunu sen dedin BEN DEĞİL!… Ama ben senin dizimin boyunu bile aşmayacak kadar sığ ve pislik dolu nehrinde can verdim. Benim tüm gençliğim, tüm iradem, tüm ideallerim hepsi seninle birlikte öldü… Sen ise birazcık adam olup yuvana sahip çıkamadın.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam: </strong>Adam olmamı mı istiyorsun?... ADAM OLMAMI MI İSTİYORSUN!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em> Tam o sırada içeriye giren güvenlik görevlisine girer girmez çok sert bir yumruk indirir ve yumruk o kadar hiddetlidir ki güvenlik görevlisi bu darbe ile birlikte bayılır.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam:</strong> Şimdi istediğin adam oldum mu?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2332[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Amanda dehşet ve telaş içerisinde yerdeki güvenlik görevlisinin durumuna bakarken bağıra bağıra küfretmeye devam eder.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Amanda: </strong>O*rospu çocuğusun, sen bir OR*SPU ÇOCUĞUSUN!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam:</strong> Vur bana tüm hıncını çıkar hadi. VUR! VUR HADİ!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]2333[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Amanda ağlayarak tüm hıncıyla yorulana kadar Adam’a defalarca vurur ve Adam hiç karşılık vermez. Sonunda yorulur ve aldığı derin nefesler yerini ağlamaya bırakır. Amanda’nın ağladığını gören Adam da kendini tutamaz ve ağlamaya başlar. Bir süre karşılıklı ağladıktan sonra Adam sesi titreyerek son bir kez daha sorar;</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam:</strong> Amanda… Ben sadece çocuğumu görmek istiyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Amanda’nın ağlamaları yavaşça yerini histerik bir kahkahaya bırakır ve bu kahkaha da yerini yavaşça, soğuk, buz gibi bir bakışa…</em></p> <p style="text-align: center">.</p> <p style="text-align: center">.</p> <p style="text-align: center">.</p> <p style="text-align: center">.</p> <p style="text-align: center">.</p> <p style="text-align: center"><strong>Amanda:</strong> Adam, çocuk senden bile değil…</p> <p style="text-align: center">...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deathmatch Classic, post: 94932, member: 3"] [CENTER][B]PART III: CONCLUSIO 22 Eylül 2023 Survivor Series Öncesi Halifax Bölge Hastanesi[/B][/CENTER] [CENTER][I]Adam Page tüm hiddeti ile arabasından iner ve hastanenin girişine doğru ilerler. Elleriyle saçlarını geriye doğru yatırır ve derin bir nefes alır. Güvenliği umursamadan rüzgar gibi içeriye girer ve resepsiyona gelip Amanda’nın yerini sorar.[/I] [B]Adam:[/B] Amanda Page ile görüşmem gerekiyor. [B]Resepsiyonist:[/B] Kim olduğunuzu sorabilir miyim? [B]Adam:[/B] Lanet olası kocasıyım. [B]Resepsiyonist:[/B] Oh, Adam üzgünüm ama kendisi şu an müsait değil. [B]Adam:[/B] (ironik bir şekilde) Öyle mi? [I]Page resepsiyonisti umursamadan hızlıca hastane koridorlarına dalar bu sırada resepsiyonist güvenliğe haber verir. Hızlı adımlarla Amanda’nın odasına girer ve kapıyı sert bir şekilde kapatır.