Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
Sohbet Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 138252" data-attributes="member: 22"><p>Out: Normalde şakalarla ilgili bir sıkıntım yok, hatta sizlerle de böyle diklenme yarışına girdiğim çoktur. Ancak bazen mesajlar sonrası RPG'yi geriye çeken isim olduğumu ya da As******* gibi bir dikta kurduğumu hissettirmiyor değil. Yani burada herkes eğlencesinde, kimseyi de baltalamak istemiyorum o açıdan. Bilmiyorum belki ben bir tık fazla kafa yordum üstüne ama sanki verilmek istenen bir duygu var gibiydi gibi geldi. İşin aslı ben bu kadar uzun süre şampiyon olmayacağımı düşünüyordum. Hatta kendi isteğimde LockDown şovunda karakterim her şeyini kaybedecek, sonrasında çöküntüye girecekti. Ama planlar değişti. Sonra tekrar değişti. 20 günlük sürecek PGWC serüvenim, şu an devam ediyor. Aslında bir oyuncu olarak çok şanslıyım. Bunun için de elimden geleni yapıyorum. Forumda defalarca söylemişimdir zaten, zeytin dönemi aktif olamayacağım diye. Tamam biraz kendimi acındırır gibi oldu post ama amacım o değil yani. Bilmiyorum yani. Yani demek istediğim, ekstra bir torpil gibi bir durumum yok. O an şanslı isim bendim. Ben, bana verilenle devam ediyorum. Muhtemelen Şubat celbinde askere çağırılacağım. Yedek astsubaylık başvurusunda bulundum. Çıkarsa bir yıl, çıkmazsa altı ay yokum. O zamana kadar da ne oyunun kalacağı kesin, ne de bizim. Yani eğlenmek istiyorum sadece. Eğer ki benim mesajlarımdan rahatsız olanlarınız da varsa, normalde belirtme ihtiyacı duymadım ama ben tüm mesajlarımı "RPG IN" olarak yazıyorum. Bana mesaj yazarken de tutumunuz değişmesin o açıdan. In olarak yazar, bana yazılanı da öyle kabul ederim. </p><p></p><p>Ayrıca şunu belirteyim, yedek astsubay olarak başvurmama rağmen, askerlikten korkuyorum. Doğal bir şey yani, korkmayanın olduğunu da sanmıyorum. Sadece belki burada oyun içi ve dışı olarak kırılabilirim ama onun dışında bu süreçte bir daha böyle bir kırılma da olmayacak. </p><p></p><p>In: MÜCADELE HERKESE AÇIK KARDEŞİM, SORUNU OLAN VARSA KARŞIMA GELSİN.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 138252, member: 22"] Out: Normalde şakalarla ilgili bir sıkıntım yok, hatta sizlerle de böyle diklenme yarışına girdiğim çoktur. Ancak bazen mesajlar sonrası RPG'yi geriye çeken isim olduğumu ya da As******* gibi bir dikta kurduğumu hissettirmiyor değil. Yani burada herkes eğlencesinde, kimseyi de baltalamak istemiyorum o açıdan. Bilmiyorum belki ben bir tık fazla kafa yordum üstüne ama sanki verilmek istenen bir duygu var gibiydi gibi geldi. İşin aslı ben bu kadar uzun süre şampiyon olmayacağımı düşünüyordum. Hatta kendi isteğimde LockDown şovunda karakterim her şeyini kaybedecek, sonrasında çöküntüye girecekti. Ama planlar değişti. Sonra tekrar değişti. 20 günlük sürecek PGWC serüvenim, şu an devam ediyor. Aslında bir oyuncu olarak çok şanslıyım. Bunun için de elimden geleni yapıyorum. Forumda defalarca söylemişimdir zaten, zeytin dönemi aktif olamayacağım diye. Tamam biraz kendimi acındırır gibi oldu post ama amacım o değil yani. Bilmiyorum yani. Yani demek istediğim, ekstra bir torpil gibi bir durumum yok. O an şanslı isim bendim. Ben, bana verilenle devam ediyorum. Muhtemelen Şubat celbinde askere çağırılacağım. Yedek astsubaylık başvurusunda bulundum. Çıkarsa bir yıl, çıkmazsa altı ay yokum. O zamana kadar da ne oyunun kalacağı kesin, ne de bizim. Yani eğlenmek istiyorum sadece. Eğer ki benim mesajlarımdan rahatsız olanlarınız da varsa, normalde belirtme ihtiyacı duymadım ama ben tüm mesajlarımı "RPG IN" olarak yazıyorum. Bana mesaj yazarken de tutumunuz değişmesin o açıdan. In olarak yazar, bana yazılanı da öyle kabul ederim. Ayrıca şunu belirteyim, yedek astsubay olarak başvurmama rağmen, askerlikten korkuyorum. Doğal bir şey yani, korkmayanın olduğunu da sanmıyorum. Sadece belki burada oyun içi ve dışı olarak kırılabilirim ama onun dışında bu süreçte bir daha böyle bir kırılma da olmayacak. In: MÜCADELE HERKESE AÇIK KARDEŞİM, SORUNU OLAN VARSA KARŞIMA GELSİN. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
Sohbet Konusu
Menü
Giriş yap