[/I] [ATTACH type="full" alt="part 333.jpg"]2331[/ATTACH] [B]Adam:[/B] Benden daha ne kadar kaçmayı planlıyorsun? [B]Amanda:[/B] Adam s*ktir git bu boku daha fazla kaldıramıyorum. Sadece git lütfen. [B]Adam:[/B] Benimle dışarıya çıkar mısın sadece 2 dakikalığına. [B]Amanda:[/B] Adam istemiyorum yeter artık defalarca yaptık bu konuşmayı. Lütfen sadece S*KTİR GİT! [B]Adam:[/B] Amanda sade- [B]Amanda:[/B] YETER! Yeter Adam burama kadar geldi. Öfkenden bıktım, sarhoşluğundan bıktım, kovboy karakterinden, atlarından, güreşinden, depresyonundan, HER ŞEYİNDEN! Seninle alakalı olan her şey artık midemi bulandırıyor. Lütfen beni kendi cehenneminden azat et! Tüm bu yaşattıkların yetmiyormuş gibi bir de sarhoş bir şekilde çalıştığım yere mi geliyorsun!? 2 metre öteden s*ktiğimin viskisinin kokusu geliyor. İşte tam olarak bu yüzden bu konumdayız. Artık seni sevmiyorum Adam anla! Sana verebileceğim hiçbir şey kalmadı! HİÇBİR ŞEY! Bana hayaller sattın, sana güvenerek tüm hayallerimden vazgeçtim ve bu monoton hayatı kabul ettim, sana olan lanet sevgim özgürlüğümü elimden aldı, sırf seni sevdiğim için her bokuna katlandım ama sen günden güne dibe battın ve beni de kendinle birlikte aşağıya çektin. Ben senin için her şeyimden vazgeçtim ve elimde sadece senin başarısızlıkların ve bu başarısızlıklarının bize olan yansıması kaldı. SEN BİRLİKTE OLDUĞUN HERKESİ KENDİNLE BİRLİKTE AŞAĞIYA ÇEKİYORSUN! [B]Adam: [/B]Bu yüzden mi çocuğumu benden sakınıyorsun? [B]Amanda:[/B] (histerik bir şekilde gülerek) SEN BENİMLE T*ŞŞAK MI GEÇİYORSUN! Çocuğumu ağzı viski kokan dengesiz bir or*spu çocuğuna mı emanet edeceğim? Daha geçen hafta alkolikliğin yüzünden okulundan ihraç edildin be! Şimdi de yeni bir şirkette şansımı deneyeceğim diyorsun, tanrı şahidim olsun orada 1 ay bile barınamazsın. ‘Bana senin okyanusunda boğulmak istiyorum dedin.’ Bunu sen dedin BEN DEĞİL!… Ama ben senin dizimin boyunu bile aşmayacak kadar sığ ve pislik dolu nehrinde can verdim. Benim tüm gençliğim, tüm iradem, tüm ideallerim hepsi seninle birlikte öldü… Sen ise birazcık adam olup yuvana sahip çıkamadın. [B]Adam: [/B]Adam olmamı mı istiyorsun?... ADAM OLMAMI MI İSTİYORSUN! [I] Tam o sırada içeriye giren güvenlik görevlisine girer girmez çok sert bir yumruk indirir ve yumruk o kadar hiddetlidir ki güvenlik görevlisi bu darbe ile birlikte bayılır.[/I] [B]Adam:[/B] Şimdi istediğin adam oldum mu? [ATTACH type="full" alt="part 3.jpg"]2332[/ATTACH] [I]Amanda dehşet ve telaş içerisinde yerdeki güvenlik görevlisinin durumuna bakarken bağıra bağıra küfretmeye devam eder.[/I] [B]Amanda: [/B]O*rospu çocuğusun, sen bir OR*SPU ÇOCUĞUSUN! [B]Adam:[/B] Vur bana tüm hıncını çıkar hadi. VUR! VUR HADİ! [ATTACH type="full" alt="part 33.jpg"]2333[/ATTACH] [I]Amanda ağlayarak tüm hıncıyla yorulana kadar Adam’a defalarca vurur ve Adam hiç karşılık vermez. Sonunda yorulur ve aldığı derin nefesler yerini ağlamaya bırakır. Amanda’nın ağladığını gören Adam da kendini tutamaz ve ağlamaya başlar. Bir süre karşılıklı ağladıktan sonra Adam sesi titreyerek son bir kez daha sorar;[/I] [B]Adam:[/B] Amanda… Ben sadece çocuğumu görmek istiyorum. [I]Amanda’nın ağlamaları yavaşça yerini histerik bir kahkahaya bırakır ve bu kahkaha da yerini yavaşça, soğuk, buz gibi bir bakışa…[/I] . . . . . [B]Amanda:[/B] Adam, çocuk senden bile değil… ...[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Aşk ve Küller
Menü
Giriş yap